Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#2941 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27470 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 04 December 2007 - 07:34 PM

Ful sem ljubosumna na sošolko, ki ima trenutno točno to, kar jst rabim..
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2942 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14267 posts

Posted 04 December 2007 - 07:37 PM

Ful sem žalostna pa ne vem zakaj....
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2943 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 December 2007 - 10:16 PM

FOF FDV IN BOLONJSKI SISTEM!!!!

Pa naj samo kdo reče, da se na Fdvju pade zgolj po štengah in da se nič ne dela, mu z motiko glavo odprem. Jaz skos tak pravim za tiste, ki majo tlko za povedat o Fdvju – naj se prijavijo gor, pa če bodo vse izpite nardili z 9 in 10, z nobenim meli problemov ali padli, potem lahko govorijo... sicer pa šat d fak ap!!!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2944 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 04 December 2007 - 10:53 PM

Tok mi dogaja v glavi, da hvala bogu, da mi noben ne more brat misli, ker bi me blo sram 100/uro. Ampak neskončno paše in iz minute v minuto je hujš biggrin.gif oops.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#2945 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 05 December 2007 - 10:21 AM

Seksala brez kondoma ohmy.gif

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#2946 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 05 December 2007 - 11:02 AM

jaz pa z zasedenim twisted.gif
  • 0

#2947 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17323 posts

Posted 05 December 2007 - 12:08 PM

ohmy.gif oops.gif Bad spank.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2948 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14267 posts

Posted 05 December 2007 - 02:18 PM

Odlašam z učenjem
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2949 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46063 posts

Posted 05 December 2007 - 07:45 PM

Ena sošolka mi gre tak na živce, ko nam soli pamet, da bi jo najraje skoz okno brcnila. Enkrat na tri mesece se pojavi na predavanju in je že najbolj pametna in vse ve kaj nam je profesor rekel in se ne da prepričat, da ima narobe. Debilka, da večje ni.
  • 0

#2950 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 05 December 2007 - 09:14 PM

ful sm žalostna
mogoče pretiravam, sam me je res prizadel in me fejst žre

Fant je šel včeri s sošolci in sošolkam s faksa ven in so se ga ful napil in se neki slikal s fotoaparatom in on se tega nič ne spomne. Med fotkam pa je tud ena slika, k mu ena sošolka daje poljub na lica on pa je čist blažen. Fora je v tem, da on v treznem stanju tega ne bi nikol dopustil. Sj mogoče keri to ni nič takega, sam fak, kaj če je še kej blo, pa se ne spomne... Ah dramatiziram...Mu zaupam, samo kaj k alkoholu ne, pa tud če mi strajno zatrjuje, da mi bo tud v dokonca pijanem stanju zvest cry.gif
  • 0

#2951 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29746 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 December 2007 - 10:07 PM

nekje od osmih sem že full lačna, pa se mi ni dalo it jest ... zdaj se pa nažiram in še ni videti konca. pa kava mi nenormalno paše zdejle, samo, če jo spijem .... lart.gif raje ne. nono.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2952 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 December 2007 - 10:08 PM

Fant je zadnje čase tudi moj strelovod.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2953 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 05 December 2007 - 10:17 PM

QUOTE(Eli @ 5. 12. 2007 - 10:21) View Post

Seksala brez kondoma ohmy.gif

Jaz to skoz počnem.

Moja spoved - nekaj sem se z bivšim prek MSN-ja brez veze menla, pa me je v nekem trenutku kr malo stisnilo. Mislim wtf? Pa ko v življenju več ne bi bla z njim, nimam ga rada nič bolj kot vse druge znance, ne pogrešam ga, nič nič nič. V bistvu je to, da sva šla narazen ena najboljših odločitev v mojih zadnjih par letih. Kaj me ma pol za stiskat?

• 0

#2954 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 05 December 2007 - 10:44 PM

Mene je pa pred parimi minutami skor fršlok, ko sem stopla na tehtnico! Sploh ne morm vrjet, da sem se tok ugojila, sej ubistvu je logično, ker sam od sladkarije pa redilne hrane živim. Nič od jutri naprej bom začela s hujševalno dieto, ni kej. Hočm met spet 56 kil al pa 55, ne pa tok k jih mam zdej ohmy.gif mad.gif
  • 0

#2955 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 December 2007 - 11:06 AM

QUOTE(ananas @ 5. 12. 2007 - 21:14) View Post

ful sm žalostna
mogoče pretiravam, sam me je res prizadel in me fejst žre

Fant je šel včeri s sošolci in sošolkam s faksa ven in so se ga ful napil in se neki slikal s fotoaparatom in on se tega nič ne spomne. Med fotkam pa je tud ena slika, k mu ena sošolka daje poljub na lica on pa je čist blažen. Fora je v tem, da on v treznem stanju tega ne bi nikol dopustil. Sj mogoče keri to ni nič takega, sam fak, kaj če je še kej blo, pa se ne spomne... Ah dramatiziram...Mu zaupam, samo kaj k alkoholu ne, pa tud če mi strajno zatrjuje, da mi bo tud v dokonca pijanem stanju zvest cry.gif

Ananas, pomoje je bil blažen zaradi krepke alkoholne doze, ne zaradi tistega bežnega poljuba. laugh.gif Sicer pa te zastopim, men bi blo tudi totalno lame vse skupi ...

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2956 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14267 posts

Posted 06 December 2007 - 11:55 AM

Pojedla sem kos zelo sladkega biskvita na prazen želodec, zdaj mi je pa slabo. Ah, kdaj se bom naučila rolleyes.gif
  • 0

#2957 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 06 December 2007 - 01:07 PM

Sam tumhajt mi gre po glav laugh.gif .
  • 0

#2958 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 December 2007 - 01:41 PM

Fant ima možnost velikega napredovanja (skoraj že v šefa) in to pomeni, da potemtakem res najina zveza gre v qrac. Ker si najbrž še za vikende ne bo mogo vzet fraj. No ja, glavno, da se mu bi plača konkretno dvignila, a ne.
  • 0

#2959 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29746 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 December 2007 - 02:15 PM

QUOTE(Jenna @ 6. 12. 2007 - 13:41) View Post

Fant ima možnost velikega napredovanja (skoraj že v šefa) in to pomeni, da potemtakem res najina zveza gre v qrac. Ker si najbrž še za vikende ne bo mogo vzet fraj. No ja, glavno, da se mu bi plača konkretno dvignila, a ne.

hja, dnar je pa tut neki vreden, a ni? laugh.gif ne vem, če je že cajt za ultimate postavlat ... počaki, da boš še ti mela službo, se bo ve rešlo. laugh.gif (ne me preresno jemat, sem namreč zlo zlo nekam vesela dons .... oops.gif)

js spet nič ne jem .... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2960 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 06 December 2007 - 02:26 PM

QUOTE(Jenna @ 6. 12. 2007 - 13:41) View Post

Been there, done that. Ko mi je dokurčlo, sem spravljala not primanjklaj s skoki čez plot. devil.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users