Jaz imam ta dvojček in mi je superca. Lepo po borovnicah diši, šampon normalno umije, ne obteži ... balzam pa je taki lahek, tudi ne obteži, ni za neko globinsko nego, ampak tako rahlo obtežitev. Meni je ta dvojček eden boljših, pa naj ima tono bednih zadev in silikonov, he he.

TIGI
Posted 03 December 2009 - 10:30 PM
Jaz imam ta dvojček in mi je superca. Lepo po borovnicah diši, šampon normalno umije, ne obteži ... balzam pa je taki lahek, tudi ne obteži, ni za neko globinsko nego, ampak tako rahlo obtežitev. Meni je ta dvojček eden boljših, pa naj ima tono bednih zadev in silikonov, he he.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 03 December 2009 - 11:15 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 04 December 2009 - 12:06 AM
Ja, res lepo borovničkasto diši.

Je pa res taki lahek, nič kaj pretirano negovalen, a meni je vseeno super, ker mam lase take lepe po uporabi ... lahke, neobtežene, dišeče. ;p
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 04 December 2009 - 01:19 AM

After all this time?
Always.
Posted 04 December 2009 - 07:45 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 04 December 2009 - 10:42 AM
Ja, res lepo borovničkasto diši.

Je pa res taki lahek, nič kaj pretirano negovalen, a meni je vseeno super, ker mam lase take lepe po uporabi ... lahke, neobtežene, dišeče. ;p
Ja, saj ravno kaj tekega rabim. Torej Fashionista, hvala!

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 04 December 2009 - 11:47 AM
Tista pro you akcija mi je super, pa joico intense hydrator mi je super. Kera od teh dveh je boljša?
Hm... A to je bilo v decembrski akciji? Je že zmankalo?
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 04 December 2009 - 11:50 AM

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 04 December 2009 - 12:19 PM
Ralph Waldo Emerson
Posted 04 December 2009 - 01:02 PM
Posted 04 December 2009 - 01:30 PM

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 04 December 2009 - 03:24 PM
Hm... A to je bilo v decembrski akciji? Je že zmankalo?
Ne, u bistvu sem se čist nerodno izrazla. Pro you je bil v akciji prejšnji mesec se mi zdi, Joicota pa nima TIGI, kupujem pri svoji frizerki. Sam hotla sem povedat, da mi ta dva ful pašeta na lase, in kateri (fashionista ali HeadShot) bi mi potem bolj ustrezal.

After all this time?
Always.
Posted 04 December 2009 - 06:08 PM
Sem mislila za prijateljico in za sošolko naročit kakšno zadevo (recimo ProYou), ampak ni ničesar pametnega.
Nutella, zate bi bil Headshot dvojček, ker naredi še tako uničene in frizzy lase prav sluzasto gladke in mehke.
Posted 04 December 2009 - 06:38 PM
Sem kupila leave in od Tigija(love and peace kolekcija), morem rečt da je fenomenalen, vonj, sestavine sploh, skratka ful fajn naredi lase.
Posted 04 December 2009 - 09:44 PM

Ralph Waldo Emerson
Posted 04 December 2009 - 11:03 PM
Hm, to zveni super, ampak morm priznat, sicer fuul neumno

Hahaha, mene tudi Nincha!!

Nutella, zate bi bil Headshot dvojček, ker naredi še tako uničene in frizzy lase prav sluzasto gladke in mehke.
Okej, hvala Dilema... samo nekaj še. Diši?

Posted 04 December 2009 - 11:13 PM
Posted 05 December 2009 - 11:58 AM

Edit: to sem pa pozabila.
Doma nimam več ničesar za zaščito las pred toplotnimi oblikovalci las... od vseh sem mela le ono kremo Fashionista (te zdaj nebi mela spet) o drugih pa nimam pojma kak so kaj...
kaj bi mi priporočale? Lahko kako kremo ki jo daš gor preden sušiš s fenom, lahko kaki spray za pred likanjem las.. lahko 2v1... ni nujno da je od Tigija, ampak kr ravno naročam od tam bom prej tu vprašala.
Hvala. :=)
Posted 05 December 2009 - 08:21 PM
enkrat mi je frizer povedu, da naj bi bil Schwarzkopf najboljši v izdelkih za nego, Tigi pa za oblikovanje. do zdej sm naročvala Tigi & Revlon, danes mi je Miklavž prnesu prvi paket od hairbeauty, komi čakam, da probam. sam zdej pa mam zaloge za celo leto

drgač sm pa vesela, da sm našla tale forum - vidim, da nism edina, ki je obsedena z lasi

Posted 05 December 2009 - 09:15 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users