Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#2961 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 December 2009 - 10:30 PM

QUOTE(Nincha @ 3. 12. 2009 - 21:24) View Post
Fashionista.

Jaz imam ta dvojček in mi je superca. Lepo po borovnicah diši, šampon normalno umije, ne obteži ... balzam pa je taki lahek, tudi ne obteži, ni za neko globinsko nego, ampak tako rahlo obtežitev. Meni je ta dvojček eden boljših, pa naj ima tono bednih zadev in silikonov, he he.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2962 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86391 posts

Posted 03 December 2009 - 11:15 PM

Po borovnicah, a? cry.gif Zdaj še jaz ne vem, a bi tega, ali CR.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2963 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 December 2009 - 12:06 AM

Ja, res lepo borovničkasto diši. twisted.gif
Je pa res taki lahek, nič kaj pretirano negovalen, a meni je vseeno super, ker mam lase take lepe po uporabi ... lahke, neobtežene, dišeče. ;p

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2964 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 04 December 2009 - 01:19 AM

Hm, to zveni super, ampak morm priznat, sicer fuul neumno oops.gif , ampak mene tok mika Headshot zarad barve cry.gif laugh.gif oops.gif

cry.gif cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2965 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 December 2009 - 07:45 AM

Fashionista je super, ja, jaz sem trenutno nazaj na Brunette Goddess, pa mi obteži lase, opažam, Fashionista mi jih pa ni.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2966 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86391 posts

Posted 04 December 2009 - 10:42 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 4. 12. 2009 - 0:06) View Post

Ja, res lepo borovničkasto diši. twisted.gif
Je pa res taki lahek, nič kaj pretirano negovalen, a meni je vseeno super, ker mam lase take lepe po uporabi ... lahke, neobtežene, dišeče. ;p

Ja, saj ravno kaj tekega rabim. Torej Fashionista, hvala! smile.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2967 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17416 posts

Posted 04 December 2009 - 11:47 AM

QUOTE(Nincha @ 3. 12. 2009 - 21:24) View Post

Tista pro you akcija mi je super, pa joico intense hydrator mi je super. Kera od teh dveh je boljša?

Hm... A to je bilo v decembrski akciji? Je že zmankalo?
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2968 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 04 December 2009 - 11:50 AM

Men je Fashionista super, men naredi ful sijoče, lahke in mehke lase, diši pa itak. Moj najljubši Tigi šampon oz. balzam, ker Honey Oatmeal mi preveč obteži lase. smile.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#2969 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 04 December 2009 - 12:19 PM

Jaz imam pa vprašanje, za kakšen tip las je Fashionista?
  • 0
To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.
Ralph Waldo Emerson

#2970 FlowerPower

FlowerPower

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 285 posts

Posted 04 December 2009 - 01:02 PM

Načeloma za barvane...
  • 0

#2971 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 04 December 2009 - 01:30 PM

Ja za barvane lase naj bi bil, oziroma osvežitev barve? Jst nimam barvanih las, sam so mi šamponi za barvane lase ful boljši, ker mi naredijo ful bolj sijoče lase. Drugač mi je tud S-factor Color Savvy top, sam je dost drag glede na to kok pogosto si jst lase umivam, sem pa zdej našla 750ml na fragrancedirect in je ful cenejši, tko da si ga takoj ko bo možno naročim. smile.gif

• 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#2972 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 04 December 2009 - 03:24 PM

QUOTE(Podgana @ 4. 12. 2009 - 11:47) View Post

Hm... A to je bilo v decembrski akciji? Je že zmankalo?

Ne, u bistvu sem se čist nerodno izrazla. Pro you je bil v akciji prejšnji mesec se mi zdi, Joicota pa nima TIGI, kupujem pri svoji frizerki. Sam hotla sem povedat, da mi ta dva ful pašeta na lase, in kateri (fashionista ali HeadShot) bi mi potem bolj ustrezal. smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2973 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 December 2009 - 06:08 PM

Ta mesec pa so tako brutalno zanič akcije, da je to nekaj neverjetnega, ne vem če so že bile kdaj prej tako bedne.
Sem mislila za prijateljico in za sošolko naročit kakšno zadevo (recimo ProYou), ampak ni ničesar pametnega.

Nutella, zate bi bil Headshot dvojček, ker naredi še tako uničene in frizzy lase prav sluzasto gladke in mehke.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2974 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 04 December 2009 - 06:38 PM

Se strinjam, ta mesec so mislim da najbolj butaste akcije, že dolgo časa ni bilo tako brezveznih akcij.

Sem kupila leave in od Tigija(love and peace kolekcija), morem rečt da je fenomenalen, vonj, sestavine sploh, skratka ful fajn naredi lase.
  • 0

#2975 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 04 December 2009 - 09:44 PM

Hvala za odgovor wink.gif
  • 0
To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.
Ralph Waldo Emerson

#2976 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 04 December 2009 - 11:03 PM

QUOTE(Nincha @ 4. 12. 2009 - 1:19) View Post

Hm, to zveni super, ampak morm priznat, sicer fuul neumno oops.gif , ampak mene tok mika Headshot zarad barve cry.gif laugh.gif oops.gif
cry.gif cry.gif

Hahaha, mene tudi Nincha!! biggrin.gif Izredno lepo zgleda. oops.gif

QUOTE(DiLeMa @ 4. 12. 2009 - 18:08) View Post

Nutella, zate bi bil Headshot dvojček, ker naredi še tako uničene in frizzy lase prav sluzasto gladke in mehke.

Okej, hvala Dilema... samo nekaj še. Diši? oops.gif

• 0
Memento mori.

#2977 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 December 2009 - 11:13 PM

Vonj je izredno močan in obstojen in sicer gre za mešanico jagod in peperminta.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2978 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 05 December 2009 - 11:58 AM

w00t2.gif Prfekt. sleep.gif

Edit: to sem pa pozabila.

Doma nimam več ničesar za zaščito las pred toplotnimi oblikovalci las... od vseh sem mela le ono kremo Fashionista (te zdaj nebi mela spet) o drugih pa nimam pojma kak so kaj...

kaj bi mi priporočale? Lahko kako kremo ki jo daš gor preden sušiš s fenom, lahko kaki spray za pred likanjem las.. lahko 2v1... ni nujno da je od Tigija, ampak kr ravno naročam od tam bom prej tu vprašala.

Hvala. :=)
  • 0
Memento mori.

#2979 janchka

janchka

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 05 December 2009 - 08:21 PM

punce, a ste vidle outlet Schwarzkopfovih profesionalnih izdelkov - popust - 50 %? tuki je povezava: http://www.hairbeaut...dex.php/outlet/

enkrat mi je frizer povedu, da naj bi bil Schwarzkopf najboljši v izdelkih za nego, Tigi pa za oblikovanje. do zdej sm naročvala Tigi & Revlon, danes mi je Miklavž prnesu prvi paket od hairbeauty, komi čakam, da probam. sam zdej pa mam zaloge za celo leto ;)

drgač sm pa vesela, da sm našla tale forum - vidim, da nism edina, ki je obsedena z lasi ;)
  • 0

#2980 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 December 2009 - 09:15 PM

Janchka, a tale akcija od Schwazzkopf Bonacure, a so to original embalaže ali so kakšne bolj cheaperske?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users