yay for me!

Krema / serum za obraz
Posted 04 January 2016 - 06:03 PM
A painting is complete when it has the shadows of a God. - Rembrandt
Posted 04 January 2016 - 08:24 PM
Jaz imam zdaj Global.Jina, ti si še zadovoljna s to kremo, a ne?
Meni ustreza, ampak nikoli ne vem ali so za mozolje krivi hormoni ali koza.
Zdaj imam ze nekaj casa dobro obdobje ... pa istocasno uporabljam to kremo.
Jaz sem jo v Lj nasla samo v lekarni blizu UKC.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 06 January 2016 - 08:36 PM
Posted 08 January 2016 - 10:54 PM
Ima katera izkušnje z Declare kozmetiko? Pure balance linijo sem gledala, samo ne najdem nobenih ocen uporabnikov.
Pri poročate kakšno drugo oil control kremo oz. serum?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 09 January 2016 - 08:01 AM
Tu je ocena za nekaj izdelkov.
Ta Sebium Global od Bioderme je že en tak. Jaz osebno sicer ne verjamem, da kaj matirajočega razen pudra v prahu obstaja.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 09 January 2016 - 08:37 AM
Fantastična je bila od dr. Nick Lowe, potem pa so jo ukinili, dali novo linijo in ceno, ki je za 300 procentov višja. 70€ za kremo pa ne dam
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 10 January 2016 - 05:34 PM
Jaz osebno sicer ne verjamem, da kaj matirajočega razen pudra v prahu obstaja.
Tudi jaz ne. Če že, so mi kreme samo za kratek čas malo matirale, potem pa se mi je koža itak spet zmastila.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 19 January 2016 - 08:09 PM

After all this time?
Always.
Posted 19 January 2016 - 09:40 PM
Cera di cupra rosa je fuuuul mastna. Meni ni mašila, se mi zdi.
Posted 19 January 2016 - 09:46 PM
After all this time?
Always.
Posted 06 February 2016 - 11:10 AM
Marmelada, ti si imela Green People kreme za obraz, a ne? Kako so se ti zdele? Razmišljam o Day Solution SPF 15, Hydrating Firming Serum in Vita Min Fix.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 06 February 2016 - 11:22 AM
Ja, sem jih dolgo uporabljala in so mi bile zelo všeč. Zdaj sem pa malo menjala. Imela sem pa Day solution s spf in brez, Vita min fix in Fruitful nights. Vse so zelo podobne. Niso premastne, se fajn vpijejo.
Posted 07 February 2016 - 09:40 AM
Jaz bi tudi potrebovala eno orenk dnevno kremo, ker imam spet ful suho kožo, pa mi je 100% Pure Antioksidantna z acai jagodami (ki mi sicer trenutno zelo odgovarja) cenovno kar zasoljena in bi morda poskusila še kakšno alternativo.
Si pa sedaj pred spanjem čez fris namažem kar olje šentjanževke, mi je precej omililo suhost.
Posted 07 February 2016 - 09:52 AM
Posted 07 February 2016 - 09:56 AM
Pa se ne nič ne svetiš potem?
Posted 07 February 2016 - 11:28 AM
Jaz sem dajala arganovo olje v kremo zvečer, pa sem se malo svetila, ja.
Posted 07 February 2016 - 11:39 AM
Se strinjam, tudi meni je jojobino olje pomagalo. Si ga pa nisem mešala v kremo, ampak kar tako namazala na še vlažno kožo zvečer. Čez dan pa samo, ko sem bila doma.
Posted 07 February 2016 - 04:37 PM
Pa se ne nič ne svetiš potem?
Malo zdravega leska je, ni pa sile. Cez dan mesam v kremo pikico, cez noc pa direktno na obraz.
Posted 09 February 2016 - 12:27 PM
Andalou Naturals, Beautiful Day Cream, 1000 Roses, Sensitive
Aloe barbadensis juice*, vegetable glycerin, cetearyl alcohol, biosaccharide gum, allantoin, olive squalane, rosa canina (rosehip) and punica granatum (pomegranate) oils*, phytocelltec (alpine rose, malus domestica, solar vitis) and bioactive 8 berry complex*, soothing complex: [hyaluronic acid, magnolia officinalis bark, phoenix dactylifera (date) leaf cell and boswellia serrata (boswellin) extracts], panthenol (pro-vitamin B5), ethylhexyl palmitate, lecithin, zea mays (corn) starch*, grapeseed polyphenols, rosa damascena (rose) distillate*, vaccinium macrocarpon (cranberry) juice*, camellia sinensis (white tea) and aspalathus linearis (rooibos) extracts*†, tocopherol (vitamin E), phenethyl alcohol, ethylhexylglycerin, citrus tangerina (tangerine) and pelargonium graveolens (rose geranium) oils*, rosa centifolia (rose) oil
Je katera že imela to, kako se obnese?
[Napoleon]
Posted 09 February 2016 - 06:40 PM
Kakšno kremo pa iščeš, lahko, bolj hranilno? Te zgornje nisem imela, imam pa trenutno to, če ti kaj pomaga. Jaz sem zelo zadovoljna. Je hranilna, ampak mi ni pretežka ali mastna. Ravno prav za ta čas. Pa tudi K ni, vsaj po oceni na Cosdna. Razen če ti jojobino olje ali kakšno drugo, ki je notri, maši pore.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users