Jaz sem tudi pomislila na glivice, joj, upam da to ni. Ker je to spodaj, kjer je koza suha.
Prenehala bom z uporabo tistega gela za prhanje + Bepanthen. Hvala ti!
Posted 04 March 2014 - 04:24 PM
Jaz sem tudi pomislila na glivice, joj, upam da to ni. Ker je to spodaj, kjer je koza suha.
Prenehala bom z uporabo tistega gela za prhanje + Bepanthen. Hvala ti!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 04 March 2014 - 11:14 PM
A je imela katera vneto kožo pod pazduho? Nenormalno me srbi, taki neenakomerni izpuscaji so se mi naredili, malo temnejse barve so, kot je koža.
Ugibam, da bi lahko bila reakcija na nov gel za prhanje, vcasih se mi je podobna rec izpustila, ko sem veliko uporabljala Neutro roberts deodorant (samo sem mislila, da me drazi Aluminum Chlorohydrate) in sem takrat prenehala s prepogosto uporabo, stanje se je po par dneh izboljšalo. Tole se mi pa vleče že kakšen teden, srbi, peče in nič ne pomaga, pa takoj se zavoham, kar se ponavadi nikoli.
Občasno si namažem s kakšnim bolj hranljivim losijonom, da nimam čisto adijo kože(ki je izrazito suha). Srbi me pa bolj spodaj, na strani, kjer koža drgne ob modrček. Pa koža je suha, nimam vlažne, nosim pa tudi ohlapne bombažne majice ali druge naravne, zračne materiale. Po športni aktivnosti (pa se ne potim veliko) se takoj spreoblečem ali stuširam. A pustim pri miru, mažem s čim? Nočem bit tak smrduhec, ki se nonstop čoha pod pajsko.
Ja. Jaz sem si kožo pod pazduhami uničila/stanjšala zaradi Hidro Fugal Forte. Neumnica jaz, ampak škoda je storjena.
Če si namažem s kakim bolj agresivnim deotom (pa bog ne daj da je slučajno v spreju, to mi kožo razžre do kosti), imam takoj točno to kar si ti opisala. Ali pa da si takoj po britju namažem, takoj vnetje.
Maži si z Bepantenom ja, pa razmisli, če si mogoče menjala deo? Jaz ti svetujem nežne, Balea tisti s peresom naprimer meni ustreza, ali pa Vichy.
Posted 05 March 2014 - 09:05 AM
Ah :/
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 05 March 2014 - 11:45 AM
Je boljše? Meni se je včasih to zgodilo, sem se namazala z navadno Niveo. Ni najboljša krema, ampak je pomagalo.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 05 March 2014 - 02:55 PM
Lekarna je bila že zaprta in sem na občutljive in pordele dele namazala svetlinovo olje (piše, da je primerno za nego kože pri nevrodermitisu) + 3 dni sem pri prhanju uporabila baby šampon/gel za prhanje. Mislim, da se mi bo počasi umirilo, ja, srbi malo manj. Vonjam pa tudi ne več/ne toliko, kot sem takrat, ko je bilo najhuje.
Bi kar verjela, da Nivea pomaga, kolikor je umetna, nahrani in pomiri razdraženo kožo, niti ne vsebuje veliko (agresivnih) parfumov in dišav.
Posted 09 March 2014 - 12:32 PM
Kako si urediti sistem BicikeLJ? Kreditne nimam, z debetno pa sem probala in ne gre.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 09 March 2014 - 12:43 PM
Jaz sem si ga z debetno.
Posted 09 March 2014 - 12:47 PM
Hm, bom poskusila še enkrat, upam, da bo šlo. Hvala! ![]()
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 09 March 2014 - 01:08 PM
Kje bi dobila kake poceni brisače za na fitnes? Ampak temne barve, črno, vijola, pink, etc?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 09 March 2014 - 01:52 PM
Kakšen Kik?
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 09 March 2014 - 01:54 PM
Bom pogledala, hvala. Povsod dobim samo take svetle, kopalniške pač. Bele, turkizne, bež.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 09 March 2014 - 02:00 PM
Pa še tista Pysk, ali kaj je že? ![]()
Posted 09 March 2014 - 02:37 PM
Jysk, ja, bom šla tudi tam.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 11 March 2014 - 08:31 PM
A pozna katera kakšen dober in zastonj program na netu za učenje desetrpstnega tipkanja?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 11 March 2014 - 08:57 PM
Jaz sem se naučila slepo tipkat v slabih dveh tednih iz enih fotokopij oz. knjige strojepisja, ki sem jo najdla v knjižnici ![]()
Posted 11 March 2014 - 09:18 PM
Hvala, bom pogledala, če bom našla kaj.
Sem malo gledala na netu za kakšen tečaj, ampak nisem nič kaj našla, pa še dragi so najbrž.
A se mogoče spomniš naslova?
Posted 11 March 2014 - 09:46 PM
Dobila sem učbenik Strojepis od Rudolfa Rakuše iz leta 1977, ki je res super za učit, kolega mi je dal pa še ene fotokopije, ki so tak šnelkurs, ampak nikjer na njih ni napisan naslov učbenika, žal. Zdele sem v Cobissu našla še učbenik Strojepisje Božene Degen, ampak knjige ne poznam.
Jaz ti svetujem, da ne plačuješ za tečaje, ker se lahko ful hitro naučiš sama, zastonj. Jaz sem si za vsako vajo vzela en dan, naslednji dan sem pa ponovila vajo od včeraj in nadaljevala z novo. Je pa hecno, ko začnejo prsti kar sami plesat po tipkovnici, ful gre hitro. Pol pa pride dan, ko tipkaš in gre vse narobe, ampak moraš vztrajat ![]()
Posted 11 March 2014 - 10:08 PM
Ja, jaz sem na Cobissu v moji knjižnici tudi našla od te Božene Degen Strojepisje 1 in 2 in od Rudolfa Rakuše (1981). Bom torej najbrž kar od slednjega vzela, če praviš, da je fajn. Sem razmišljala, da bi bilo dobro se naučiti, ker je znanje desetprstnega tipkanja napisano kot pogoj pri več razpisih za službo. Pa tudi sicer zna biti plus pri iskanju službe, kjer moraš veliko delati z računalnikom.
Posted 11 March 2014 - 10:21 PM
Ja, poglej vse te knjige pa boš videla.
Je pa fajn znat tako tipkat, men gre vse hitrejš kot prej. Ful mi je bilo pa bedno, ker sem se tipkat naučila na laptopu, po enem letu sem pa dobila drug računalnik s tipkovnico in sem se mogla spet mal navadit, mi na začetku ful ni šlo, ker so tipke drugačne...
Posted 11 March 2014 - 10:28 PM
A misliš drugače razporejene tipke ali zaradi oblike?
0 members, 1 guests, 0 anonymous users