Jump to content

Photo

Vtisi minule noči

• Please log in to reply
620 replies to this topic

#281 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27320 posts

Posted 05 December 2007 - 10:31 PM

optimistično šla na BRUC 07 na gospodarca. beda, spokala domov po eni uri, škoda dnara za karto
  • 0

#282 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 05 December 2007 - 11:09 PM

Bolj malo sem spala, spet. Poleg tega me je ob sedmih zbudila Stella ko je lezla v mojo pojstlo(moja dihurka da ne bo pomote biggrin.gif ). Sem jo še uspela prepričat da spi pri meni, potem pa je Juan začel protestirat ker ne vstanem ko se njemu sprdne(spet, dihur da ne bo pomote) in je začel "preurejat" mojo sobo. In ker pametnejši odneha(lekcija, ki jo pri njima do popolnosti obvladam) sem vstala,vzela čepke za ušesa, jih vstavila in šla nazaj spat. Za celih 20 minut. rolleyes.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 05 December 2007 - 11:11 PM

Ko se mu sprdne, mora bit kar hudo...glede na to, da je Juan dihur.
Sam je sweeeeet, da maš dva dihurčka. wub.gif
  • 0

#284 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 05 December 2007 - 11:16 PM

ah, ne. Nisem mislila dobesedno. Lahko bi rekla tudi ko se mu dvigne(čeprav se revčku ne more. kriva. priznam oops.gif ) oz. ko mu zapaše da bi on vstal in razgrajal in pričakuje da bom jaz istega mnenja biggrin.gif
Sta pa zelo sweet ja, moji ljubici.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 05 December 2007 - 11:21 PM

Istega mnenja sta moja psica in maček. Čeprav..psica je veliko bolj pridna kot maček, ki je danes do polovice zlezel v peč (preden sem zakurila) in potem, ko sem s časopisom prižgala ogenj, sem opazila članek:"Padel v peč". Heheheh, sem rekla mačku, da so ga hitar dal v cajtnge. Potem je pa še stopil na peč (na žalost, ko je bilo že zakurjeno) in si malo opekel tačko. Nekako sem mislila, da imajo živali nekakšen nagon pred vročino in ognjem ampak tale je očitno zelo firbčen. Ga bo treba bolj pazit. Še pred nesrečo mi je raztrgal časopis (razgrizel) in me dvakrat napadel.
  • 0

#286 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 05 December 2007 - 11:33 PM

Ja to za ogenj bi si mislila da se ga bojijo ja. Stella je šla direkt nad svečo, pomolila gobček in ji je sežgalo par brkov blink.gif
  • 0

• Guests

Posted 05 December 2007 - 11:57 PM

Jih je treba kar mirkat, ja.
  • 0

#288 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 06 December 2007 - 09:29 AM

OT z malo, prosim smile.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#289 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 06 December 2007 - 09:32 AM

grozna noč. spala sem cca. 2 uri, podočnjake imam pa sedaj takšne, da jih noben puder ne prekrije. pa nisem žurala (ko bi vsaj), ampak sem celo noč pestovala mojega ubogega kužata (ne vem več kaj naredit, sem pred najhujšo odločitvijo svojega življenja) in zraven jokala. vmes sem poklicala fanta, da sva skupaj jokala. grozno!
  • 0

#290 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 06 December 2007 - 02:58 PM

Žalostna sem bila, zato nisem mogla spat do 4h zjutraj!
Potem sem končno zaspala in tudi zamudila zjutraj prevoz. sad.gif Saj mi gre tako ali pa tako vse narobe.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#291 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 06 December 2007 - 05:26 PM

Jst sm pa še neki delala za šolo učer, pa fanta sm poklicala... Spat sm šla okol pol polnoči, zbudila sm se okol osmih... Dons sm že cel dan čudna. Glavo mam napihnjeno k bi mi jo en z zrakom nafilal, pa še herpes... Ma kdaj bom spet normalna?
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#292 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32268 posts

Posted 08 December 2007 - 10:27 AM

Žural smo, s sodelavci! In prav fino je bilo, hehe, mal jedl, pil, se naplesali, dobili darilca, skratka, celo presenečenje smile.gif
  • 0

#293 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 08 December 2007 - 01:44 PM

Do 1h in pol sem brala neko hrvaško knjigo, potem pa zaspala. KOMA. Spala do 12h.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#294 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46006 posts

Posted 12 December 2007 - 02:10 PM

Bila na brucovanju. Bilo je super. Sem se naplesala, načvekala, nasmejala dvema sošolcema, ki sta kot pes in mačka, nazdravla z vsemi profesorji, ki so bili na brucovanju, fajn je bilo ja. smile.gif
  • 0

#295 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16959 posts

Posted 13 December 2007 - 06:50 PM

Danes sem imela tumaste sanje, kot že dolgo ne. Najprej sem sanjala, da sem matematiko pisala 1 cry.gif .
Potem pa se mi je nekej sanjalo o CPP-ju in pridem do dela ko dobiš kartonček, če si opravil. In se jaz lepo vstanem iz postelje, se postavim pred vrata moje sobe in čakam na kartonček biggrin.gif . Šele po parih minutah se nakako prebudim, malo tumasto pogledam kaj delam izven postelje, ugotovim da je bilo vse skupaj očitno samo še eno moja polnočna hoja okoli. In grem nazaj spat.

Podobno se mi je zgodilo za noč čarovnic. Pr kolegici smo meli zabavo in sma mi2 potem spale na kavču. Sredi noči pa se naenkrat vsedem pokonci, začnem nekaj govorit in malo zakrilim z rokami. Nato pa se zopet prebudim, kolegica pa tudi ob mojem kriljenju in mrmranju.

Malo smešn občutek je ko se mi to dogaja. Ko se prebudim/začnem zavedat kaj pravzaprav delam se kljub vsemu spomnim kaj sem počela v spanju.
madona sem to zakomplicirala. smile.gif smile.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#296 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 17 December 2007 - 02:53 PM

Ful fajn sem spala! Zvečer me je kar kmalu zmanjkalo potem sem se zjutraj nekaj čez šesto zbudila, pa sem bila ful vesela, ker mi ni bilo še treba vstat. smile.gif Potem sem podaljšala do 7:40 in šele potem vstala.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#297 Bibi

Bibi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 173 posts

Posted 17 December 2007 - 10:43 PM

zadnje čase ful ful slabo spim.
Skos se zbujam sred noči pa boli me vrat, rame, hrbtenica in boki prov nobena pozicija mi ne paše
  • 0
You're the reason I believe, you're the reason I sing,
you're the reason angels tangle me in heavenly things.
It's been a long road so hard and cold,
but you keepin' me warm with your heart of gold.

#298 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27320 posts

Posted 18 December 2007 - 04:05 PM

Moj dragi spau pri meni smile.gif tko d sm šla dns čist zrelaksirana na izpit smile.gif
  • 0

#299 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32268 posts

Posted 26 December 2007 - 10:44 AM

Seks pred spanjem in danes takoj po prebujenju biggrin.gif
Moj je dans čist meden... ne morem verjet, koliko tipom pomeni seks in kako je njihovo razpoloženje odvisno od tega , hehehe laugh.gif
  • 0

#300 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 26 December 2007 - 12:23 PM

Spala slabo. Zamašen nos, malo so pomagale kapljice, ampak vseeno. Vse me draži okoli nosa, čist mam presušen okoli...grozno. Smrkala sem celo noč, težko dihala...za znoret skratka. Upam, da čimprej mine ta prehlad, samo imam občutek, da je iz dneva v dan hujši sad.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users