Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#2921 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 January 2012 - 03:01 PM

Tiste ki ste imele oba, kateri je MANJ prekriven?

IPB Image IPB Image
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2922 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 27 January 2012 - 03:02 PM

Serum.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#2923 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 January 2012 - 03:03 PM

Hvala hvala! Jaz v bistvu iščem bolj kakšno obarvnano kremo kot pa puder, upam da mi bo ta ok!
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2924 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 27 January 2012 - 04:57 PM

Healthy mix je manj prekriven. Jaz sem si kupila tega novega, pa mi je ok, ampak se kar nisem mogla navadit nanj in sem si pred parimi dnevi zopet prejšnjega HM kupila. Flower perfection je kar precej prekriven, meni kar malo preveč, ker tega niti ne rabim.

• 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2925 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85847 posts

Posted 27 January 2012 - 05:02 PM

Serum je res bolj obarvana krema, kot puder. Meni bi bil za poleti super, če ne bi bil tako grozno neobstojen.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2926 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 January 2012 - 05:04 PM

Hvala! Torej bom vzela prvega. smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2927 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 31 January 2012 - 12:07 PM

je katera že kdaj uporabljala to kozmetiko:http://www.keromask.com/
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2928 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 06 February 2012 - 10:57 AM

Bom sama odgvorila: za 5 funtov sem naročila testerje, dobila izjemno hitro-v 3 dneh!
Zaenkrat sem z njimi zadovolja, tudi zato ker bi definitvno falila odtenek če bi kar naročila.
So izjemno pigmentirani, kot obljublja njhova speltna stran-baje prekrije tudi tatuje. Konico prsto sem pomočila v tester in nanesla na kritične predele, a je bilo na koncu skorajda dovolj, da sem namazala na cel obraz. zelo dobro prekriva, zame je bilo malo nenavadano, ker nisem navajena prekrivnih pudrov. Zelo dobro matira in naj bi bil vodoodporen.
Predstavljam si da ti cel puder traja celo večnost. Jaz bom testerje probavala še kaka 2 tedna in če mi ne bo delalo mozoljev ga naročim.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 06 February 2012 - 11:41 AM

Zgleda obetavno ta tester. Kako pa se odpre? Kot tableti...da folijo odstraniš? (to mi ni všeč, ker moraš potem vse porabit, drugače se posuši/pokvari).
  • 0

#2930 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 06 February 2012 - 12:45 PM

ja, tako ja. Tudi meni to ni všeč, rešujem tako da zalepim čez selotejp
  • 0

• Guests

Posted 06 February 2012 - 01:02 PM

Mogoče si naročim. Moram najprej paypal uredit, ker je mami kartico podaljšala vmes. Sicer imam zdej Lancome TIU(in sem prezadovoljna), ampak tale tester me res zanima :)Vleče me, ker ima poleg tekočih pudrov noter tudi tisto zadevščino, s katero lahk osvetliš razne pudre...itd.
  • 0

#2932 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 06 February 2012 - 01:09 PM

Aha, a to ej to? biggrin.gif
Te pa opozarjam, da ni lepo mazljiv, ni kot krema al kako bi rekla.
Ti imaš temnejši ten od mene, ne?
  • 0

• Guests

Posted 06 February 2012 - 02:04 PM

Tista bela zadeva? Sej tisto se po moje ne maže direktno...ampak se vmeša v stvar, ki ti je pretemna.
Kaj pa vem...sem kar svetla. hmm.gif
  • 0

#2934 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 06 February 2012 - 02:18 PM

aja...sem mislila, da ti pošljem temnejše odtenke, ker jih niti nisem odpirala
  • 0

#2935 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16952 posts

Posted 05 March 2012 - 03:11 PM

Revlonov Age Defying je pa šel iz prodaje ali kaj? Sem iskala že v parih drogerijah pa ni bilo. Sam colorstay so imeli, pa še ti so vsi zagledali tako stari, da fuj.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

• Guests

Posted 06 March 2012 - 12:13 PM

aja...sem mislila, da ti pošljem temnejše odtenke, ker jih niti nisem odpirala

Sori...šele zdele sem vidla :S
Lahko jih posvetliš s tisto belo zadevo....če jih pa res ne boš mogla nikakor ponucat, se pa zmenmo na ZS :w00t2: :kiss1: (lahk bi jih mela tud za zasenčenje obraza npr.)

• 0

#2937 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 19 March 2012 - 05:24 PM

Jaz sem se fuuul navdušila nad Lily Lolo mineralnimi pudri, čeprav me je trend mineralcev precej zaobšel. :D Si ga bom kar vzela, pa čopič tudi.
http://www.lilylolo.si

Najbolj se splača naročit na FeelUnique:
http://www.feeluniqu...rands/lily-lolo

Jina, za naju bi bil res Blondie! Za naslednjo zimo (če bo to navdušenje še trajalo :D ) si bom pa China Doll.

Jooj, pa blushe bi tud mela! Ta http://www.lilylolo....wless-silk.html je tudi mush have. :cry:
  • 0

#2938 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85847 posts

Posted 19 March 2012 - 09:17 PM

Pa glossi!
Samo jaz bom prej Clarinsovega porabila verjetno. Kakšnih 5 mesecev ga imam ponavadi.
  • 0

― V. Van Gogh

#2939 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 20 March 2012 - 12:41 AM

Jooj, pa blushe bi tud mela! Ta http://www.lilylolo....wless-silk.html je tudi mush have. :cry:

Jaz sem tudi pred kratkim opazila to kozmetiko na Feelunique in sem videla, da sploh niso tako zelo dragi izdelki v primerjavi z večino drugih mineralnih ličil. Tudi mene najbolj mikajo blushi in sicer mat odtenka Clementine in Oh la la. Vendar pa na blef in po swatchih ne bi kupila. Sem nameravala it pogledat v LJ, tam nasproti železniške postaje naj bi tudi prodajali Lily Lolo izdelke. Če sploh imajo vse odtenke no. No potem sem pa kupila kar Alverde blush. Bom pa sigurno vseeno šla preverit odtenke. Testerje se mi zdi brezveze kupovat.

Gledala sem tudi Flawless matte zaključni puder, ki pa se mi zdi glede na količino zelo drag. Zdaj imam Dr Hauschka transparentni puder v prahu, ga je 12 g in sem dala zanj približno 18, 19 €. Lily Lolo zaključnih pudrov pa je 4,5 g in stanejo približno 15 € na Feelunique.

Mineralne podlage v prahu pa se mi zdijo vse slabo prekrivne. Si ne predstavljam, da bi lahko bil puder v prahu prekriven, zato jih niti nikoli nisem preizkušala.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2940 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85847 posts

Posted 20 March 2012 - 01:18 PM

Posted Image
  • 0

― V. Van Gogh

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users