Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35984 replies to this topic

#2941 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 10 February 2007 - 12:40 AM

rea, strinjam se s tvojim fantom.

A je zdej v New Yorku (oz. nekje v USA) fashion week? A bodo kake slikce?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2942 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 10 February 2007 - 01:38 AM

http://www.style.com...hows/index.html
tu so slikce.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#2943 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4286 posts

Posted 10 February 2007 - 09:23 AM

QUOTE(Frčica @ 9. 2. 2007 - 22:06) View Post

Kokr vem lahko predčasno postaneš polnoleten oz. polno odgovoren za svoja dejanja stem da moraš se mi zdi da na socialni to podpisat in tudi starši pa baje se mora sodišče strinjat.

S polnoletnostjo dobiš ti poslovno sposobnnost- sposobnost sklepati pravne posle itd. Odgovornost za dejanja s tem si verjetno mislila deliktna pa se ji reče deliktna sposobnost in jo vsak pridobi že pri 14. letih.

Pred polnoletnostjo se lahko mladoletniku dodeli poslovna sposobnost samo v 2 primerih: Če se mladoletnik poroči in dajo starši soglasje in pa če mladoletnik postane starš.
  • 0

#2944 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 10 February 2007 - 10:11 AM

laugh.gif eh nič od tega nisem.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#2945 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14285 posts

Posted 10 February 2007 - 11:10 AM

Bellini, maš prov. Ta primer ki ga poznam se je hotla poročit. sem mislila da se da to tud brez tega.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2946 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 10 February 2007 - 11:22 AM

QUOTE(rea @ 9. 2. 2007 - 23:19) View Post

Špela :

Ta knjiga nam jasno razloži, da je govorica telesa res v vseh kulturnih prostorih prisotna, in, da jo uporabljamo vsi ljudje, tudi, če ne komuniciramo verbalno.

A so vejce ok postavljene? K ne vem a bi blo pravilno da po -in- ni vejce? Mislm,tip mi je reku,da je kao ... prisotna,in da jo ....

rea, mi smo se lih zanc to ucil v soli, pa je prfoksa rekla, da po IN ni vejice. men je blo to sicer ful cudn, k js sm jo dala v takih primerih, sam vrjetn bo ze vedla kako je prou hmm.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#2947 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46129 posts

Posted 10 February 2007 - 12:09 PM

Mene pa zanima, če tiste nalepke smrekic v Sparu in Intersparu še vedno veljajo?
  • 0

• Guests

Posted 10 February 2007 - 12:30 PM

Zanima me, če katera ve kakšne so kaj cene striženja v salonih Mič styling v Mariboru.

Tenk ju veri mač biggrin.gif
  • 0

#2949 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 10 February 2007 - 12:36 PM

Za Maribor ne vem, za Ljubljano ti pa lahko povem, da so zasoljeni. Pf. In niti ne znajo ugodit stranki.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

• Guests

Posted 10 February 2007 - 12:53 PM

Kaj je cena za striženje več 10k?
Ker če ni pol tak ni tak drago. To sem še pripravljena dat.
  • 0

#2951 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 February 2007 - 01:07 PM

QUOTE(piko*biko @ 10. 2. 2007 - 11:22) View Post

rea, mi smo se lih zanc to ucil v soli, pa je prfoksa rekla, da po IN ni vejice. men je blo to sicer ful cudn, k js sm jo dala v takih primerih, sam vrjetn bo ze vedla kako je prou hmm.gif

Maš prav. Za IN ni vejice. Prav tako besedici TUDI in ČE tvorita veznik, kar pomeni, da med njim prav tako ni vejice. --->
Ta knjiga nam jasno razloži, da je govorica telesa res v vseh kulturnih prostorih prisotna, in da jo uporabljamo vsi ljudje, tudi če ne komuniciramo verbalno.

Upam, da kaj pomaga...

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2952 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 10 February 2007 - 01:21 PM

QUOTE(hudichek @ 10. 2. 2007 - 12:53) View Post

Cene določajo po vajencih oz. glede na stopnjo, ki so jo tam pridobili. Začne se nekje okoli 8k in dviguje...
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#2953 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 February 2007 - 01:34 PM

Jaz ti lahko povem, da sem konec decembra dala za žensko striženje 7200 sit (strigla me je ena punca, ki tam dela že 5 let) in sem bila zelo presenečena, saj so mi ostrigli samo konice. Ko gre moja mama tja plača isto ceno, čeprav ima krajše lase in se potem frizerka še nekaj časa ukvarja z njeno frizuro. Zasoljene cene, res! sad.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2954 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 10 February 2007 - 01:41 PM

Pozna katera kakšnega dobrega inštruktorja (po lastnih izkušnjah) za fiziko, ki inštruira tud študente in bi bil pripravljen priti na dom. Sem pa iz Lj.

Hvala wink.gif
  • 0

#2955 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 10 February 2007 - 01:48 PM

Nisem bila v salonu Mič, ampak sem bila tu v VE pri ene frizerju. Ki je sicer precej znan tukaj kot najboljši.
Strigla me je ena ženska, ki dela tam in mi postrigla samo konice. Pa še tisto minimalno. Je rekla, da imam že tako v redu frizuro. Potem mi je pa lase še sfenirala in plačala sem preko 6000 SIT. Nikoli več.
Po tistem sem pa našla eno, ki me hodi strič na dom. 4 ljudje ji plačamo skupaj 20 €. Z enim barvanjem vred. Pa sem zelo zadovoljna.
Prej sem pa stalno padala v depresijo, ko sem prišla od frizerja, ker so me čisto vedno ostrigli kot eno staro mamo iz 80-ih let.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#2956 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 10 February 2007 - 02:13 PM

QUOTE(ananas @ 10. 2. 2007 - 13:41) View Post
Pozna katera kakšnega dobrega inštruktorja (po lastnih izkušnjah) za fiziko, ki inštruira tud študente in bi bil pripravljen priti na dom. Sem pa iz Lj.

Hvala wink.gif

Ti si na faramciji, kajne. A se ti zdi v redu program, pa koliko je gor fizke. Na letaku je pisalo da so fizika, fizikalna kemija in fizikalna farmacija. Mene pa vsi strašijo kako veliko je gor fizike. Je to res.?

• 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#2957 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 10 February 2007 - 03:30 PM

^ ja fizke je na farmaciji baje zlo velik, pa zajebana je tud ja
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#2958 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 10 February 2007 - 03:50 PM

vec kot 10k ne verjamm da bos dala. mene strize vrhunski stilist, to je druga najvisja stopnja, pa dam ponavad tam okol 7k. pa dijaki in studentje majo 10% popusta kokr vem. 10k bi mogoce dala za kreativno vodjo, ta je najvisji, ampak brezveze, ker te nizji na lestvici cist dobr posisajo.
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#2959 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 10 February 2007 - 04:18 PM

QUOTE(Anya @ 10. 2. 2007 - 14:13) View Post

Ti si na faramciji, kajne. A se ti zdi v redu program, pa koliko je gor fizke. Na letaku je pisalo da so fizika, fizikalna kemija in fizikalna farmacija. Mene pa vsi strašijo kako veliko je gor fizike. Je to res.?

Hja, trenutno napačno sprašuješ kako je s fiziko, ker mi glih ne gre dobr. Fizike je kr velik, sam pa spet ni toook težka kot na kermu drugemu faksu-kemija... (ne delamo odvodov in integralov, kar je ful težko). Morš se učit in imet veeelikoooo srečo, da si že kje videl naloge... V povprečju gre vsem kr dobr, no enim pa ne (na žalost)... Če nameravaš skenslat ta faks sam zarad fizike, ti bo lahk žal, ker je čist kul.... Res pa je, da pridejo trenutki, ko bi enostavno odnehal.
Poznam ene k nimajo pojma o fiziki, oz. so mel slabo podlago od prej (js sm jo mela na maturi), pa jim fizika čist kul laufa (matr sm jezna na njih) evil.gif
V glavnem fiziko se da narest!!! Js jo bom tud naredila, v to sm prepričana, sam upam da čim prej, al pa že na prvem izpitu

Fizikalne kemije sploh še nism mela- baje sploh ni težka in da ni spet ne vem kok fizike... ne vem
Za fizikalno farmacijo pa ti tud ne bi mogla povedat
  • 0

#2960 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15252 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 10 February 2007 - 09:33 PM

QUOTE(sonchika @ 10. 2. 2007 - 13:48) View Post

Nisem bila v salonu Mič, ampak sem bila tu v VE pri ene frizerju. Ki je sicer precej znan tukaj kot najboljši.
Strigla me je ena ženska, ki dela tam in mi postrigla samo konice. Pa še tisto minimalno. Je rekla, da imam že tako v redu frizuro. Potem mi je pa lase še sfenirala in plačala sem preko 6000 SIT. Nikoli več.
Po tistem sem pa našla eno, ki me hodi strič na dom. 4 ljudje ji plačamo skupaj 20 €. Z enim barvanjem vred. Pa sem zelo zadovoljna.
Prej sem pa stalno padala v depresijo, ko sem prišla od frizerja, ker so me čisto vedno ostrigli kot eno staro mamo iz 80-ih let.

Ok, a pr perotu?? smile.gif Jst se grem tja poštimat za maturanca, bohnedej da mi zasračka kej laugh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users