Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#2961 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29747 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 December 2007 - 02:27 PM

QUOTE(Blondi @ 6. 12. 2007 - 14:26) View Post

Been there, done that. Ko mi je dokurčlo, sem spravljala not primanjklaj s skoki čez plot. devil.gif

prosim, da ne pohujšuješ! laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2962 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 December 2007 - 02:29 PM

Babi, nehajta. mad.gif cry.gif

laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2963 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 06 December 2007 - 02:38 PM

QUOTE(Špela @ 6. 12. 2007 - 14:27) View Post

prosim, da ne pohujšuješ! laugh.gif

Samo delim svoje bogate izkušnje iz podobne situacije twisted.gif

Jenna, nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha
wink.gif

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#2964 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 06 December 2007 - 02:52 PM

Odlašam z učenjem. Ljubosumje me ubija.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

• Guests

Posted 06 December 2007 - 02:58 PM

Tale pregovor, ki ga je Blondi napisala, se je v mojem življenju izkazal za zelo resničnega.
In res je tako....vse se nekako uredi. Vedno.

Spovedujem se, da se ne ukvarjam dovolj s psičko sad.gif

(btw Jenna, sem opazila, da si od mene mlajša točno 3 leta in en dan tongue.gif)
  • 0

#2966 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 06 December 2007 - 05:33 PM

QUOTE(ananas @ 5. 12. 2007 - 21:14) View Post

ful sm žalostna
mogoče pretiravam, sam me je res prizadel in me fejst žre

Fant je šel včeri s sošolci in sošolkam s faksa ven in so se ga ful napil in se neki slikal s fotoaparatom in on se tega nič ne spomne. Med fotkam pa je tud ena slika, k mu ena sošolka daje poljub na lica on pa je čist blažen. Fora je v tem, da on v treznem stanju tega ne bi nikol dopustil. Sj mogoče keri to ni nič takega, sam fak, kaj če je še kej blo, pa se ne spomne... Ah dramatiziram...Mu zaupam, samo kaj k alkoholu ne, pa tud če mi strajno zatrjuje, da mi bo tud v dokonca pijanem stanju zvest cry.gif

Veš kaj se je pa meni enkrat zgodlo...sem našla eno sliko, ko so bli na eni žurki, in je fotka ko se kao nekaj ful režijo, on pa eni ženski majco dviguje. Sem vse skupaj v sekundi pozabla, prisežem. Sem si misla,da je bumbar in če je tak blazno užival, pol mu pa tisti trenutek čist privoščim.

Moja spoved - nekdo mi je všeč. Itak se mi pogosto dogaja, da mi kdo postane všeč tud ko sem v resni zvezi, tak da bom mogla očitno s tem pač živet. laugh.gif Pa ni to neka zaljubljenost al pa kaj, tud s to osebo ne bi bla, tud če bi bla samska, ampak je pač neka simpatija do nekoga, ki malo izstopa od ostalih.
  • 0

#2967 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 06 December 2007 - 07:49 PM

nisem se pripravila na zagovor seminarske, k se mi res ni dalo... glupa angleščina in prfoksa evil.gif

• 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#2968 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 06 December 2007 - 07:53 PM

Prešpricala sem trening huh.gif
  • 0

#2969 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19994 posts

Posted 06 December 2007 - 07:57 PM

Spet se zadnji dan pred testom učim, pa čeprav vem, da je snovi ful za predelat ermm.gif .. bi še šlo, če bi se učila, pa se mi še zdaj ne da huh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2970 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 06 December 2007 - 08:55 PM

Sramujem se, da si želim, da bi ble določene stvari drugačne, kljub temu da mi v bistvu nč ne manjka.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#2971 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 07 December 2007 - 04:00 PM

Zadnje čase ful vse vnaprej načrtujem, razmišljam in povezujem dogodke s preteklostjo, da se ja ne bi kaj zalomilo, pa se ne morem sprostit in preprosto bit spontana. God I hate that.

• 0

#2972 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 07 December 2007 - 07:43 PM

Znorela bom. Živim v taki veliki bajti, kjer ma moj stric tud gostilno. In dans majo eni silvestrovanje in ful norijo, vrjetno že vsi naklani. Pojejo, da se še k men, k mam sobo čist gorej, v 3. štuku sliš. Pa ponavad se nikol nč ne sliš k men. verymad.gif mad2.gif Matr, jst bi dons še rada spala. rolleyes.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2973 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 07 December 2007 - 08:32 PM

Sitna in slabe volje sem excl.gif Kavomat sem uničla, ker sem razbila posodo, sploh ne vem kda. angry.gif cry1.gif Vem, da se da dobit novo, sam še zmer, čez vikend je zihr ne bom šla kupit, tko da sem do ponedeljka prisiljena pit pravo turško kavo.

Slabe volje sem tud zarad nohtov, ker so čudni izsušeni, pa še cepjo se mi skoz. O laseh pa rajš sploh ne začnem, ker so oljarica, vsak dan jih morm prat. Kile mi gredo tud na jetra!

Vse ostalo je pa OK smile.gif
  • 0

#2974 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 December 2007 - 08:45 PM

Mene je pa faking dež dobil (pa sem si mislila vzeti marel in se seveda pametno odločila, da ga ne rabim, ker itak nau dežja - yeah right, ker mam res tako strašno srečo) in sem prišla kot ovca v pekarno po vanilijev zavitek. Pa tudi sicer sem za en kurc, me že glava ful boli.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2975 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 07 December 2007 - 09:40 PM

No, poleg popizditisa, ki sem ga prej napisala, bom popizdila še zarad tega, ker se mi fant ne oglas na telefon. To je pa ena stvar, ki jo res sovražm. mad2.gif Pa ne rabm tega, da je vedno pr telefonu, ampak sam, če se zmenva in to, da se ne oglas. Na k*** mu gre to, res ful. Še posebej zato, ker to ful pogosto počne in mi bo enkrat počlo. verymad.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2976 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 07 December 2007 - 10:17 PM

Mene tok boli, da ne morm ne stat, sedet al ležat. Najrajš bi si kr odrezala vse skup. Prov nervozna sem zarad tega, pa duši me, filingi teesnobe me preganjajo. Preklet tablet pa ne prime nič. cry.gif

Zdej grem še enga spit, pa čez bom ruknla mal alkota, pol pa upam da bo prjel.
  • 0

#2977 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 07 December 2007 - 10:26 PM

Ful sem si obetala od današnjega večera, sem se pa popoldne, požeruhinja, prenajdla arašidov, zdej mi je pa slabo pa želodec me boli cry.gif upam, da kmalu neha...
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

• Guests

Posted 07 December 2007 - 10:26 PM

Celo noč skor, pa cel dan že blodim po kokošnjaku. Ne morem zapret!!!!! Sam gledam...niti enega posta nisem danes napisala. Milslim, da sem mal odvisna. oops.gif
  • 0

#2979 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 08 December 2007 - 01:47 PM

Cel teden sem delala ko živina. Za jutr sem si zrihtala, da sem frej, da pridem k sebi.

Pa enga prfoksa ne maram bruh.gif Dal mi je 7, pa res mislim, da sem si več zaslužla.
  • 0

#2980 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 08 December 2007 - 04:33 PM

včeraj sem se menla z bivšim, ne more da mi ne bi dodal kaj sem jaz njemu naredla?!!!!Mater ej jaz njemu???itak jaz sem bila največja prasica kar jih je,
najbolj ironično pa je da sem zdaj ko je konec res prasica twisted.gif
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users