Aha, hvala.
Glede te torte pa imam še par vprašanj. Koliko agar agarja daš? A če del smetane nadomestiš z mascarponejem, se da manj agarja, ker je mascarpone že sam po sebi malo bolj trd?
Koliko sladkorja daš ti? Malinovec daš kar sirup ali ga razredčiš z vodo?
Zdaj me še najbolj mika ta torta, ker je malo bolj drugačna in posebna. Tale ledena mi deluje taka bolj navadna.
Jaz dam eno zvrhano zlicko agarja, ker ful bolj strdi kot zelatina. Ce das mascarpone, dej manj oziroma sploh ne dat, odvisno kolko mascarponeja bos dala noter. Je pa pri tem treba pac pazit, da se hitro in enakomeno vmesa, ker se agar ful hitreje strdi kot zelatina, c ga mesas v hladne stvari. Moras bit hitra in odlocna

Sladkorja dam v biskvit po navodilih, v kremo pa manj, ker mi je vsec konrrast med kiselkasto malinovo kremo in nutelo na biskvitu. Malinovec tudi malo razredcim, recimo pol pol.
Pa se to, jaz torto sestavljam v istem pekacu kot jo pecem, zato pecen biskvit na robovih malenkost obrezem, da pride krema med obod in biskvit in je potem torta prekrita tudi ob straneh, priporocam za lep izgled brez truda