Spovednica
Posted 04 December 2007 - 07:34 PM
Pablo Picasso
Posted 04 December 2007 - 07:37 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 04 December 2007 - 10:16 PM
FOF FDV IN BOLONJSKI SISTEM!!!!
Pa naj samo kdo reče, da se na Fdvju pade zgolj po štengah in da se nič ne dela, mu z motiko glavo odprem. Jaz skos tak pravim za tiste, ki majo tlko za povedat o Fdvju – naj se prijavijo gor, pa če bodo vse izpite nardili z 9 in 10, z nobenim meli problemov ali padli, potem lahko govorijo... sicer pa šat d fak ap!!!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 04 December 2007 - 10:53 PM

Posted 05 December 2007 - 10:21 AM

Posted 05 December 2007 - 11:02 AM

Posted 05 December 2007 - 12:08 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 05 December 2007 - 02:18 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 05 December 2007 - 07:45 PM
Posted 05 December 2007 - 09:14 PM
mogoče pretiravam, sam me je res prizadel in me fejst žre
Fant je šel včeri s sošolci in sošolkam s faksa ven in so se ga ful napil in se neki slikal s fotoaparatom in on se tega nič ne spomne. Med fotkam pa je tud ena slika, k mu ena sošolka daje poljub na lica on pa je čist blažen. Fora je v tem, da on v treznem stanju tega ne bi nikol dopustil. Sj mogoče keri to ni nič takega, sam fak, kaj če je še kej blo, pa se ne spomne... Ah dramatiziram...Mu zaupam, samo kaj k alkoholu ne, pa tud če mi strajno zatrjuje, da mi bo tud v dokonca pijanem stanju zvest

Posted 05 December 2007 - 10:07 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 05 December 2007 - 10:08 PM
Fant je zadnje čase tudi moj strelovod.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 05 December 2007 - 10:17 PM
Seksala brez kondoma

Jaz to skoz počnem.
Moja spoved - nekaj sem se z bivšim prek MSN-ja brez veze menla, pa me je v nekem trenutku kr malo stisnilo. Mislim wtf? Pa ko v življenju več ne bi bla z njim, nimam ga rada nič bolj kot vse druge znance, ne pogrešam ga, nič nič nič. V bistvu je to, da sva šla narazen ena najboljših odločitev v mojih zadnjih par letih. Kaj me ma pol za stiskat?
Posted 05 December 2007 - 10:44 PM

Posted 06 December 2007 - 11:06 AM
ful sm žalostna
mogoče pretiravam, sam me je res prizadel in me fejst žre
Fant je šel včeri s sošolci in sošolkam s faksa ven in so se ga ful napil in se neki slikal s fotoaparatom in on se tega nič ne spomne. Med fotkam pa je tud ena slika, k mu ena sošolka daje poljub na lica on pa je čist blažen. Fora je v tem, da on v treznem stanju tega ne bi nikol dopustil. Sj mogoče keri to ni nič takega, sam fak, kaj če je še kej blo, pa se ne spomne... Ah dramatiziram...Mu zaupam, samo kaj k alkoholu ne, pa tud če mi strajno zatrjuje, da mi bo tud v dokonca pijanem stanju zvest

Ananas, pomoje je bil blažen zaradi krepke alkoholne doze, ne zaradi tistega bežnega poljuba.

Posted 06 December 2007 - 11:55 AM

Posted 06 December 2007 - 01:07 PM

Posted 06 December 2007 - 01:41 PM
Fant ima možnost velikega napredovanja (skoraj že v šefa) in to pomeni, da potemtakem res najina zveza gre v qrac. Ker si najbrž še za vikende ne bo mogo vzet fraj. No ja, glavno, da se mu bi plača konkretno dvignila, a ne.
Posted 06 December 2007 - 02:15 PM
Fant ima možnost velikega napredovanja (skoraj že v šefa) in to pomeni, da potemtakem res najina zveza gre v qrac. Ker si najbrž še za vikende ne bo mogo vzet fraj. No ja, glavno, da se mu bi plača konkretno dvignila, a ne.
hja, dnar je pa tut neki vreden, a ni?

js spet nič ne jem ....

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 06 December 2007 - 02:26 PM
Been there, done that. Ko mi je dokurčlo, sem spravljala not primanjklaj s skoki čez plot.

2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users