Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3650 replies to this topic

#2921 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 13 May 2012 - 02:21 PM

To je moj brat naredil mami, ko je pred petnajstimi leti (omg, pa se spomnem, kot da bi bilo včeraj) delala torto za sestričnino poroko. Mama je prerezala biskvit in pustila, da se ohladi, on pa je na sredini naredil luknjo in pojedel vso sredico. Seveda je bila sobota zvečer in vse trgovine zaprte, doma pa nič jajc. :D
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2922 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 13 May 2012 - 02:29 PM

Ma jaz sem mislila, da je pač nardila pecivo, pa da je za foro naredila okroglo. Pol pa mi itak ni pasalo, ker sem bila malo v rožicah. Se sramujem.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2923 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 13 May 2012 - 10:41 PM

Sicer je bratova prigoda ampak vseeno:
Ko je bil mali, se je nekega dne nekaj igral zunaj pod kozolcem, kjer so imeli mucki posodice s hrano in mlekom. Mami ga je poklicala na kosilo, pa ga ni bilo. Gre po njega, pa vidi da skupaj z mucki pije tisto mleko. :lol1: Čez nevem, recimo 15 let pove mami to zgodbico bratovi punci, ona pa svojim sestričnam, ker ji je bila smešna. Kot ona zna, je seveda še vse potencirala in karikirala :D No, debata se je spet začela čez nekaj let, N. spet spomne sestrične na to prigodo, nakar ena od sestričen reče: "Ja kako z mucki zdaj? A ni pil mleka tako kot mucki iz posodice, kot si pokazala?" :lol: Očitno so par let mislile, da je šel brat pit tisto mleko z jezikom kot mucki :D

Še ena od mlajšega brata: Ko sem bila majhna so imeli pri stari mami kozice. Brat jih je šel enkrat božat, pa je videl na tleh neke črne pikice in jih zamenjal za rozine :lol: Ves ponosen pride on to dol pokazat staremu atetu:" Ate Lojz, ate Lojz, lej, rozine sm najdu!" Pa si celo pešico tistih nabranih "rozin" nabaše v usta :lol1:
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#2924 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 15 May 2012 - 09:57 PM

pozabila sem pri vtisih s potovanja napisat, pa bi mogoče tut sem spadalo.
js se zmeri režim, ko so na letališčih po zvočniku objave, da mora folk sem pa tja pa last call pa to. in bluzim jaz po trgovinah na Brniku zadnjič in slišim po zvočniku moje ime, me je skoraj kap! morala sem se javit pri security in me tip pospremi v odsek, kjer je prištimana prtljaga za na avion ter mi razloži, da morm vse ven zložit, ker mam 2 sumljivi pločevinki v torbi - požigalec ftw. :lol: seveda nisem hotla tvegat in pol tega tovorit v ZDA, tako, da sta sumljivi pločevinki z olivnim oljem v Londonu ostali.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2925 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 15 May 2012 - 10:36 PM

:lol: Mene je tud streslo, ko so me na Brniku enkrat poklicali k šalterju. Ampak jaz nisem bila sumljiva, samo zaradi prenapolnjenosti letala so spremenili moj sedež.
  • 0

#2926 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 May 2012 - 07:15 AM

Mene so tudi enkrat v Trstu, ampak res brez veze, samo še ena neumna kontrola.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2927 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 18 May 2012 - 11:47 AM

V teh testeninah za zakuho:
Posted Image
sem potem v juhi našla enega tega:

Posted Image
:lol:
  • 0

#2928 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 May 2012 - 11:54 AM

^^ Meni se to fulkrat zgodi, da v kaki pašti najdem en primerek druge :D
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2929 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 18 May 2012 - 12:20 PM

To je gratis testni vzorec! :lol1:
  • 1

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2930 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 18 May 2012 - 12:25 PM

Intruder. :D
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#2931 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 18 May 2012 - 01:21 PM

Zmanjkal mi je plina sredi kuhanja, je fant prinesel iz kleti drugo jeklenko, ki naj bi bila na pol prazna, pa je je zmanjkalo po dveh minutah. Je našel dol še eno, ki je delala pol minute, zdaj je šel pa iskat novo. In tako kuham že eno uro, pa še ni nič kuhano :D
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#2932 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24537 posts

Posted 24 May 2012 - 07:45 AM

Jaz bolj redko pišem v to temo, čeprav ne morem reči, da nimam materiala ... ampak tale biser pa moram delit ... da mogoče komu preprečim nepopisno bolečino.

Z mojim obožujeva Kayotic Marinated Feta Kabobs solato in notri pridejo tudi koščki suhega čilija. Do sedaj sem imela od Kotanyi, zadnjič pa "ne bodi lena" kupim pravi posušen čili Chipotle, ki je prekajen in ne tako zelo pekoč (imava omakico, zato sem vedela, da je full dober).
Zvečer se jaz to spravim seckat, da naredim čisto majhne koščke in preostanek pospravim v primerno posodico.
Čez eno uro sem šla pa leče ven vzet.

Ko sem dala prvo lečo ven, sem tako zavreščala, da je moj priletel v kopalnico, kaj sem si naredila. Imela sem popolnoma krvavo oko, solzilo se je, peklo je ko svinja, sploh gledat nisem mogla.
In kar je najlepše ... v drugem očesu sem imela še vedno lečo ... kar pomeni še enkrat it čez to ... in sem rabila skoraj minuto, da sem se psihično pripravila in vzela lečo še iz drugega.

Zdaj ne vem, ali je ostalo za naslednji dan na leči ali na prstih, ampak tudi ko sem jih vstavila, je peklo, le manj.

Tako da ... čili in leče - NO GO!!!!
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#2933 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 24 May 2012 - 07:47 AM

Se je meni podobno zgodilo pred leti, s svežim čilijem, le da sem si jaz takrat poskušala dati leče noter. Never again. Full časa ti še ostane v koži.
  • 0

#2934 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18458 posts

Posted 24 May 2012 - 07:49 AM

Kami, čili ne gre skupaj z ničemer razen s hrano. Kadar pripravljaš čili, je pametno imeti na rokah rokavice.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#2935 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24537 posts

Posted 24 May 2012 - 02:05 PM

hvala, zdaj tudi sama to vem :P
izkušnja je pa le bila :whistling:
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#2936 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 24 May 2012 - 09:25 PM

O šit! Dobro je vedet to!
  • 0

#2937 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 01 June 2012 - 11:01 PM

Kami : O
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2938 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17280 posts

Posted 06 June 2012 - 06:16 PM

V Zari sem nekaj probala, šla še v Citypark, Halo A, McDonalds... Pridem domov in mi fant pred vhodom reče: A veš, da imaš kiklo odpeto?
Je pa taka, da je zadrga zadaj, na pasu pa še za zahaklati. Seveda sem samo tisto zgoraj zapela in je cel BTC čez odpeto zadrgo krila videl moje žabe in pod njimi gate. Dec je pa tudi tak kreten. Ne vem, a me nikoli v rit ne pogleda <_<
  • 1

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

• Guests

Posted 06 June 2012 - 11:10 PM

:lol1: :thumbup:
  • 0

#2940 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 10 June 2012 - 05:41 PM

O šit... tole moram delit z vami: Učim se angleščino-berem neko besedilo o lobanji. Pridem do besedice acoustic meatuses in ne razumem. Odprem amebis-slovarček in vpišem besedo meatuses (acoustic vem kaj pomeni). V slovarčku ne najde, pa dam v google slike. Poglejte kaj mi je vrglo ven :lol:
https://www.google.s...2POuN4gTq5KGrAw
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users