Jump to content

Photo

Kaj trenutno berete?

• Please log in to reply
3494 replies to this topic

#2921 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 14 April 2022 - 08:03 AM

Susan elizabeth Phillips - Očarljivec

Maria Semple - Kam si šla Bernardette. Ne vem ali kar iščem zgodbe, ki se dogajajo v Seattle-u ali je to znamenje, da bom res enkrat šla tja :) Sicer pa odštekana zgodba.

• 0

#2922 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17292 posts

Posted 16 April 2022 - 12:20 PM

Elisa Braden: The madness of Viscount Atherbourne
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2923 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 16 April 2022 - 08:37 PM

Suzanne Enoch: Spreobrnjeni lahkoživec
  • 0

#2924 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 18 April 2022 - 07:42 PM

Suzanne Enoch: Polnočni zmenek in Škandalozna stava

Zdaj pa mi še ostane Julie Anne Long: Nevarnost naslade.

Potem pa upam, da bo na biblosu kakšna knjiga na voljo, da prebrodim izolacijo.
  • 0

#2925 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17292 posts

Posted 19 April 2022 - 09:44 AM

Tole od Longove sem pa ze dvakrat zacela pa ne morem. Medtem ko je 5. popolna. V 6. je pa najboljsi opis prvega poljuba ever :D Ona res zna to tenzijo in obcutke pricarati.

Berem pa Meredith Duran - The duke of shadows. Gladko ena mojih top 3. Zelo ti jo priporocam. Drugacna je. Prva polovica se dogaja v Indiji. In on je popoln no (ponavadi so v teh knjigah vsi po vrsti eni pohotni bedaki, ki do zadnje strani ne vejo, da jo ljubijo). Ona tudi ni ena razvajena zadrta puncara. Pa avtorica je vec let raziskovala dogodke v Indiji takrat in celo zivela tam. Naslov je bebast glede na kvaliteto (opozarjam, da je notri tudi nekaj brutalnih prizorov).
Ni del serije :) Te serije so mi ful problematicne ratale, ker so mi zadnjic skusali podtakniti zgodbo o tipu, ki je v eni prejsnjih knjig bil odgovoren za samomor 17 letnice. No thanks. Zdaj samo se tiste s 4+ oceno na Goodreads berem in nisem razocarana.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2926 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 21 April 2022 - 07:00 AM

Ugotavljam, da so prve knjige v serijah vedno "problematične", ker avtorice po navadi odnese pri opisovanju vsega dogajanja, postranskih likov, ki kasneje dobijo svoje knjige in se potem glavna zgodba nekako izgubi. Isto je s to od Longove. Ima pa potencial. Dve rodbini skregani že več generacij nazaj. Bom videla kako bo naprej,sam do 5. knjige mi pa tudi ni za čakat no :)

Zdaj sem spet malo prekinila HRN in preklopila na sodobne zgodbe. Včeraj sem dobeseno požrla knjigo Suzanne Elizabeth Phillips (hvala biblos) - Ali se mi lahko upreš? Komaj sem čakala na to knjigo in zgodbo glavnega lika. Spoznamo ga že v knjigah Razvajenka in Trmoglavka. V Razvajenki je predstavljena zgodba njegovih staršev (sicer mi ni bila ekstra všeč, ker je pisateljica preveč dolgovezila, bi komot za 200 strani skrajšala zgodbo) in je dobro prebrat za razumevanje njegovega karakterja. V glavnem res sem uživala v branju.
  • 0

#2927 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 21 April 2022 - 07:05 AM

Sarah Pearse: Sanatorij

končno spet ena, ki jo požiram. http://felix.si/krim...9610049418.html

• 0

#2928 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 22 April 2022 - 12:21 PM

Susan Elizabeth Phillips - Pobegla nevesta. S to knjigo se zaključuje serija in mi je kr žal, da ne bom brala več o teh likih, ki so se med sabo tako prepletali. Glede na razplet bi bilo super brat prigode parov, ki so na koncu pristali skupaj. Odličen epilog.
  • 0

#2929 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 23 April 2022 - 08:07 PM

A ste vzele v roke danes knjigo, ko je ravno dan knjig? Jaz sem prebrala Počitniško hišico od Lauren K Denton. Punci pa sta si danes zaželeli ugank. Smo se tudi presmejale prejle v postelji.
  • 0

#2930 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27350 posts

Posted 23 April 2022 - 08:35 PM

Ne, smo pa bili v knjiznici, resili uganko in dobili svinčnike 😁 malima je bilo itak ful dobro 😁
  • 0

#2931 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17292 posts

Posted 23 April 2022 - 08:36 PM

Smo, smo. Tudi na sejmu v Ljubljani smo bili :)
  • 0

Tumblr

#2932 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 25 April 2022 - 08:08 AM

Sally Thorne: 99 procentov moj. Zgodba sicer predvidljiva, sam dialogi so bili pa zmaga. Še nisem brala kaj takega. Ko bi le sama imela pol toliko nabrit jezik, kot glavna junakinja... 

• 0

#2933 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 28 April 2022 - 07:14 AM

Victoria Alexander: Poročna kupčija

• 0

#2934 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 04 May 2022 - 10:40 AM

Prvenec Sally Thorne- Igra sovraštva. Ful priporočam za lahkotno branje. Ma še boljša je od knjige 99 procentov moj. Zdaj si bom še pa film enkrat ob priliki pogledala, čeprav močno dvomim, da bo dosegel kakovost knjige.

• 0

#2935 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 04 May 2022 - 10:43 AM

Tega tudi še ne poznam, hvala za namig, preverim. Mene danes v knjižnici čakajo 3 rezervacije, komaj čakam, da jih grem iskat.
  • 0

#2936 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 09 May 2022 - 12:06 PM

Sedem moz Evelyn Hugo - zelo mi je vsec. Me je pozitivno presenetila
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#2937 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17292 posts

Posted 16 May 2022 - 07:15 PM

Koncala sem Mary Balogh - More than a mistress.
Zacenjam Fenna Edgewood - Mistakes not to make when avoiding a rake.
  • 0

Tumblr

#2938 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 16 May 2022 - 08:11 PM

Jaz sem v petek zacela in prebrala Prodajalno srece. Lahkotna, simpaticna.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#2939 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 18 May 2022 - 11:33 AM

Zanimiva, malo drugačen stil pisanja: Petra SoukupováPod snegom | Dobre knjige

• 0

#2940 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 28 May 2022 - 10:32 PM

Sicer sem od zadnjega vpisa v tej temi prebrala veliko knjig, pa bi od vseh izpostavila le eno: Mike Gayle: Dva bregova, ena reka. Hvala _M_ za priporočilo, ker je res lepa, ganljiva zgodba. Ne vem, če sem ob kateri tako jokala. Verjetno pa so k tako globokemu dojemanju zgodbe prispevali tudi trenutni osebni dogodki, ko imam v bolnišnici omo, ki se bori z boleznijo, mi pa k njej ne moremo na obisk, da bi jo motivirali ali ji olajšali zdravljenje.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users