Jump to content

Photo

Vaša današnja nega las

• Please log in to reply
3456 replies to this topic

#2961 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 31 July 2009 - 08:52 AM

TIGI Brunette Goddess šampon + zadnji zdihljaji LUSH Retread regeneratorja
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2962 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 01 August 2009 - 03:19 PM

Dilema, to je verjetno zaradi vročine, znojenja, ker imaš pač goste lase, težje dihajo, pa se takoj nabere...Jaz imam zdaj poleti skoz v čopu lase ali figi, pa je vse kul, in ne rabim prat vsaj 4-5 dni, takoj, ko jih razpustim, bo pa prava mora...mokro lasišče, srbenje, mastno lasišče....pač davek poletju, če nimaš le 3 las na glavi.

Danes: šampon Avon Naturals Lime&Passion fruit
balzam Balea kokos in mleko
Klas silikon

• 0

#2963 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 02 August 2009 - 10:11 AM

pre-wash: za par ur obilno nanešena mešanica Revlon Interactives Hydra Rescue maske in Tigi OH balzama
Revlon Interactives Hydra Rescue šampon in L'Occitane šampon proti prhljaju
L'Occitane balzam iz linije Zlata Oljčna Vejica
na konice Tigi Girls' Toys serum

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2964 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 02 August 2009 - 08:56 PM

Klavdija, sej je definitivno nekaj zaradi vročine in gostote las, ampak veliko je pa tudi zato, ker nimam barvanih las in so premehki, čisto nič suhi, taki bejbi laski.
Si grem v torek kupit eno rjavo barvo za lase in jo bom dolg pustla na laseh, da mi mal izsuši, ker tole je pa res že neznosno, mam čist cotaste in uvele lase.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2965 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 August 2009 - 09:09 PM

Jaz sem že zdavnaj ugotovila, da je boljše met malo suhe in uničene, hehe. x)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2966 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 02 August 2009 - 09:29 PM

Meni je pa zdej kapnilo, da je tak. Videt več ne morem svojih ultra mehkih špagetov, ki so kljub gostoti že naslednji dan po pranju čist poležani in nikakvi, res FUJ.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2967 LiL`curLy_girL

LiL`curLy_girL

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 274 posts

Posted 03 August 2009 - 11:39 AM

Pre-wash:kokosovo olje (celo noc)
sampon:tigi OH
maska:nivea intense repair
joico curl definer gel
  • 0

#2968 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 03 August 2009 - 12:19 PM

Joico K-pak reconstructor šampon
isti balzam
Redken all soft maska(božanska)
Tigi pena

• 0

#2969 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 August 2009 - 02:10 PM

- Ducray šampon na lasišče proti prhljaju
- Tigi Control Freak šampon 2x na lase
- Loreal roza Elseve balzam
- Gliss Kur maska za lase
- Tigi After Party krema na konice
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#2970 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 03 August 2009 - 04:14 PM

Lush Big šampon
Elseve nutri gloss light balzam
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2971 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 August 2009 - 04:19 PM

Poly Diadem barvi za lase (svetlo rjava in srednje rjava), Lavera plavica šampon in balzam, priložen barvam.
  • 0

#2972 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 August 2009 - 06:11 PM

Nutrigea šampon s klamatskimi algami in American Crew Citrus Mint osvežujoči regenerator.
  • 0

#2973 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 05 August 2009 - 06:38 PM

QUOTE(eve @ 3. 8. 2009 - 17:14) View Post

Lush Big šampon
Elseve nutri gloss light balzam

• 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2974 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16962 posts

Posted 09 August 2009 - 11:24 AM

Gliss kur Liquid silk šampon z 1/3 hidrantne kreme
L'oreal elselve nutri gloss light balzam
Gliss kur express repair sprej
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2975 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 11 August 2009 - 08:06 PM

dilema, kaj se je pa zgodilo s tvojimi sanjami o blond laseh? zdaj imaš idealno priložnost, če si želiš izsušiti lase smile.gif

Jaz grem pa ravno iz tega razloga (preveč izsušeni) nazaj na rjave lase, in se tudi postrižem. Zdaj imam nikakvo barvo, nekaj med blond in mišje rjavo, dolgi skoraj do riti (seve najbolj izcufani špageti), danes sem pa spet v jezi in s solzami v očeh klela in jokala, ker sem si z glavnikom krtačila in pulila lase na vratu in tilniku.Imela sem dva ogromna cofa (tko kot lansko leto na morju), vsa zlepljena, zvezana, ni šans, da bi razčesala, populila sem si sigurno 300 las po tamalem. K sreči imam gosto grivo, ampak točno to-to je GRIVA in ne lasje. Poln kufer jih imam, čist res,da na vsake 2 tedna cufam ven večje in manše cmoke, čepav lase že celo poletje nosim v kiti, ker ni šans, da so spuščeni. Dol gre, vse od ramen dol.

Danes:
maska Oriflame Multi Recharge-Treatment mask
šampon Avon Naturals limeta in pasijonkin svet
balzam Balea kokos in mlečni proteini
silikon Klas

(se zavedam, da so tudi trenutni izdelki, ki jih uporabljam, bolj švah za suhe lase, a čistim zaloge)

• 0

#2976 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 August 2009 - 10:31 PM

Glede blond barve sem glih pisala v temi Barvanje las, lahko tam prebereš. wink.gif Drugače pa te čist razumem, tudi jaz sem imela dobre tri leta nazaj zelo dolge in čisto presušene lase, so se mi isto delale na tilniku prave kepe zvozlanih las, ki se jih niti slučajno ni dalo razčesat in sem jih zato kar cele rezala ven, ali pa pulila do onemoglosti. Mati se je prav zgražala, ker sem imela vsake tolk časa za cel umivalnik lasnih šopov in kep. Sem potem tudi obupala, se pobarvala na črno in se konkretno postrigla. Ko imaš enkrat tak uničene lase ti ne preostane druga, kot da daš stran ene 20 centi, žal. ermm.gif Vse kar je manj, ne zaleže glih za dolgo.

Jaz sem danes uporabila Nutrigea šampon s klamatskimi algami (po tem čudu se meni vidno manj mastijo lasje, ALELUJA!!) in America Crew Citrus Mint regenerator.
  • 0

#2977 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 11 August 2009 - 11:06 PM

Oh, ja, premalo sledim forumu sad.gif Meni tudi 20 cm ne bi nič zaleglo, ker se mi ne dela probleme dolžina, pač pa gostota, meni se ne cufajo špice-čeprav so suhe (no, pač, se tu in tam lomijo, ampak je ok, glede na to, da mi še pred 1 letom nikakor ni hotlo zrast v dolžino, ker so se sproti lomili, zdaj so pa ful narastli)..meni se delajo cmoki spodaj na tilniku...včasih sploh ne vem, da ga imam, ker potegnem s krtačo po glavi, pa dvignem čupo in razčešem spodaj ob koži...potem pa ugotovim, da tisti vmes se pa niso počesali (ker so skriti pod počesano površino) in tvorijo nove cmoke. Če bi to hotela rešit, bi se mogla postriči na krtačko, ne le 20 cm. Druga rešitev je, da se pobarvam na barvo podobno naravni, da ne uporabljam več blanža in peroksida, počakam ene pol leta, da preraste in potem upam, da bom mela kaj lažje razčešljive lase. Ves problem je ravno ob glavi...bah. Eno je rečt, drugo pa nardit, ker poslovit se od dolgih "blond" las, tudi ni tako enostavno, četudi niso ravno najlepši, če zastopiš to...
  • 0

#2978 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 August 2009 - 10:26 AM

Razumem popolnoma, ker sem bla sama 7 let fake bjonda in nisem tega nikol 'prebolela', so to speak. tongue.gif Sem šla na temno iz istega razloga, torej zaradi presušenih štren. Tudi meni so se delal taki cmoki na tilniku, ampak mi je 20 centi minusa vseeno pomagal, kaj pa vem zakaj. Lažje sem jih razčesala, ni blo take strašne teže in so se mi tudi vozli na tilniku malo manj delali. Vem da je gostota sploh pri tebi problem, ampak če so lasje krajši, vseeno hitreje prideš skozi (vsaj po mojih izkušnjah). Sem pa jaz takrat imela skos pri roki kak leave-in sprej in sem se veliko sprejala po laseh na tilniku, tudi večkrat na dan po potrebi in je tudi do neke mere pomagalo. smile.gif
  • 0

#2979 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 13 August 2009 - 08:56 AM

včeraj American Crew Citrus Mint Refreshing Shampoo in Cooloing Conditioner wub.gif, dodatno na konice še L'Occitanov balzam za lase Zlata Oljčna Vejica
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2980 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 13 August 2009 - 05:37 PM

Za začetek sem si kar doma postrigla dobrih 5 cm špic, dokler ne dočakam frizerja.

šampon Avon Naturals limeta in pasijonkin cvet-zadnje kaplje, škoda
balzam Near Balsamo Fortificante
silikon Klas

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users