Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36200 replies to this topic

#29441 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20042 posts

Posted 25 October 2013 - 08:23 AM

Hvala! :) Mi namreč ni bilo najbolj razumljivo vse skupaj. Moram se starše vprasat, ce me majo še za vzdrževanega člana, ampak mislim, da ne.

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#29442 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26303 posts

Posted 25 October 2013 - 08:39 AM

Kam bi dala lahko zožat no-name prstan (po moje je jeklen, ker mi ne oksidira)?

• 0

#29443 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23748 posts

Posted 25 October 2013 - 11:05 AM

Jaz bi šla najprej kar v zlatarno vprašat.

Mene pa zanima, koliko časa vam perejo pomivalni stroji. Mi imamo po novem doma pomivalca, Bosch in na funkciji Eco pomiva cele 3 ure, no, skupaj s sušenjem vred. Po 3 urah zapiska, da je program končan. Meni se to zdi ful dolgo.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#29444 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33174 posts

Posted 25 October 2013 - 11:07 AM

Midva ponavadi dava funkcijo polovično pranje s samodejnim zaznavanjem umazanije in pere dobro uro, imava Gorenje.

3 ure je fuuul, ja

• 0

#29445 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25112 posts

Posted 25 October 2013 - 11:14 AM

jaz imam tudi Boscha in mislim, da mi na ECO prav tako pere 2,45 ure... če dam na polovično pranje, pa 2,33 ure.

Tudi meni se zdi dolgo, ampak sem se nekako sprijaznila

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#29446 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23748 posts

Posted 25 October 2013 - 11:14 AM

Tale naš stroj ima ful malo funkcij, ene 3 ali 4. Škoda, da se starši niso bolj pozanimali in vzeli kak drug model. Poleg Eco je še program za pranje na 45 stopinj, pa neko kratko pranje oz. predpranje, pa mogoče še pranje na 75 stopinj. Nima pa funkcije za pol napolnjen stroj ali pa skrajšano pranje ali kaj takega. Pa naj bi bil ta eco najbolj primeren in učinkovit, ampak ne vem no. Moram enkrat probat na 45, če kaj prej konča.

• 0

#29447 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25112 posts

Posted 25 October 2013 - 11:21 AM

jaz imam enako. Na levi strani je programe (ene 3 - 75°, eco, 45° in pa splakovanje), na levi pa zamik časa, polovično pranje in še nekaj (se mi zdi).

Najin je bil 720€ (pred tremi leti) in jaz sem izredno zadovoljna z njim. Vedno perem na polovični funkciji in samo s 1/2 tablete, pa je vse lepo oprano. Je pa res, da redno splakujem - meni je bila to ena najpomembnejših funkcij.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#29448 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23748 posts

Posted 25 October 2013 - 11:29 AM

Naš je enako ja, ampak od teh dodatnih funkcij ima samo zamik časa. Polovičnega pranja nisem opazila. Je pa bil pomoje okrog 600 €.

• 0

#29449 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46324 posts

Posted 25 October 2013 - 11:30 AM

65°C program za ultra umazane stvari pere polovični čas 2:03, poln program 2:55

50°C program pere polovični čas 1:45, poln program pa malo manj kot 3 ure

Ima še krajše programe kot npr. splaknjevanje na 35°C in splaknjevanje brez ogrete vode, ki pereta cc. 45 min oz. pol ure, ampak ne opereta ostankov jedi, tako da ju uporabljam samo takrat ko imam poln pomivalni stroj kozarcev oz. manj umazane posode.

• 0

#29450 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26303 posts

Posted 25 October 2013 - 11:30 AM

Jaz bi šla najprej kar v zlatarno vprašat.

A to delajo? Sprašujem ravno zato, ker vem da Zlatarna Celje sprejema v popravilo samo njihove izdelke.

• 0

#29451 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23748 posts

Posted 25 October 2013 - 11:35 AM

Ančka, pojma nimam, nimam izkušenj s tem. Ampak pomoje katera od zlatarn že mora to delat. Najbolje, da greš v akcijo in začneš klicat. :)

Aha, vidim, da navsezadnje tudi drugim stroji pomivajo kar dolgo.

• 0

#29452 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88030 posts

Posted 25 October 2013 - 11:36 AM

Mene tudi to zanima, ker nekaterih kovin ne ožajo (titana npr., za jeklo ne vem), sploh če nakit ni kupljen pri njih. Meni so nekje odpisali:

With some styles you could take them to a local jewellers and get ball bearings added which makes the size smaller (usually only costs £5-£10)

Ampak to zame ne pride v poštev, ker mi je grdo. 

Še vedno nisem našla prstana, ki bi mi bil prav. :(

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#29453 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5860 posts

Posted 25 October 2013 - 12:36 PM

Trajanje pranja v pomivalnem stroju:

imam candy stroj in mi pere od 29 minut (najkrajši program, ki je uporaben za kakšne manj umazane stvari: kozarci, skodelice in kakšni ne preveč umazani krožniki) do 3 ure in pol. Največkrat perem na hitrem programu (75 stopinj C), ki pere 59 minut. Imam pa 12 programov. 4 osnovne, ki se potem z funkcijo + ali - prilagajajo potrebam.

Je pa stal moj stroj pred tremi leti 450€ in je bil med cenejšimi popolnoma vgradnimi stroji.

• 0

#29454 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 October 2013 - 08:25 PM

Poznate kakšno spletno stran s članki, tipa Ebsco?

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#29455 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 October 2013 - 09:10 PM

Ima katera izkušnje z Rimmel kozmetiko? Kakšna je kvaliteta? Na Asosu imajo znižanje, pa njihove stvari so že v osnovi ful poceni in razmišljam da bi kaj naročila. 

Njihova maskara za volumen je precej popularna, meni ni bila slaba, pravzaprav nekaj časa celo med najboljšimi. Tudi laki so solidni.

Drugega ne poznam.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#29456 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 28 October 2013 - 06:04 PM

Kakšna prehrana se priporoča za tiste, ki imajo gastritis? Kakšne osebne izkušnje? Po moje minimalno soli, sladkorja, začimb, itd.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#29457 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88030 posts

Posted 28 October 2013 - 06:22 PM

Poleg tega še nobene sveže zelenjave, sadja, svežega kruha (lahko vsaj en dan starega), cvrtja, težke hrane. Pa kave in cigaret.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#29458 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 28 October 2013 - 06:40 PM

Hvala, Jina. Tudi alkohol, sem prebrala, in kar je v bistvu logično. :)

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#29459 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26303 posts

Posted 28 October 2013 - 08:12 PM

Čim več lahke hrane - riž, testenine, v sopari kuhana zelenjava (vendar ne vsa...meni recimo izrecno ni pasala paprika), pusto meso, nič cvrtega...

Predvsem pa je bil pri meni razlog za gastritis (imela sem kronične rane želodca in dvanajstnika) - stres.

• 0

#29460 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 28 October 2013 - 08:15 PM

Hvala tudi tebi, Ančka. Tudi stres je problem pri tej osebi, ja, in kava, in čiki. :( Bomo videli, hvala za nasvete. ;)

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users