Dragica, ko so meni operativno dali zob ven, sem imela vse gnojno vneto, usta sem lahko odprla samo toliko, da je šla žlica komaj noter. Tam so mi čeljust na silo razprli, vse zvezde sem videla in tudi potem sem bila še naprej otečena. Drug zob pa ni bil vnet in je šlo vse gladko, nič posebnega, šivi so se lepo zacelili... Hladit moraš zaradi otekline, jaz sem imela vrat črn ![]()
vprašanja (zanima me, ...)
Posted 17 December 2013 - 09:06 AM
Posted 17 December 2013 - 10:45 AM
Frida, ne je strašit ![]()
Meni so rinili v 7 (pa še neizraščeni so bili) in so mi morali zato rezat, izklesat,... Usta sem odprla lahko približno toliko, kot Frida. Ampak pri vseh ostalih znanich, ki so imeli izrasle osmice ni bilo nobenih problemov... Bratova punca je še isti dan normalno jedla. Sploh ni vzela nič proti bolečinam...
Posted 17 December 2013 - 10:49 AM
Moja sestra ni imela problemov, so ji pa izpulili dva modrostna zgoraj. Čisto malo je bila zatečena, ampak res minimalno in samo prvi dan. Jaz bi vseeno ostala še en dan doma...še posebej, če bo bolelo, ko injekcija popusti.
Posted 17 December 2013 - 11:42 AM
Joj Frida, boga. Sem pa prebrala tole tvojo izpoved še v čakalnici in sem kar zašvicala. =) Jaz do sedaj nisem nič zatečena, vse kaže ok. Ni bila globoka korenina.
Posted 17 December 2013 - 08:52 PM
Jej jej, nisem hotela strašit, ampak tako je bilo pri meni pri enem zobu, pri drugem je bilo pa vse okej, ker nisem imela vnetega.
Kako je bilo?
Posted 17 December 2013 - 09:16 PM
Tudi pri meni ni bilo najbolj lepo (ven sem dala vse 4 - prvič dva, potem enega in še enega) in sem bila tako otečena, da sem imela dobesedno deformiran obraz...
Jesti nisem mogla skoraj nič.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 18 December 2013 - 09:06 AM
Posted 18 December 2013 - 09:27 AM
zakon!
Posted 18 December 2013 - 09:51 AM
fino ![]()
Posted 18 December 2013 - 10:41 AM
Kam naj grem kupiti orehova jedrca za potico. Mama jih je kupila v Mercatorju in pravi, da je bilo vsako deseto žarko.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 18 December 2013 - 10:48 AM
Kupi mleta. Hofer ima kvalitetna.
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 18 December 2013 - 10:56 AM
Errol, tržnica. Pa probaj jih.
Jaz pri Hoferju ne kupujem več nobenih oreščkov. Lani je imelo vse črve.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 18 December 2013 - 11:08 AM
Kera tržnica, glavna ali koseška?
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 18 December 2013 - 12:47 PM
Je kdo tukaj član Lyonessa?
Posted 18 December 2013 - 01:41 PM
Errol, glavna vendar! ![]()
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 18 December 2013 - 01:46 PM
Jah, mislil sem, da je morda na koseški boljša roba.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 19 December 2013 - 09:37 AM
Ce pri narocilu preko spleta obkljukam placilo po povzetju, a bom imela se kaksne dodatne stroske (kaksna extra tarifa poste) ko dobim paket domov? Stroski dostave (3,40 eur) so ze dodani k ceni narocila, ki ga imam namen oddat.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 19 December 2013 - 09:38 AM
Ja, pride še cca 1 € dodatno zraven, ki ti ga zaračuna pošta.
Če plačaš po predračunu vnaprej, tega ni.
Posted 19 December 2013 - 09:45 AM
Imam 2 opciji - placilo po povzetju ali Moneto. Zdaj pa ne vem, kako Moneta funkcionira za taka narocila preko spleta.
Mah, bom dala kar osebni prevzem in grem iskat naslednjic, ko bom v Lj. Bedarija mi je dajat 5eur za stroske posiljanja, ce bom itak tam v blizini.
Hvala, _M_!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 19 December 2013 - 10:13 AM
Moneta je simpl - dobiš nek SMS, vtipkaš kodo na spletno stran in ti odtegnejo pri računu za mobitel.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users