edit: JA, definitivno je na strani narobe. XD 100% je 100%, nima veze, koliko je enot ... lahko jih je 100, 90, 40 ... izražanje v % je vedno enako glede na tretjine, četrtine ... :blush:
vprašanja (zanima me, ...)
Posted 24 March 2014 - 07:32 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 24 March 2014 - 07:44 PM
Me veseli, da ste prisle do zakljucka : D Verjetno ni ne prva, ne zadnja taka cvetka, moras bit kar kriticen ob prebiranju tekstov.
Posted 24 March 2014 - 07:44 PM
Ja, res ... ![]()
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 24 March 2014 - 07:58 PM
Ne, sej v bistvu je OK, samo pogledat moraš z njihovo logiko:
Delež žensk med izvoljenimi predstavniki parlamenta se je na zadnjih (predčasnih) volitvah močno povečal. Prvič v zgodovini samostojne države so ženske v državnem zboru zastopane z več kot tretjino. Največja deleža žensk imata Državljanska lista Gregorja Viranta (DLGV) in Nova Slovenija – Krščanska ljudska stranka (NSi), vsaka po 50 %. Pozitivno Slovenijo (LZJ-PS) zastopa skoraj 43 % žensk, Demokratično stranko upokojencev (DeSUS) zastopa dobrih 33 % žensk, Slovensko demokratsko stranko (SDS) malo manj kot 27 % žensk, Socialne demokrate (SD) 20 % žensk, v Slovenski ljudski stranki (SLS) pa med poslanci ni nobene ženske. Tudi nobene od obeh narodnih skupnosti ne zastopa poslanka.
Govorijo o deležih v posameznih strankah - torej pri Virantu in NSi 50%, PS 43%, DeSUS 33%.
Posted 24 March 2014 - 08:08 PM
Aja, ok, to je pa potem druga stvar.
Posted 26 March 2014 - 11:29 AM
Mi lahko svetujete odvetnika iz področja delovne zakonodaje?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 26 March 2014 - 12:24 PM
Imaš zs.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 27 March 2014 - 10:26 PM
Bi mi mogoče bila katera pripravljena poslat kakšen res dober primerek motivacijskega pisma, al kako se zdaj že temu reče :-) Jaz sem iz stare garde in že milijon let nisem česa podobnega pisala, pa se ne znajdem najbolje... Prosila bi tudi za kakšen primer CVja. Res bi bila zelo hvaležna....
Posted 28 March 2014 - 11:38 AM
Zanima me, kaj svetujete za lajšanje simptomov sezonskih alergij? Imam namreč vse simptome, ni prehlad, ampak sem na nekaj alergična, očitno. ![]()
Kaj se dobi v lekarni? Hvala.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 28 March 2014 - 11:42 AM
Flonidan, Claritine? Nekaj od tega ima moja prijateljica, ki jo daje alergija od lanskega leta.
Posted 28 March 2014 - 11:42 AM
In ji pomaga? Hvala ti.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 28 March 2014 - 11:44 AM
Chandra, v googlu je ogromno linkov do povezav, Zrsz ima bolj tako tako...
Posted 28 March 2014 - 11:48 AM
če je v tem obdobju, je zelo verjetno, da imaš alergijo na cvetni prah.
Moj jemlje Claritin, prej je Flonidan ... najlažje je, če ugotoviš na kaj si alergična in se potem tega izogibaš. Prav tako je pomembno, da ko prideš not, slečeš vsa oblačila (in se greš stuširat), da zračiš zjutraj in po dežju,...
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 28 March 2014 - 11:50 AM
Sem jo zdele poklicala in ona ima Flonidan, ki pa so na recept. Lansko leto so se ji začeli problemi (pri 32-ih) in je razvila alergijo na psa in ne vem katere trave pa ima pse že celo življenje...
Bila je na testiranjih in je zdravnica svetovala te tablete in rekla, da so to res blaga zdravila in da jih svetuje vsakemu.
Njej ful pomagajo in nima težav.
Posted 28 March 2014 - 11:51 AM
Zlate ste, hvala obema.
Posted 28 March 2014 - 11:53 AM
Ni zakej ![]()
Posted 28 March 2014 - 12:13 PM
Letizen, Flonidan, Claritin....pač katerikoli antihistaminik.
Posted 28 March 2014 - 12:15 PM
Super za ideje, sem poslala fanta iskat.
Upam, da bom boljše. Prebrala sem nekaj člankov na internetu, in imam vse tipične simptome za alergijo, ne pa za prehlad.
Kaj mi je zdaj tega treba pri teh letih? ![]()
Posted 28 March 2014 - 12:21 PM
Preveč zdravo živiš
heeeeeec ok? ![]()
Posted 28 March 2014 - 12:23 PM
Pa ja, ravno zdaj, ko sem nameravala začet laufat zunaj. ![]()
Mama in brat imata nekaj podobnega, sploh brat ima včasih na sporedu maratonsko kihanje. ![]()
Zdaj bi samo rada, da se to neha, ker sem operativno neposobna, in sem pripravljena vso možno kemijo požret, samo da bo ok. ![]()
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users