Pudri
Posted 23 March 2012 - 01:12 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 23 March 2012 - 03:43 PM
Me zanima, če ga že mogoče katera ima?
Najsvetlejši odtenek je grozno svetel (celo zame, pa sem res blede polti), se mi zdi, da je skoraj bel puder.
Sem sicer vzela tester naslednjega, malo manj svetlega odtenka (na sliki), ki se mi zdi boljši... bomo videli.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 23 March 2012 - 03:54 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 23 March 2012 - 05:15 PM
― V. Van Gogh
Posted 23 March 2012 - 06:06 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 23 March 2012 - 06:45 PM

Je pa ugodna cena - okrog €3.90, se mi zdi. Upam, da mi bo ok.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 25 March 2012 - 10:52 AM
Kako je pa s prekrivanjem okrog oči? Jaz ga tam rabim precej, ker imam ekstremno tanko kožo in izgledam bolna, če nimam dovolj prekrito.
Jaz si ga okoli oči ne dejame v večjih količinah. Se mi zdi, da se ti suhi usedejo v vsako gubo in izsušijo kožo okoli. Je pa na splošno zelo prekriven puder. Seveda rabiš kabuki in pravo tehniko. Z nanašanjem, kot da je navaden puder v prahu, rata prav neokusno.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 25 March 2012 - 11:51 AM
Seveda plačam poštnino in ostale stroške, pa še kakšno malenkost lahko pošljem v zameno za uslugo.
Če mi bo všeč, ga bom potem ob prvi priliki, ko bom v Lj, kupila.
Naj mi na ZS javi, če bi se kateri dalo it vzet, prosim

Posted 25 March 2012 - 12:36 PM
Glede korektorja za okoli oči sem pa prebrala kritike, da ni preveč v redu in čisto prerumen je, izgleda, kot da si jetičen. XD
Edit: Če še katero zanima:
!
― V. Van Gogh
Posted 25 March 2012 - 02:22 PM
Posted 08 April 2012 - 10:16 AM
Zdaj že dober teden uporabljam Clarins Everlasting Foundation in je odličen.
Najsvetlejši odtenek mi je mogoče za piko presvetel (poleti bom vzela odtenek temnejšega, ker je ta res zelo svetel), zelo prekriven in super matira, naredi res sfotošopirano kožo, je dolgo obstojen in lepo se nanaša.
Še boljši od Lancome TIU.
Jina, meni je zmanjkalo Lancome TIU (po dveh letih!

Malo me je zmotilo samo da si napisala da je ful prekriven. Če primerjaš s TIU, je ful bolj ali nekje podobno?
Posted 08 April 2012 - 11:28 AM
Sem si pred kratkim šla tudi po tester tistega Essence Stay all day. Najsvetlejši odtenek je še vedno ful pretemen zame.
Posted 08 April 2012 - 11:46 AM
No, počakam še na Jinino primerjavo.
Posted 08 April 2012 - 12:11 PM
Everlasting izpade veliko bolj naravno. Ampak vseeno ne vem, če bi ti ga priporočila, na tvojem mestu bi ostala pri TIU, glede na to, da rabiš slabše prekrivnega.
Meni pa Skin Illusion ni več tako všeč, ga ne bom drugič kupila. Prekriven mi je sicer dovolj in maže se kot pesem, je pa slabo obstojen, pa po nanosu se lahko poznajo proge, ker je bolj tekoč.
Si bom Everlasting za zalogo vzela, ker ga ja ravno soforumašica prodajala napol zastonj. :blush: In verjetno mešala s Skin Illusion.
― V. Van Gogh
Posted 08 April 2012 - 01:14 PM
Imaš še kak drug predlog mogoče?
Posted 08 April 2012 - 01:20 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 08 April 2012 - 01:24 PM
Hvala, bom tudi tega pogledala.
Posted 08 April 2012 - 01:28 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 08 April 2012 - 02:00 PM
Ja, tako naredi. -)Veš kaj, si ga bom v Mullerju nastiskala v lonček (itak delam tam in ne bo problemov) pa ga parkrat poskusila in bom vidla kako mi je všeč.
Imaš še kak drug predlog mogoče?
Žal ne, ker sem prej skos uporabljala TIU.
― V. Van Gogh
Posted 08 April 2012 - 02:04 PM
Mogoče bom na koncu spet na TIU pristala.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users