Jump to content

Photo

Kontracepcijske tablete

• Please log in to reply
4119 replies to this topic

#2941 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86428 posts

Posted 02 June 2010 - 10:02 PM

biggrin.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2942 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 03 June 2010 - 08:18 AM

Fluffy: A to je bil zdej sarkazem? smile.gif

@Ora: se strinjam glede stresa...Če mene vprašaš so potlačena čustva, jeza in stres vzrok vsem obolenjem. Tako pač verjamem.
Posluši svoje telo, ne prenehat sam zarad enga prepričanja. Če se ti zdi da si na KT bolj sproščena, pol nimaš dileme.

Jaz pač, nekak nisem v stresu brez KT, tud brez kondoma ne, če se kaj zgodi, I'll take it.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#2943 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 June 2010 - 05:08 PM

QUOTE(Sally @ 3. 6. 2010 - 9:18) View Post

Fluffy: A to je bil zdej sarkazem? smile.gif

Tokrat ne!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2944 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 03 June 2010 - 06:28 PM

QUOTE(Sally @ 3. 6. 2010 - 9:18) View Post

Jaz pač, nekak nisem v stresu brez KT, tud brez kondoma ne, če se kaj zgodi, I'll take it.

Ko bom jaz dosegla ta nivo bom verjetno nehala jest. Trenutno bi fant živčnega fasal če se kej zasadi laugh.gif

• 0

#2945 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 03 June 2010 - 10:21 PM

QUOTE(Piquet @ 2. 6. 2010 - 22:30) View Post

Nobena od bivših jih ni jemala.. Mene ni motilo, sploh pa je ne bi silil proti njeni volji, zato, da bi jebal brez kondoma.

Odsotnost kondoma sicer je neka prednost, ampak če ima ženska sesute hormone od KT, je to večji minus. smile.gif Vsekakor pa ne bi nobene silil, naj ima KT zaradi bolj udobnega fuka. biggrin.gif

QUOTE(Braunkopf @ 2. 6. 2010 - 22:17) View Post

(ker že sajk vestno bojkotira forum, z izjemo kakega prispevka o pištolcah tu in tam). biggrin.gif

Sajk forume v valovih spremlja ... kdaj je pač strelski forum precej bolj zanimiv ... spet kdaj pa ni časa ne za enega ne za drugega. smile.gif
  • 0

#2946 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 04 June 2010 - 09:37 AM

O pa imamo 66,66% moško udeležbo v tej temi. biggrin.gif Pridni, pridni.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2947 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20005 posts

Posted 08 June 2010 - 05:51 PM

NUJNO! ohmy.gif ohmy.gif

Včeraj sem klicala po šoli h ginekologinji, in do četrtka delajo le v sredo popoldne. Rečem, šuuh, bom takrat prišla, moram že z novo škatlico začet tist dan, ampak bo ravno prav. In potem se danes spomnim, da bom v šoli do pol 6ih (ful pišemo po pouku) in mi ne bo uspelo priti k njej, rabim pa tabletke NUJNO. A gre lahko P (fant) z mojo kartico po recept? Sej sem že 6 škatlic teh Yaz pojedla, da mi pač zsamo še naprej 3 da. A rabim še kaj napisat mu zraven?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2948 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 08 June 2010 - 05:56 PM

Meni se je nekaj podobnega že zgodilo, in sem sestro prosila, če mi lahko gre po recept. Po telefonu sem se zmenila, da ga pride nekdo drug dvignit zame.

Mislim, da ni bilo problemov, za v lekarno pa rajš kaki kolegici reč, da lekarničarki ne bo čudno, tipu pomoje ne bo dala tablet, tud če napišeš ne vem kako potrdilo. (:
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2949 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20005 posts

Posted 08 June 2010 - 06:01 PM

Ok, bom jst klicala, ko bojo začeli delat, da pride zame fant iskat itd. bla bla, samo da v lekarni ne more .. cry.gif . Ker tiste, ki vejo, da jemljem, pa smo mal bl kolegice in to, ful ne živijo tu blizu in že tko bi ji mogu prav P izročit ... Sestri tudi ne morem rečt, šit. Šit no, upam, da bom lih ujela še lekarno in da bo P lih takrat lahko recept prinesel.
  • 0

#2950 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 08 June 2010 - 06:32 PM

Jaz nevem zakaj ti v lekarni tabletk nebi dali.
Veš kaj, oni niso tam, da presojajo in kolebajo ali bi dali nekomu (pazi! na recept) tabletke ali ne. Njih praktično nima kaj za brigati, pač imaš obveznosti in ne moreš po njih pa je zato šel fant. Saj recepta ni ponaredil ipd.
  • 0

#2951 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20005 posts

Posted 09 June 2010 - 05:01 AM

Ja, sej je včeraj nekaj na to foro rekel, verjetno jih bo že nekako dobil hmm.gif . Se je hecal, da že tko so same ženske tam pri ginekologinji in potem bo on not pršu in bo tko nekako: Oo, končno moški, samo pa še ta z (ful) dolgimi lasmi laugh.gif .
  • 0

#2952 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 09 June 2010 - 05:19 AM

Jaz grem skor vedno tablete še za ktero drugo pisat, se pač zmenijo po telefonu. Pa v lekarno tud grem ponavadi za celo familijo. Važn, da maš recept in kartico.
  • 0

#2953 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 09 June 2010 - 05:58 AM

v lekarni bodo brez panike dajali. Jaz že celo večnost hodim dvigovat zdravila za babico (cela rešta zdravil) pa me vedno samo vprašajo, če pozna zadeve. Rečem JA in je mirna Bosna.
  • 0

#2954 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20005 posts

Posted 12 June 2010 - 05:41 AM

Potem v ambulanto sploh nisem klicala, ker so meli ves čas zasedeno, pa so mu brez problema dali, v lekarni je pa začenjala nek stavek s Samo, ..., pa je nadaljeval, ja, samo po tabletke sm prišel laugh.gif .
  • 0

#2955 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 12 June 2010 - 08:55 AM

No, sem ti rekla biggrin.gif
  • 0

#2956 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12036 posts

Posted 14 June 2010 - 09:53 PM

Jem Yarino že tri mesece in med drugo in tretjo škatlco nisem naredila pavze. Zadnja dva tedna pa sem začela krvavet pa ne tako močno, kot pri menstruaciji, ampak stalno je bil prisoten izcedek, včasih tud krvav. Sestra pri ginekologu mi je rekla, da se to lohk zgodi in če se, lahko vzamem dve tabletki naenkrat, kar sem tud nardila ampak ni blo razlike. Ko sem pred leti jedla Diane 4 leta, se mi to ni nikdar naredilo. A se komu sanja zakaj je prišlo do krvavitve?

• 0

#2957 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 14 June 2010 - 09:58 PM

Koncentracija hormonov še ni dovolj visoka in je dnevna doza premalo. Jaz sm mogla pri prejšnjih jest en teden po 2 na dan, pa je blo potem vse ok smile.gif
  • 0

#2958 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12036 posts

Posted 14 June 2010 - 10:15 PM

A to mogoče pomeni tud, da ni blo take zaščite, kot bi morala bit??? A bi lahko zanosila????
  • 0

#2959 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 June 2010 - 10:18 PM

Si zaščitena, brez skrbi. Vsaj jaz ne bi delala panike.
  • 0
Viens, reste ici!

#2960 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12036 posts

Posted 14 June 2010 - 10:20 PM

OK kul, hvala, si me pomirila.
  • 0

0 user(s) are reading this topic