A, tako! Hvala tudi tebi.
vprašanja (zanima me, ...)
Posted 19 December 2013 - 11:29 AM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 19 December 2013 - 06:06 PM

Posted 20 December 2013 - 07:02 AM
In kaj bi rada vprašala? ![]()
Posted 20 December 2013 - 07:51 AM
Posted 20 December 2013 - 09:32 AM
Oh LOL, napacna tema
Sem jo mislila nalepit v Raznorazne slike. Pac zdelo se mi je 'over the top', da ze kot majhnim zacnejo pridigat o veri + hkrati to narest stereotipicno glede na spol. Kot da ze nimajo dovolj pranja mozganov na to temo na vsakem koraku,
Posted 24 December 2013 - 06:42 PM
Iz katerega komada je to: i'll take my coat, just to take me to the road i'm feeling like i'm all alone... nekaj takega
Vrti se po TV, na reklamo od www.toko.si
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 25 December 2013 - 07:54 PM
Ali obstaja pri nas kakšen operativni poseg, pri katerem ti odstranijo rdeče žilice v očesu in ti "povrnejo belino"? Vem, da v USA zadeva je, pri nas pa še nisem slišala.
Posted 29 December 2013 - 07:35 PM
kje bi se lahko kupili relativno poceni platno (cca 40x 100 in manjše) in akrilne barve.
Še nikoli nismo barvali z njimi ... ustvarjali bi otroci.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 29 December 2013 - 10:55 PM
Poglej v Hofer ali Lidl, sem skoraj sigurna, da sem jih videla tam. Sicer pa kak Bauhaus.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 30 December 2013 - 09:23 PM
Kami Kik, Jysk bi znal imet. Pa gre tudi s temperkami, ce ne bos nasla akrilnih kje ugodno ![]()
Posted 02 January 2014 - 09:09 AM
Hmm, jaz akrilnih ne bi ravno dajala otrokom. Se težje sperejo s kože, z oblačil pa tudi ne grejo tako zlepa.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 02 January 2014 - 09:28 AM
hvala za info ... bom poiskala.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 03 January 2014 - 11:04 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 04 January 2014 - 12:32 AM
Nobody? Boli kot satan, trpim.
Posted 04 January 2014 - 02:02 AM
Masiraj se s tenis žogico. Nasloni se nanjo na zid, ali se pa kar uleži nanjo na tla in pritiskaj na točko. Boli ko svinja, ampak zares pomaga.
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 04 January 2014 - 06:45 AM
Ja, žogica, masaža do bolečine in ogrevanje. Lahko daš tudi termofor gor...
Posted 04 January 2014 - 07:46 AM
![]()
Hvala, bom poskusila danes.
Posted 05 January 2014 - 02:10 AM
Kakšen je angleški izraz za namizni tekač?
Posted 05 January 2014 - 09:59 AM
table runner
Posted 05 January 2014 - 12:20 PM
Olivija, a si kej boljš?
A ma kdo slovenska navodila za igro Backgammon? Na netu je ful slaba ponudba tega in bi rabila kaj bolj obsežnega...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users
-
Google (1)