NOROST DNEVA
Posted 13 May 2012 - 02:21 PM

Pablo Picasso
Posted 13 May 2012 - 02:29 PM
[Napoleon]
Posted 13 May 2012 - 10:41 PM
Ko je bil mali, se je nekega dne nekaj igral zunaj pod kozolcem, kjer so imeli mucki posodice s hrano in mlekom. Mami ga je poklicala na kosilo, pa ga ni bilo. Gre po njega, pa vidi da skupaj z mucki pije tisto mleko.

Še ena od mlajšega brata: Ko sem bila majhna so imeli pri stari mami kozice. Brat jih je šel enkrat božat, pa je videl na tleh neke črne pikice in jih zamenjal za rozine

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 15 May 2012 - 09:57 PM
js se zmeri režim, ko so na letališčih po zvočniku objave, da mora folk sem pa tja pa last call pa to. in bluzim jaz po trgovinah na Brniku zadnjič in slišim po zvočniku moje ime, me je skoraj kap! morala sem se javit pri security in me tip pospremi v odsek, kjer je prištimana prtljaga za na avion ter mi razloži, da morm vse ven zložit, ker mam 2 sumljivi pločevinki v torbi - požigalec ftw.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 15 May 2012 - 10:36 PM

Posted 16 May 2012 - 07:15 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 18 May 2012 - 11:47 AM

sem potem v juhi našla enega tega:

Posted 18 May 2012 - 11:54 AM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 18 May 2012 - 12:20 PM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 18 May 2012 - 12:25 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 18 May 2012 - 01:21 PM

Posted 24 May 2012 - 07:45 AM
Z mojim obožujeva Kayotic Marinated Feta Kabobs solato in notri pridejo tudi koščki suhega čilija. Do sedaj sem imela od Kotanyi, zadnjič pa "ne bodi lena" kupim pravi posušen čili Chipotle, ki je prekajen in ne tako zelo pekoč (imava omakico, zato sem vedela, da je full dober).
Zvečer se jaz to spravim seckat, da naredim čisto majhne koščke in preostanek pospravim v primerno posodico.
Čez eno uro sem šla pa leče ven vzet.
Ko sem dala prvo lečo ven, sem tako zavreščala, da je moj priletel v kopalnico, kaj sem si naredila. Imela sem popolnoma krvavo oko, solzilo se je, peklo je ko svinja, sploh gledat nisem mogla.
In kar je najlepše ... v drugem očesu sem imela še vedno lečo ... kar pomeni še enkrat it čez to ... in sem rabila skoraj minuto, da sem se psihično pripravila in vzela lečo še iz drugega.
Zdaj ne vem, ali je ostalo za naslednji dan na leči ali na prstih, ampak tudi ko sem jih vstavila, je peklo, le manj.
Tako da ... čili in leče - NO GO!!!!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 24 May 2012 - 07:47 AM
Posted 24 May 2012 - 07:49 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 24 May 2012 - 02:05 PM

izkušnja je pa le bila

Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 24 May 2012 - 09:25 PM
Posted 01 June 2012 - 11:01 PM
Posted 06 June 2012 - 06:16 PM
Je pa taka, da je zadrga zadaj, na pasu pa še za zahaklati. Seveda sem samo tisto zgoraj zapela in je cel BTC čez odpeto zadrgo krila videl moje žabe in pod njimi gate. Dec je pa tudi tak kreten. Ne vem, a me nikoli v rit ne pogleda

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 06 June 2012 - 11:10 PM

Posted 10 June 2012 - 05:41 PM

https://www.google.s...2POuN4gTq5KGrAw
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users