Ja nič, vložek in usnjen in se je ob stiku z vlago (švic) začel lupiti. Daj si noter usnjen vložek pa bo težava rešena.
vprašanja (zanima me, ...)
Posted 13 March 2014 - 09:15 PM
Posted 13 March 2014 - 09:16 PM
Na vložek sem pomislila ja, samo upam, da mi potem ne bodo pretesni.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 March 2014 - 09:21 PM
Malo razhodiš, pa bo ok.
Posted 13 March 2014 - 09:35 PM
Sarah, seveda lahko vrneš. Gre za uveljavljanje stvarne napake.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 13 March 2014 - 09:37 PM
Kaka stvarna napaka pa je to? A naj prinesem usrane štumfe pokazat?
Sicer pa nimam računa niti slučajno več.. to je bilo kupljeno začetek februarja ![]()
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 March 2014 - 09:44 PM
Če nimaš računa je pa seveda drugače.
Drugače pa poveš, da spuščajo barve, po potrebi bi jaz tudi pokazala. Pa seveda vprašaš kakšne barve uporabljajo. Skrb o tem, da te barve lahko pronicajo skozi kožo je tudi čisto na mestu.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 13 March 2014 - 09:45 PM
Bom malo pogledala, ampak sem skoraj ziher, da nimam več. Sem jim pa pisala email zdaj, zgubit nimam kaj.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 March 2014 - 09:55 PM
Pri stvarni napaki račun ni nujen. Boljše sicer, da ga imaš ali se spomniš kdaj približno si kupila.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 13 March 2014 - 09:57 PM
Spomnim se točnega datuma nakupa, 100%. Zdaj bom preverila po bančnih izpiskih, se mi zdi, da sem plačala s kartico.
A je res to, da lahko zahtevam denar (ki ga nikoli nočejo dati, zgolj bone)?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 March 2014 - 10:01 PM
Absolutno zahtevaš denar in ti tudi pripada. Ti si kupila neko stvar z določenimi lastnostmi in napaka je na njihovi strani, ker je stvar spremenila lastnosti.
Bodi pa odločna in takoj povej, da zahtevaš denar nazaj. Če ne zaleže zatevaj vodjo trgovine.
Posted 13 March 2014 - 10:06 PM
Okej
Bom pa še malo premislila, ker so mi gležnarji sicer ful všeč, pa bi morda zadevo prej poskusila rešit z vložkom.
Zdaj iščem, če najdem kako spletno stran, ki bi jim jo lahko linkala v primeru, če mi rečejo da se brez računa nič ne da. Podgana, imaš morda ti kaj?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 March 2014 - 10:12 PM
Poglej zakon o varovanju potrošnikov.
Posted 13 March 2014 - 10:13 PM
Sem, ampak nikjer ne najdem tega, da pri stvarni napaki račun ni nujen.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 March 2014 - 10:26 PM
Aja, to pa ne vem.
Posted 15 March 2014 - 07:39 PM
Apple cider vinegar je jabolčni kis ane, ali sem kaj zamešala?
[Napoleon]
Posted 15 March 2014 - 08:02 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 March 2014 - 08:11 AM
Brskam za neko statistiko in sem naletela na ta abstrakt diplomske naloge s pravne fakultete (2012):
Skoraj vse sodobne demokracije se v politiki soočajo s težavo majhnega deleža žensk. V Sloveniji je bil v preteklosti delež žensk v parlamentu pod evropskim povprečjem, danes pa je v Državnem zboru rekordnih 32,2 % žensk. Prvič v zgodovini samostojne države so ženske v Državnem zboru zastopane z več kot tretjino. Pri izdelavi diplomske naloge sem se poleg znanih ovir participacije žensk v javni sferi (volilni sistem, strankarska ideološka naravnanost, strategija, organiziranost in politika oblikovanja kandidatnih list, politična kultura itd.) posebej osredotočila na vpliv volilnih sistemov na predstavništvo žensk v parlamentu. Analiza vključuje pet zelo različnih držav: ZDA, Francijo, Nemčijo, Veliko Britanijo in Slovenijo. Vsaka izmed izbranih držav ima svoj volilni sistem, cilj proučevanja diplomskega dela pa je prikazati vlogo in pomen volilnega sistema v teh demokratičnih družbah. Pomembno vprašanje je tudi njegov vpliv na sestavo in delovanje parlamenta.
A sem uspela kaj spregledat ali je avtorica kiksnila in privzela, da je 30% tretjina? FTSE?
Posted 16 March 2014 - 08:28 AM
Posted 16 March 2014 - 08:29 AM
Pa res ne vem, kako jim je to uslo, celo v abstraktu! Sem sla 3x prebrat.
Posted 16 March 2014 - 10:01 PM
Ve katera, kje v BTC-ju ima sedež Ipsos Adria?
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users