Jump to content

Photo

Kaj trenutno berete?

• Please log in to reply
3494 replies to this topic

#2961 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4163 posts

Posted 05 July 2022 - 12:14 PM

Lisa Kleypas, Izbira srca

Nicolas Barreau : Skrivne sestavine ljubezni. Prvič berem moškega pisatelja, ki piše v prvi ženski osebi. Zaenkrat je zgodba še predvidljiva, se pa dogaja v Parizu in se v določene scene celo lahko vživim.

• 0

#2962 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32323 posts

Posted 22 July 2022 - 10:17 AM

Včeraj sem začela brati Beli volk od Irene Svetek in komaj čakam, da danes nadaljujem. 

• 0

#2963 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4163 posts

Posted 27 July 2022 - 05:10 PM

Zdaj med dopustom in ko imam otroke na počitnicah sem imela še malenkost več časa za branje in sem prebrala naslednje knjige:

Kevin Kwan: Bogato kitajsko dekle in Težave bogatih ljudi - zabaven zaključek trilogije o Noro bogatih Azijcih.

Elisabet Benavent : V Valerijinih čevljih - Tematika in osebe v knjigi so skoraj kopija serije Seks v mestu.

Anna Bradley: Markiza na preizkušnji

Catherine Bybee: Soproga do srede - preveč pocukrana zgodba

Lia Louise: Draga Emmie Blue - čudovita zgodba o prijateljstvu in ljubezni. Sicer na momente težko berljiva, ker pisateljica preskakuje iz sedanjosti v preteklost, ampak res me je navdušila zgodba. Sem jo dvakrat prebrala na morju (delno tudi iz razloga, ker mi je na koncu knjig zmanjkalo :) )

Lisa Kleypas : Škotska skušnjava - še vedno ena meni boljših pisateljic zgodovinskih romanov in tudi tokrat ni razočarala, ker je spet povezala like iz prejšnjih knjig.

Carole Matthews : Sončni dnevi in morski vetrič - ne vem, vedno dajem tej pisateljici možnost, da me navduši a vedno mi na koncu nekaj manjka.

Sophie Irwin: Damski priročnik za lov na bogastvo - no tole pa je bilo prijetno presenečenje in prvenec mlade angleške pisateljice. Upam, da bo še kakšno nadaljevanje iz tega nastalo.

• 0

#2964 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32323 posts

Posted 27 July 2022 - 05:21 PM

Wau, kakšen zagon! To si imela vse izposojeno? Zadnjo sem si takoj rezervirala, je bila prosta in jo grem jutri iskat.
Začela sem brat pa Malibu od Taylor Jenkins Reid.
  • 0

#2965 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4163 posts

Posted 27 July 2022 - 05:49 PM

Ja izposojeno. Malo mi mimo hodi, ker so zdaj rezervacije,ki sem jih čakala po več mesecev vse naenkrat prišle na vrsto in seveda vse s 14 dnevnim rokom za vračilo.

_M_ samo da te opozorim, ta zadnja knjiga je zgodovinska romanca. Nisem ziher, če ti to zvrst bereš :)
  • 0

#2966 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4163 posts

Posted 29 July 2022 - 08:39 AM

Elisabet Benavent : Valerija v ogledalu - nadaljevanje knjige V Valerijinih čevljih. Zdaj sem ugotovila, da je seveda Netflix po teh knjigah posnel serijo Valeria in zdaj si jo želim pogledat, ker mi je všeč casting glavnega igralca, čeprav sem si ga po prebiranju knjige čisto drugače predstavljala ampak ok. Če je katera serijo že gledala, naj mi pove al je za kaj :D

• 0

#2967 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4163 posts

Posted 03 August 2022 - 11:18 AM

Lisa Kleypas: Razgaljena preteklost

Ali Hazelwood: Ljubezenska hipoteza. Zanimiva zgodba, ki se razvija v akademskem svetu, pisateljica pa je doktorica nevroznanosti.

• 0

#2968 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32323 posts

Posted 06 August 2022 - 06:46 PM

_M_ samo da te opozorim, ta zadnja knjiga je zgodovinska romanca. Nisem ziher, če ti to zvrst bereš :)

Sem jo prebrala, ampak bolj iz dolgčasa kot iz zanimanja, haha. Res ni moja priljubljena zvrst.
  • 0

#2969 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4163 posts

Posted 08 August 2022 - 07:26 AM

Se mi je takoj zdelo, da ne bo zate :)

Imam pa eno knjigo na čakanju, da jo preberm in bi morda bila po tvojem okusu. Nadaljevanje trilogije pisatelja Josepha Knoxa o detektivu Aidnu Waitsu. Prvo knjigo Sirene sem že prebrala, drugo so pa letos izdali in je čisto sveža v knjižnicah naslov pa je Smehljaj smrti. Upam, da bo vsaj tako dobra kot prva, ker jaz načeloma kriminalk ne berem, ampak mi je lik tega detektiva, ki dela pod krinko res dobro nastavljen.

• 0

#2970 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32323 posts

Posted 08 August 2022 - 07:45 AM

O, hvala za info. Mislim, da sem imela Sirene enkrat že doma, ampak mi nekako ni steklo branje.

Prijetno in nezahtevno poletno branje je bila knjiga Malibu, ki sem jo prebrala zdaj med dopustom, priporočam naprej :-)

Zdaj pa tudi berem nekaj lažjega,  od Kristin Harmel - Dokler bodo zvezde na nebu. 

• 0

#2971 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4163 posts

Posted 08 August 2022 - 07:59 AM

Jaz sem zdaj tudi brala take poletne knjige.

Catherine Bybee: Poročena do ponedeljka

Alice Clayton : Seksi sosed

Robyn Carr: Gorsko zavetišče - tole je serija knjig (22) o kraju Virgin River (baje je na Netfliksu adaptirana v TV serijo). Sem jo sicer prebrala, mogoče bom vzela še naslednjo knjigo, ker me zanima kako se bo razpletla zgodba med dvema likoma, ampak je toliko oseb not in toliko zgodb, da mi je bilo na momente bedno, ker se nobenemu ne posveti dovolj amapak kr skače iz enega na drugega. Malo me spominja na serijo Severna obzorja. Pač zakoten kraj, kjer so ljudje zelo povezani in tu pa tam se zgodi nekaj izrednega, da vsi vaščani skupaj stopijo in rešijo problem.

Zdaj berem prvenec Luise Liu : Nekje blizu sreče. Začetek je isti kot pri njeni drugi knjigi Draga Emmie Blue, ko te vrže v en dogodek, nato pa počasi v poglavjih razkriva ozadje in skače iz sedanjosti v preteklost. Na momente je sicer težko sledit, te pa knjiga hitro not potegne, ker želiš izvedet več. Draga Emmie Blue me je res navdušila, upam, da bo konec te zgodbe prav tako zanimiv in presenetljiv. Zaenkrat kr kaže na to.

• 0

#2972 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24557 posts

Posted 08 August 2022 - 09:09 AM

hvala za idejo Bellini. Sem si sposodila ti dve od Luise Liu za na dopust.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#2973 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4163 posts

Posted 09 August 2022 - 07:13 AM

Vem, da je OT, ampak me je nasmejalo in nisem vedela, kam naj vtaknem sliko :D

297144754_1310058039529819_5119729971692

• 0

#2974 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24557 posts

Posted 09 August 2022 - 07:48 AM

o ja, kar lepo povzame  :hooray:

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#2975 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 10 August 2022 - 12:31 PM

Britta Bushnell - Transformed by birth
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2976 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32323 posts

Posted 10 August 2022 - 12:35 PM

Danes grem v knjižnico po novo zalogo, Smehljaj smrti me že čaka :-)

Rezervirala sem pa še Cvetje nad peklom. 

• 0

#2977 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27347 posts

Posted 10 August 2022 - 12:36 PM

Ta zadnja se mi zdi da je ful dobra 🙂
  • 0

#2978 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 10 August 2022 - 02:21 PM

Prebrala: o koncu žalosti

Berem: Zakj ne pišem, Dijana Matković

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2979 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17288 posts

Posted 12 August 2022 - 09:43 AM

Loretta Chase - The Last Hellion
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2980 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16987 posts

Posted 12 August 2022 - 07:01 PM

Bruno Simlesa - Ljubezenoslovje
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users