.jpg)
Ta film me je pa presenetil v pozitivnem smislu: nisem preveč pričakovala od njega, bom odkrita.
Slovenska filmska produkcija zadnjih nekaj let me ni pretirano navdušila (razen Petelinjega Zajtrka).
Teme se vedno vrtijo okoli enega človeka, protagonista, ki doživi zlom, oz. se znajde v težki življenjski preizušnji. Pač ta slovenska tragika, prisotna v vseh filmih posnetih v zadnjih dveh deseletjih.
Tudi ta se sicer ukvarja s podobno tematiko, a me je režija, kamera, in tudi igra glavcne igralke, prepričala, tako da film vsaj po moje izstopa na pozitiven način.
Zgodba se vrti okoli Aleksandre (odlična Nina Ivanšin), Saše, ki je 23-letna študentka angleščine

Kot že rečeno - zelo všečen film. Saša je malipulantka, manipulira z očetom, s prijateljico Vesno, ter s profesorjem na faxu. Vseeno pa se ti v filmu zasmili, ko sprevidiš, da v bistvu nima ničesar razen očeta; za sabo ima propadlo ljubezensko vezo, in Gregorja, ki je z njo še vedno obseden, mati, ki zanjo ne skrbi, ter 2 psihopata, ki jo zasledujeta, ker želita, da bi delala za njiju.
Na koncu se pojavi žarek upanja, ko se odloči prodati stanovanje, in oditi k očetu nazaj domov, edini osebi, ki ji še nekaj pomeni, in edini osebi, ki jo sploh ima še rad. Sploh zadnji kader da misliti, in Saša se ne bo več vrnila v LJ, ostala bo doma, poskušala živeli 'normalno' življenje, ter biti ob očetu.
Meni zelo dober slovenski film, gladka 8/10.