Edit: Grrk zgleda kot mlad Tommy Shelby iz Peaky Blindersov.
ampak res! Sem prav gledala, če je Cilian na velikem ekranu. V živo ne toliko, kot posnetki .
Drugače pa, sem res na povsem kontra strani homofobije, da ne bo pomote. Ampak kaj se pa dogaja z moškim spolom zadnja leta, mi je pa noro. Roza barva ali/in bleščice povsod. Pa kratke hlače ... potem še roza kratke hlače????
Če je bil Ciperčan (za moje pojme) najbolj možat moški (mogoče že zato, ker ni imel kakšne pastelne barve na sebi), potem gredo stvari res v meni ne ljubo smer (pa imam enega takega doma, ki bi bil čez xy direkt za na evrovozijo, tako z izgledom, kot z gibi in celo pojavo
)
Drugače pa moj pogled
Albanija mi je bila prvo minuto še celo malo všeč, potem je pa prišel drama queen moment in vreščanje, sem pa zaključila
Ciper - ker mi je bil dečko všeč, pesem nič posebnega; podobno San Marino (bleščice, resno????)
Avstrija mi je simpatična popestritev (tako z izgledom, kot s pesmijo)
Poljska se mi je zdela kot hit iz '90 na Viva TV. Hitro gre v ušesa in se bojim, da bo po vseh radijskih postajah. Ona pa tipična šečeruša evrovizije.
Avstralci so bili zanimivi (pač sem fan rocka in takega stila ... pa vsaj prbližne možatosti, kot jo jaz še vidim)
Belgicij so zanimivi na drug način (še vedno ne vem ali se je v štrupantlih po tleh valal moški ali ženska
), pesem mi gre pa v uho.
Pri romunih sem kar malo postrani gledala kaj za boga
Naši imajo meni dost OK pesem, njihov izgled mi pa res ni.
Vidi se mi, da sem stara in čisto druga generacija

Pa res bi lahko vsi skupaj malo zmanjšali s pošiljanjem poljubčkov in srčkov v kamero.
Sem pa včeraj na YT še ene 3x pogledala Finsko in prvi del pesmi mi je res dober, drugi del pa tak zafrkantski in posmehljiv, da tudi če mi več všeč, mi je vsaj zabaven.