Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#2921 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 June 2010 - 07:21 PM

QUOTE(Jinadaze @ 10. 6. 2010 - 20:08) View Post

Ziher jim jebeš mrtvo mater v škrbava usta. laugh.gif

btw, to sem si sposodila, in jo uporabljam doma. Gracias. ˘-˘

Ne, to glih ne (to jim v mislih), ampak jim precej direktno povem, da naj ne kličejo več. Sicer omenim,
da vem, da je taka pač njihova politika poslovanja, a hkrati dam direktno vedeti, da če mislijo z nami še
kdaj poslovati, se naj začnejo obnašati drugače. Neznosni so recimo pri BoFrostu. Zdaj nismo nekaj časa
naročevali in so nas skos gnjavili in ko sta doma rekla, da ne bomo nič imeli, so začeli spraševati, da zakaj
ne in da če so se nam kaj zamerili in takoj začeli blebetati njihove trenutne oh in sploh akcije.
Nazadnje sem se jaz oglasila. Ko so spet začeli z enimi in istimi, sem jim
pa kar lepo povedala, da ko bomo kaj hoteli, bomo že mi njih poklicali in da če se res hočejo zameriti,
so s temi klici vsak teden in glupimi vprašanji na pravi poti, da nikoli več nič ne naročimo in njihovo prijetno
politiko poslovanja razširimo med znance. Od takrat še ni bilo klica. Treba jim povedati na kulturen način,
kar jim gre.

Pridna, da si si sposodila. Treba se je kvalitetno in izbrano izražati.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2922 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 June 2010 - 07:26 PM

Če imaš pa s.p., kot sem ga jaz imela, dobivaš pa še maile, da ti kdo naredi spletno stran, pa pošiljajo ti vgravirane svinčnike domov, s tvojim imenom (promocija), kličejo iz bank, zavarovalnic, časopisnih hiš.

Mah nema da nema. Jaz sem se navadila, in rečem mrtvo hladno: trenutno me vaša ponudba ne zanima, če me v prihodnje bo, vas bom sama kontaktirala.

(meaning = sod off motherfuckers)

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2923 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4286 posts

Posted 10 June 2010 - 07:41 PM

QUOTE(Braunkopf @ 10. 6. 2010 - 19:38) View Post

Kako se skensla Mladinsko Knjigo, če smo že pri telefonskih nadlegovanjih?

Misliš mogoče Svet knjige? Z njimi borit se je kot z mlini na veter. Moraš biti zelo previden. Na njihovi spletni strani glede odjave piše tole:

Članstvo traja najmanj 2 leti in se začne 1. januarja, 1. aprila, 1. julija ali 1. oktobra tekočega leta. Članstvo se po preteku roka trajanja avtomatično podaljša vsakokrat za eno leto, če ga član 3 mesece pred iztekom pisno ne odpove. Svet knjige lahko članstvo enostransko prekine brez odpovednega roka, če je izpolnjevanje članskih dolžnosti prisiljen sodno izterjati.

6. Kako dolgo traja moje članstvo v Svetu knjige?
V Svet knjige ste se vpisali za dve leti. Članstvo se avtomatično podaljša vsakokrat za eno leto, če ga kadar koli, najmanj pa tri mesece pred iztekom, ne odpoveste pisno na naslov Svet knjige, Slovenska 29, Ljubljana. Izpis lahko oddate tudi v najbližjem klubskem centru, ali ga pošljete po elektronski pošti na naslov svet-knjige@mkz-lj.si. Na vaš naslov boste prejeli odgovor s točnim datumom kdaj bo prenehalo vaše članstvo.
  • 0

#2924 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 June 2010 - 07:43 PM

Aja, dobra rešitev je tudi telefon, kateri ti izpisuje tel. cifre.
Tega imamo mi, a velikokrat sploh noben ne pogleda, preden se oglasi, zato pa pride
do neprijetnih dogodkov. butl.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2925 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86514 posts

Posted 10 June 2010 - 07:48 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 10. 6. 2010 - 20:43) View Post

Aja, dobra rešitev je tudi telefon, kateri ti izpisuje tel. cifre.

A drugačni sploh še obstajajo? XD

Jaz sem se malo hecala s tistim jebanjem vsega po spisku, s tem itak nič ne dosežeš. Z marsičem drugim tudi ne, ker nekateri enostavno NE ZNAJO odnehat.

Over & out.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2926 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28015 posts

Posted 10 June 2010 - 08:55 PM

QUOTE(Kinky @ 10. 6. 2010 - 20:18) View Post

Kriva sem si pa sama, ker mislim, da so vsi ljudje pošteni kot jaz.

Ja. Same here. :S Ma se ucim od najboljsih in potem kasirajo, ko najmanj pricakujejo, no more mr. nice guy. mellow.gif

QUOTE(Kinky @ 10. 6. 2010 - 20:26) View Post

Jaz sem se navadila, in rečem mrtvo hladno: trenutno me vaša ponudba ne zanima, če me v prihodnje bo, vas bom sama kontaktirala.
(meaning = sod off motherfuckers)

Jup, ali pa se oglasi moj poba in rece, da sem trenutno na SP v Juznoafriski republiki. Tisti se niso poklicali nazaj. > : )
Sicer se pa na neznane cifre tako ali tako ne oglasam. Nocem od nikogar nicesar, ce pa ze, se razume, da poiscem tistega, ki ga potrebujem in, ko ga potrebujem. Ce mi nekdo nekaj vsiljuje iz principa ne vzamem. Verjamem, da nisem edina taksna in ne razumem politike podjetij/marketinga, ki mislijo, da bodo s taksnim nacinom oglasevanja kaj dosegla.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2927 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 June 2010 - 09:28 PM

Ej to mi gre pa tako na žiiiivvvvvce, da sem resno znervirana, ko kdo pride bulit na balkone/okna, če kaj delam na svojem balkonu, pa dj pizda, živ zase proklet firbec en brezdelni paseš firbce na mojem balkonu, in to vedno, ko stepam obleke, obleke pa stepam praktično vsak dan večkrat na dan, četudi sem jim debilna baba, so oni meni še bolj deblilni debili, prokleti DEBLI ej, debli, debli, debli.
Pejte na sprehod
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#2928 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 10 June 2010 - 09:31 PM

QUOTE(_Planet_ @ 10. 6. 2010 - 21:55) View Post

[size=1] Verjamem, da nisem edina taksna in ne razumem politike podjetij/marketinga, ki mislijo, da bodo s taksnim nacinom oglasevanja kaj dosegla.

It works! Vsake tok časa se najde kakšen sucker, ki ne zna rečt ne. Če pa lahka še v živo izvedejo, jih najdejo še več. No, pa sej vemo kako to gre laugh.gif
  • 0

#2929 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28015 posts

Posted 10 June 2010 - 09:52 PM

Ja, sej vem. : (

Zakaj imas eno crko spremenjeno? : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2930 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 June 2010 - 09:54 PM

Če že ti nam usluge delaš.. KLIK ;)
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2931 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 10 June 2010 - 10:00 PM

moške kurbe....hjooo!!!!!!!! na svetu poznam samo en osebek moškega spola k ni kurba...vsi drugi so isti!!!!! omg O_o
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#2932 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4286 posts

Posted 11 June 2010 - 07:19 AM

QUOTE(levck @ 10. 6. 2010 - 22:31) View Post

It works! Vsake tok časa se najde kakšen sucker, ki ne zna rečt ne. Če pa lahka še v živo izvedejo, jih najdejo še več. No, pa sej vemo kako to gre laugh.gif

Mhm na žalost. Moja oma (babica) je sama in nikoli ne zaklepa vrat. Ti akviziterji kr vstopajo v hiše, ne da bi počakali da jim odprejo. Ona pa je taka, da pač kupi sam da se jih reši, pa čeprav ima tisto bogo upokojnino 300€. Ti ljudje sploh ne grejo ven iz hiše dokler nekaj ne kupiš. In kaj bo taka starejša ženska proti prodajalcu. verymad.gif Potem sem pa jaz tista, ki se krega in poskušam te osebke poklicat in jim vračat stvari, če se le da, ker večina tak ne pusti podatkov ali izda računa tako da verjetno prodajajo sumljivo robo. Ti ljudje točno vejo kam morejo it in da je to dopoldan, ko so upokojenci sami doma. Jaz bi tak način prodaje enostavo prepovedala oz dovolila izključno, če ti sam pokličeš prodajalca naj ti na domu predstavi.
  • 0

#2933 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 11 June 2010 - 07:46 AM

Wtf, kar noter pridejo, brez da jim pride nekdo odpret? Si pa upajo. Jaz bi ponorela, totalno. Pa še na firmo klicala in jim jebala vse po spisku. Meni se zdi to totalno nesprejemljivo, ne morem ubesedit kako zelo.
  • 0

#2934 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14285 posts

Posted 11 June 2010 - 07:53 AM

ja, pr moji babici je bilo isto, so kr not hodil, ni se jih mogla drugač znebit kot da je kaj kupila. Jih je pol stric začel odganjat, mrhovinarje ogabne
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2935 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 11 June 2010 - 08:37 AM

V takem primeru bi jaz babico postavila pred dejstvo, da se pač mora naučit uporabljat solzivec mad.gif Sicer pa še dobro, da ima konkreten zamah in jih skoraj po nosu trešči z vrati... če že odpre, kar ponavadi ne =)
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#2936 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15252 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 11 June 2010 - 08:40 AM

Na živce mi gre samovšečnost. Lastna hvala, cena mala.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2937 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 11 June 2010 - 08:55 AM

Pri nas doma doma tudi poštar kr notr stopi, like wtf? blink.gif
Mamo tako navado, da ne zaklepamo glih ful in jaz sem bla zadnič dopoldne sama doma in tko pozvoni poštar, pa nisem hotla it odpret, ker itak men nobene stvari ne da če je za podpisat, že 20 let nas pozna in nič od mami ne da meni in obratno, ampak je pa seveda tolk sproščen, da notr stopi.

In jaz sem ga mislna zadnič zjutri ignorirat, itak sem bla še v gatah pa majci. In tip kr lepo odpre vrata, stopi notr gre po hodniku in se dere poštaaaa, poštaaaa. blink.gif blink.gif Jaz sem bla v sobi, čist tih, da vidm kaj bo naredu, nisem hotla v gatah pred njega skočit, in pol se je pač obrnu in šu ven, kot da ni nič. blink.gif
  • 0

#2938 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 11 June 2010 - 01:04 PM

LOL hahahahaha, kako smešno, ej!!!

Sam ej, frčica in bellini, moji babi so pa v koledarskem letu 2009 mislim, da enkrat oktobra, novembra prodali iz mladinske knjige prodajalci na domu, knjigi, skupaj vredni 400 eur!!!
Wtf ej!
Z mami sva nesli knjigi nazaj in babi je dobila denar nazaj.

Sicer moje babi ne kapiram, ker je ful glasna in se zna zase postavit, zakaj le zakaj jim ni rekla ADIJO, kot to zna, mogoče jo je blo sram, da ne bi zgledalo, da si ne more tega prvivočšit al kaj? Je rekla, da kr ni mogla rečt ne, da je govoru pa govoru, pa ponuju 100/h in je pač vzela
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#2939 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14285 posts

Posted 11 June 2010 - 01:15 PM

ej, enako. sam do so ji prodajal za suho zlato te zadeve za pritisk merit, pa neke masažne blazine pa ne vem kaj še vse.... down.gif
Pol je pa skrila pa nobenmu povedala
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 11 June 2010 - 01:33 PM

Moja mama (ta druga, ne ta podivjana) tud to dela. Ena ležišča, pa koutre pa prevleke itd. je tko kupila za ful denarja. Pa tud ni povedala takoj.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users