Jump to content

Photo

Krema / lotion / mleko za telo

• Please log in to reply
564 replies to this topic

#281 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 February 2010 - 11:43 PM

Zelo dobre sestavine ima Kneipp, pa ravnokar je prišla ven nova kolekcija kreme za prhanje in losjona za telo s karitejem in sivko.
Meni je prečudovit vonj, ni klasično sivkast, ker slednje jaz ne maram preveč, ta kolekcija pa mi ZELO diši.

Ne, TBS se ne dobi pri nas, jaz kupujem v Avstriji, ampak ne hodim zelo pogosto, zdej še kak mesec ne bom šla.
Če pa se ti ne mudi in ti ni težko počakat, pa se lahko zmeniva, da ti kaj prinesem, no problemo.

UPS, tisti Kneipp je z arganom in jasminom, ne pa s sivko in karitejem, čisto sem sfuzlala.
Se mi je zdelo, da mi čisto preveč diši in bi že zato morala sklepat, da ni sivke zraven.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#282 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 08 February 2010 - 11:48 PM

Kaj pa L`occitane? Za gele za tuširanje sicer ne vem, kakšne sestavine imajo, no.

Pa Kneipp jasmin & argan meni zelo diši.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#283 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 February 2010 - 11:49 PM

Pomoje je Kneipp jasmin & argan veliko bolj kvalitetna in tudi cenejša izbira, kot pa L'Occitane.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#284 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 08 February 2010 - 11:51 PM

Na Loccitane sem že pomislila ampak sem odmislila ko sem se spomnila na cene biggrin.gif ker vem da se enako ali še kvalitetnejše stvari dobijo za manjši dnar.

Kneipp bom šla povohat ob prvi priliki tongue.gif

http://www.thebodysh...CFQMSzAodsy8nHA

Sem zdaj naletela na to, če še kero zanima je za podpisat da bi TBS bil dostopn v Slo.

Dilema hvala, kot vedno si rešila vse moje dileme, hehe biggrin.gif
Naslednji tedn grem glih v Seiesberg komaj čaakam da nabavim smile.gif
  • 0
Memento mori.

#285 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 February 2010 - 11:55 PM

Samo ne obupat pri iskanju Body Shopa, jaz sem ga s pomočjo atija in fanta iskala šokantnih 45 minut, ker je ta center ogromen in je polno hal, ki med sabo niso povezane ter moraš hodit iz ene v drugo. laugh.gif Drugače pa res priporočam linijo kokos, ker je krema za prhanje iz te linije res bogata (in meni čudovito diši), druge kolekcije pa imajo obične gele, ki so tudi v veliko različnih dišečih vonjih, ampak so sestavinsko precej ubogi in nič posebnega. Pa samo tako v opozorilo, tudi Body Shop ni ravno super duper poceni, cene so približno takšne:

# Body Butter, 200 ml (15,00 EUR)
# Shower Gel, 250 ml (6,00 EUR)
# Body Scrub, 200 ml (15,00 EUR)
# Body Puree, 250 ml (11,50 EUR)

Pa še tole - njihovi izdelki za prhanje niso ravno nevem kako nežni, mislim da vsebujejo SLES, če hočeš nekaj resnično nežnega in sestavinsko vrhunskega, še vedno priporočam Kneipp jasmin & argan.
  • 0

#286 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 09 February 2010 - 12:09 AM

Ja sem si kr predstavlala neke take cene... pa malo sem šla gledat na UK ko majo online shop... sem vidla da se ful splača kupovat v teh "darilcih" ko maš recimo tri body butterje 100ml za 12funtov. Al pa za 18funtov gel za tuš,body butter, lip balm .. pač v malo manjših embalažah.

Upam da bojo tu tudi meli kaj takega, drugač pa upam da bo totim ratalo da bojo začeli k nam pošiljat..

Hvala res,si mi ful pomagala!:) Te bom obvestila kaj bom nabavla tongue.gif
  • 0
Memento mori.

#287 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 February 2010 - 12:19 AM

Te male embalaže so kar precej manjše, jaz imam komplet mini gelov za prhanje, vsak je 50ml in se kar hitro porabi. Imam tudi komplet treh malih butterjev in greš tudi kar hitro skozi, čeprav se sliši ful veliko, ker so pač trije. Imaš feeling, da je dosti več, kot pa samo en velik - ampak ni. Sem pa dobila petorček gelov in trojček butterjev v ful lepih pletenih košaricah, pa te mini zadeve so fajn v primeru, da se hitro naveličaš vonjev. Sem pa jaz kupovala decembra in je bilo veliko zelo dobrih ponudb, takih kompletkov in podobno, upam, da boš tudi ti imela srečo. Vsekakor potem sporoči, ja. wink.gif
  • 0

#288 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 09 February 2010 - 12:53 PM

Meni je pa zmanjkalo L`occitanovega losjona oljčna vejica in Alverde mleka z jasminom in belim čajem. Zdaj se odločam med Alverde BB, Alverde oljem z marakujo in rdečo pomarančo ter Kneipp jasmin&argan. Najbrž bom kar Kneipp, če ga bojo imeli. Z oljem se mi trenutno ne da packat, ker traja, da se vpije.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

• Guests

Posted 08 May 2010 - 02:10 PM

Jaz mam en zelo splošen problem. Ful imam svetlo kožo, kar me samo po sebi sploh ne moti ( mi je celo všeč), ampak me pa zelo živcira, ker se na njej res vsaka poškodbica pozna. Če se recimo uspem kje po nogah zabrit, mi flek ostane sto let. Pa me zanima, če ima katera kak predlog za kako kremo/losjon, ki bi pospešila odpravljanje takih flekcov. Lahko tudi dražji, samo da ima kaj efekta, ker me to reeees živcira.
  • 0

#290 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 08 May 2010 - 02:27 PM

Verjetno bi bila ok kakšna rjava cosmerba ali druga ognjičeva krema. Cink v hrani pospešuje celjenje ran, ne vem pa kako je učinkovit v kremah(ravno včeraj sem gledala kreme za otroke in so ble nekatere s cinkom za izpuščaje). Pomagala pa naj bi tudi aloe vera in med.
  • 0

• Guests

Posted 08 May 2010 - 03:52 PM

Dejansko je tudi meni Cosmerba prišla na misel ampak je nisem še nikoli poskusila. Bom verjetno kar to nabavila. Škodit ne more smile.gif. Hvala!
  • 0

#292 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 08 May 2010 - 07:35 PM

Np ;)
  • 0

#293 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 10 May 2010 - 08:49 AM

Pure Poison tudi bepanthen plus bi prišel v poštev. moja kolegica je imela zgornje dele dlani porezane, rana pri rani od nesreče in se je s z njim mazala, se ji je lepo celilo in se ji po slabem mesecu ne pozna nič več.

nego telesa še vedno obožujem logona BB (oba vonja). probala sem že goro teh losijonov, ampak tako lepe kože mi ne naredi noben. mogoče od Melvite izdatna krema za telo z vonjem marelice mmmm, samo tryglecirid je že na 2. mestu, tko da zna mašit pore in pol imam filing, da koža ne diha cry.gif kljub temu premišljujem o nakupu, ker sem probala tester.

drugače pa pri meni Kneipp olja (mandelj, jasmin-argan, svetlin) in akamuti olja(jojoba, japonsko, otoški cvetovi) nimajo konkurence. koža mehka, dišečaaa (Kneipp), gladka, kar ljubčkala bi se nonstop wub.gif
  • 0

#294 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 10 May 2010 - 11:11 AM

Jaz bom kot naslednji izdelek za telo ziher vzela kak losjon/bb od Ikove. Njihove zadeve fenomenalno dišijo in imajo nore sestavine. yes.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#295 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 10 May 2010 - 12:29 PM

samo, da so sestavine biggrin.gif na fužinah je srček trgovina pa bi šla pošnjofat Ikove, če praviš, da blazno dišijo. a tudi drugje prodajajo?
  • 0

#296 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 10 May 2010 - 12:34 PM

V Supernovi, tam na unem otočku na sredi prvega nadstropja.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#297 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 10 May 2010 - 12:41 PM

Kje na fužinah?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#298 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 10 May 2010 - 12:55 PM

ahaaa tenks tongue.gif
frčica na koncu fužin blizu Sombrero lokala
  • 0

#299 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 10 May 2010 - 01:03 PM

super, hvala smile.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#300 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 11 May 2010 - 01:53 AM

QUOTE(PurePoison @ 8. 5. 2010 - 16:52) View Post

Dejansko je tudi meni Cosmerba prišla na misel ampak je nisem še nikoli poskusila. Bom verjetno kar to nabavila. Škodit ne more smile.gif. Hvala!

Imam enake "probleme" s kozo kot ti in mi rjava Cosmerba se najbolj pomaga, ceprav ne gre cez noc, halo, dve leti nazaj sem se na morju malo popraskala po gleznju, se sedaj se mi nekoliko pozna. blink.gif Zgornji del dlani, prsti, zapestje - si malo podrsam kozo in imam pol leta flek. blink.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users