Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#2961 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85849 posts

Posted 23 March 2012 - 01:12 AM

Prej so bili 21,5, zdaj so pa 24.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2962 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 23 March 2012 - 03:43 PM

Jaz sem si danes ogledovala v Mullerju pudre od Terra Naturi.
Me zanima, če ga že mogoče katera ima?

Najsvetlejši odtenek je grozno svetel (celo zame, pa sem res blede polti), se mi zdi, da je skoraj bel puder.
Sem sicer vzela tester naslednjega, malo manj svetlega odtenka (na sliki), ki se mi zdi boljši... bomo videli.

Posted Image
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2963 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17270 posts

Posted 23 March 2012 - 03:54 PM

Meni je bil LL Blondie vrhunski puder. Potem se pa kupila Porcelan in ni bil tako pigmentiran, kot bi želela. So mi pa to poleg EDM najboljši mineralni pudri. Blushi so pa precej brezvezni. Nasploh ne maram blushev v prahu. Vedno ga je preveč na koncu, kar masko naredijo. Pa shimmrasti njihovi imajo v bistvu bolj zlate bleščice. Ni tako subtilno :)
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2964 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85849 posts

Posted 23 March 2012 - 05:15 PM

Kako je pa s prekrivanjem okrog oči? Jaz ga tam rabim precej, ker imam ekstremno tanko kožo in izgledam bolna, če nimam dovolj prekrito.
  • 0

― V. Van Gogh

#2965 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 23 March 2012 - 06:06 PM

Immortelle, poročaj, kako se ti bo zdel. Kakšno kožo pa imaš? Jaz narvanih tekočih pudrov sploh še nisem probala, ker kolikor berem, si vsi ful mastni ali pa premalo prekrivni. Jaz pa rabim takega, da je prekriven in matira.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2966 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 23 March 2012 - 06:45 PM

Imam mešano kožo - ponekod zelo dehidrirano, drugje bolj mastno. Ko sem ga preizkusila na roki, se mi je zdel nekje srednje prekriven, pa nič masten. Ampak roka je roka, obraz je pa druga zgodba... bom videla... Poročam. :)
Je pa ugodna cena - okrog €3.90, se mi zdi. Upam, da mi bo ok.
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2967 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17270 posts

Posted 25 March 2012 - 10:52 AM

Kako je pa s prekrivanjem okrog oči? Jaz ga tam rabim precej, ker imam ekstremno tanko kožo in izgledam bolna, če nimam dovolj prekrito.

Jaz si ga okoli oči ne dejame v večjih količinah. Se mi zdi, da se ti suhi usedejo v vsako gubo in izsušijo kožo okoli. Je pa na splošno zelo prekriven puder. Seveda rabiš kabuki in pravo tehniko. Z nanašanjem, kot da je navaden puder v prahu, rata prav neokusno.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

• Guests

Posted 25 March 2012 - 11:51 AM

A bi bila katera tolk prijazna, da bi vzela zame tester tega pudra od Terra Naturi? Tega najsvetlejšega. Zdej ne vem, al talajo testerje prav, al pustijo, da si ga v lonček daš malce? Jaz bi imela enega zelo svetlega, zato da lahko mešam, če mi je kakšen pretemen oziroma če kdaj hočem tak efekt, kot da sem čisto bleda.
Seveda plačam poštnino in ostale stroške, pa še kakšno malenkost lahko pošljem v zameno za uslugo.
Če mi bo všeč, ga bom potem ob prvi priliki, ko bom v Lj, kupila.

Naj mi na ZS javi, če bi se kateri dalo it vzet, prosim :)
  • 0

#2969 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85849 posts

Posted 25 March 2012 - 12:36 PM

Hvala, Podgana! Glede nanašanja nimam pojma, ker nisem še nikoli imela mineralnega, bom malo pogledala.
Glede korektorja za okoli oči sem pa prebrala kritike, da ni preveč v redu in čisto prerumen je, izgleda, kot da si jetičen. XD

Edit: Če še katero zanima:

!
  • 0

― V. Van Gogh

#2970 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 25 March 2012 - 02:22 PM

Jaz bom šla čez kakšna 2, 3 tedne pogledat za ta puder od Terra Naturi. Najbrž si lahko malo vzameš v lonček. Ampak pomoje bo meni zelo masten, ker sigurno vsebuje veliko olj. A je komedogen?
  • 0

#2971 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 April 2012 - 10:16 AM

Zdaj že dober teden uporabljam Clarins Everlasting Foundation in je odličen.
Najsvetlejši odtenek mi je mogoče za piko presvetel (poleti bom vzela odtenek temnejšega, ker je ta res zelo svetel), zelo prekriven in super matira, naredi res sfotošopirano kožo, je dolgo obstojen in lepo se nanaša.
Še boljši od Lancome TIU.

Posted Image

Jina, meni je zmanjkalo Lancome TIU (po dveh letih! :D) in razmišljam da bi zdaj kupila tega, ker ga tako hvališ.
Malo me je zmotilo samo da si napisala da je ful prekriven. Če primerjaš s TIU, je ful bolj ali nekje podobno?
  • 0
Viens, reste ici!

#2972 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 08 April 2012 - 11:28 AM

Nisem probala TIU, ampak po opisih sodeč bi rekla, da je precej bolj prekriven. Meni je nekje podobno prekriven kot Revlon Colorstay za mešano/mastno kožo in Dior skin Forever.

Sem si pred kratkim šla tudi po tester tistega Essence Stay all day. Najsvetlejši odtenek je še vedno ful pretemen zame.
  • 0

#2973 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 April 2012 - 11:46 AM

Ufff, to je za mene preveč. Nimam na koži skoraj nič nepravilnosti, samo malo bi rada izenačila ten. Bom mogoče spet TIU vzela, ker mi je bil res všeč.
No, počakam še na Jinino primerjavo.
  • 0
Viens, reste ici!

#2974 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85849 posts

Posted 08 April 2012 - 12:11 PM

Ana, meni se zdi malenkost bolj prekriven od TIU, se pa mojem ne more primerjat z Revlonovim CS, ker tisti ti res masko naredi čez kožo.
Everlasting izpade veliko bolj naravno. Ampak vseeno ne vem, če bi ti ga priporočila, na tvojem mestu bi ostala pri TIU, glede na to, da rabiš slabše prekrivnega.

Meni pa Skin Illusion ni več tako všeč, ga ne bom drugič kupila. Prekriven mi je sicer dovolj in maže se kot pesem, je pa slabo obstojen, pa po nanosu se lahko poznajo proge, ker je bolj tekoč.
Si bom Everlasting za zalogo vzela, ker ga ja ravno soforumašica prodajala napol zastonj. :blush: In verjetno mešala s Skin Illusion.
  • 0

― V. Van Gogh

#2975 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 April 2012 - 01:14 PM

Veš kaj, si ga bom v Mullerju nastiskala v lonček (itak delam tam in ne bo problemov) pa ga parkrat poskusila in bom vidla kako mi je všeč.

Imaš še kak drug predlog mogoče?
  • 0
Viens, reste ici!

#2976 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 April 2012 - 01:20 PM

Meni zelo dober puder je Estee Lauder Double Wear, ampak če si zelo svetla ga pri nas ne boš dobila. Jaz uporabljam najsvetlejšo rumeno (ima razdeljene odtenke na roza, rumeno in neutro), in ga pri nas recimo ni za dobit.

Posted Image
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2977 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 April 2012 - 01:24 PM

Nisem ZELO svetla, normalna sem bi rekla.
Hvala, bom tudi tega pogledala.
  • 0
Viens, reste ici!

#2978 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 April 2012 - 01:28 PM

Probaj ga, meni je ful všeč, a ravno zato ker pri nas ne dobim mojega odtenka se mi ne da ubadat s temi kolobocijami in sem si zdaj nabavila Bourjois, ampak se bom prej ali slej vrnila k EL.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2979 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85849 posts

Posted 08 April 2012 - 02:00 PM

Veš kaj, si ga bom v Mullerju nastiskala v lonček (itak delam tam in ne bo problemov) pa ga parkrat poskusila in bom vidla kako mi je všeč.

Imaš še kak drug predlog mogoče?

Ja, tako naredi. -)

Žal ne, ker sem prej skos uporabljala TIU.
  • 0

― V. Van Gogh

#2980 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 April 2012 - 02:04 PM

Meni je dala promotorka tester Chanel Aqualumiere, ampak mi ni všeč. Nikakvo se maže in naredi čudno kožo.
Mogoče bom na koncu spet na TIU pristala. :)
  • 0
Viens, reste ici!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users