Hvala obema. Saj ne gre za neko zahtevno popravilo sicer. Na škornjih z visoko peto je nalepljena neka rjava obloga, ki se mi je začela lupit stran in se je tudi natrgala. Bi rada, da bi mi to zamenjal in mogoče še zamenjal gumo na petah, ker je malo pošvedrana. Bom šla kar tega na Gosposki preverit.
Supergirl, na Gosposki mi najde 2. Martin Kumer in Luko design. Najbrž misliš slednjega, ker je bližje občini?
vprašanja (zanima me, ...)
Posted 16 October 2013 - 12:35 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 16 October 2013 - 12:48 PM
Ja, tega mislim. No, sedaj bom vsaj vedela kako se imenuje.
Moja mama, ki je zelo zahtevna stranka iz tujine nosi popravljat čevlje k njim. Je zelo zadovoljna. Jaz pa tudi, ko sem nekaj stvari nesla.
Posted 16 October 2013 - 01:02 PM
So dragi ali imajo normalne cene?
Posted 16 October 2013 - 01:53 PM
mislim, da imajo normalne cene. Jaz sem nazadnje dala popravit dva pasova od torbic (menjava karabinov, 4 kom), zašt en pas, ki se je strgal na šnoli in nardit na pas nekaj lukenj. In sem dala 10 €. Meni se ni zdelo veliko.
Posted 16 October 2013 - 05:30 PM
Ne zveni veliko. Hvala še enkrat, bom res tja šla, še pri roki mi je. ![]()
Posted 16 October 2013 - 10:07 PM
Je še katera dobila Simobilovo položnico brez zaračunane naročnine?
Midva s fantom sva in nama ni nič jasno.
Posted 16 October 2013 - 10:10 PM
Ja, pa obrazložilo tudi zraven
Mislim, da je nekaj v stilu, da so prej zaračunavali vnaprej, zdaj jo bojo pa za nazaj in zato smo en mesec brez, da se naredi ta preskok.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 16 October 2013 - 10:16 PM
Ok, hvala.
Posted 17 October 2013 - 07:59 AM
Napisati moram uradno pritozbo. Jaz se teh uradnih zadev redko lotevam in imam tak respekt pred njimi, nisem vesca takega pisanja - a mi lahko nekdo pomaga, ce ima ze izdelan kak word dokument s pritozbo? Nekaj cisto osnovnega, ful bi vam bila hvalezna.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 17 October 2013 - 08:13 AM
Dokument oblikuješ tako kot kakšno vlogo, prošnjo, zgoraj levo poravnaš svoje podatke enega pod drugim (ime&priimek, naslov in nek kontakt - mail, telefon), potem pod tem pride na desni strani kraj in datum inzopet nadaljueš eno vrstico nižje na levi strani s podatki naslovnika.
tako jaz pišem te zadeve, medtem ko imajo naši službeni dokumenti glavo v zgornjem desnem kotu ???
Ko napišeš vse podatke, napišeš ZADEVA: PRITOŽBA NA __________ (karkoli pač imaš, sklicuješ se na dokument, odločbo, račun, karkoli pač) in spodaj na kratko obrazložiš, da vlagaš pritožbo na tointo, ker zadeve stojijo takointako - poskušaš čimbolje argumentirati svoje stališče, vendar poskušaj ostati čimbolj objektivna, ne vnašaj preveč osebnega tona.
lahko ti tudi pošljem kakšen vzorec, mislim, da imam nekaj shranjeno celo na službenem računalniku)
Posted 17 October 2013 - 08:43 AM
Super, hvala ti!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 17 October 2013 - 11:54 AM
Olivija, važno je, da v pritožbi navajaš dokumente, s katerimi boš podkrepila svojo pritožbo ali ugovor, z datumom in številko. Seveda pod podpis napišeš Priloge: in pol vse papirje našteješ, vendar tu brez datumov. A štekaš?
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 17 October 2013 - 01:12 PM
Stekam! V bistvu se pritozujem na negativno razreseno odlocbo, v tem primeru je dovolj verjetno, ce navedem stevilko odlocbe, kar se pa prilog iz moje strani tice so pa to podatki, katere sami pridobijo in jih ze imajo.
Posted 17 October 2013 - 01:24 PM
Stekam! V bistvu se pritozujem na negativno razreseno odlocbo, v tem primeru je dovolj verjetno, ce navedem stevilko odlocbe, kar se pa prilog iz moje strani tice so pa to podatki, katere sami pridobijo in jih ze imajo.
Številko in datum odločbe!
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 17 October 2013 - 01:27 PM
Datum, ok!
Sicer je pa tako, da je rok za pritozbo 15 dni od prejema, jaz sem to prejela 3.10. Moram verjetno se to navesti zraven. Hvala obema se enkrat.
Posted 18 October 2013 - 08:49 PM
Mene pa zafrkava razmak med vrsticami v kazalu, nikakor ga ne morem poenotit:

Kakšen predlog, kako naj to rešim?
Posted 18 October 2013 - 09:15 PM
Vcasih moras oznacit tekst in poklikat 'add space before paragraph' in 'add space after paragraph', potem pa se v obeh kategorijah 'remove space ...'.
Vsaj mene navadno to zafrkava.
Posted 18 October 2013 - 10:20 PM
Mogoče kdo ve, če se temeljitejši pregledi krvi delajo v okviru osnovnega zdr. zavarovanja ali je potrebno imet dopolnilnega?
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 19 October 2013 - 12:15 PM
Ja odvisno, kaj za tebe pomeni temeljit pregled krvi?
Posted 19 October 2013 - 12:44 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users