Saj jih moraš it vsako leto, na Kersnikovo neseš potrdilo o šolanju.
Edit: Verjetno lahko na katerikoli ŠOU, pa vem da je včasih podaljševal tudi študentski servis.
Posted 18 September 2013 - 09:00 AM
Saj jih moraš it vsako leto, na Kersnikovo neseš potrdilo o šolanju.
Edit: Verjetno lahko na katerikoli ŠOU, pa vem da je včasih podaljševal tudi študentski servis.
Posted 18 September 2013 - 09:49 AM
Jaz bi se tudi kar na ŠOU obrnila, tako ali tako jim moraš zanesti potrdilo o šolanju.
Kami, Jina, ful vama hvala za zelo koristne informacije!
Olivija, kaj pa če bi poleg imena in priimka uporabila kakšno številko? Jaz imam pri svojem mailu recimo ime.priimek1@..... , meni osebno deluje to dosti lepše kot ime.priimek.ime.
Posted 18 September 2013 - 09:51 AM
Kamorkoli sem lahko prineseš potrdilo.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 18 September 2013 - 10:13 AM
A je "Datum zaključnega spričevala" (pri vpisu na VSŠ) datum z zadnjega letnega spričevala za 4. letnik ali datum z obvestila o uspehu pri maturi?
Pa glede na to da sem se učila ang in fr, kaj od tega je prvi tuj jezik? Verjetno ang ane? ![]()
After all this time?
Always.
Posted 18 September 2013 - 10:16 AM
Datum zaključnega (obvestilo o maturi).
Angleščina.
![]()
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 18 September 2013 - 10:21 AM
Hvala. ![]()
After all this time?
Always.
Posted 18 September 2013 - 10:23 AM
Hvala vam. Mi še ni bilo treba podaljševat bonov, pa sem za vsak slučaj vprašala.
Posted 21 September 2013 - 10:42 PM
Najbrž ima katera tukaj kaj več izkušenj s šiviljami kot jaz.
Fantu sem kupila RL pulover, ampak mu je preširok + predolge rokave ima. Manjše številke ni, njemu pa je ful vsec in bi ga rad nekako obdržal. A je možno da šivilja zoža (to I guess ja), ampak rokavi pa so najbrž malo večji problem ane (ima patent na koncu)? Je pa bombažni.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 September 2013 - 10:45 PM
Mogoce mu ga lahko skrcis? : D Trapasta ideja najbrz, bo verjetno Coco kaj vec povedala.
Posted 21 September 2013 - 10:52 PM
bi raje kaj bolj za ziher, če ne ga vseeno raje vrnem ![]()
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 September 2013 - 10:58 PM
Daj ga poslikaj narobe obrnjenega, da vidim kako je narejen. ![]()
Posted 21 September 2013 - 11:05 PM
Bom, jutri zjutraj! ![]()
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 September 2013 - 08:36 AM
A katera ve, kak je v Sloveniji zakon o posedovanju goveda? Anouk?
Zanima me, ali sploh obstajajo kakšni normativi za tiste, ki imajo v svoji posesti krave in bike. Vem, da se sliši smešno. ![]()
Posted 23 September 2013 - 08:57 AM
verjetno obstajajo v kakšnih podzakonskih aktih. Zako o kmetijstvu in Zakon o zasčiti živali tega ne predpisujeta. Podzakonskih aktov pa je mali milijon. Če kaj zasledim, ti pa sporočim.
Posted 23 September 2013 - 10:18 AM
Zanima me, ali sploh obstajajo kakšni normativi za tiste, ki imajo v svoji posesti krave in bike. Vem, da se sliši smešno.
Zal ti ne znam povedat, nisem imela nic zivinoreje ali cesa podobnega v studijskem programu. Je pa res ogromno enih uradnih dokumentov za pregledat, tako da se verjetno niti ne bi znasla notri tako 'na suho'. Mi smo se ob raznih zakonskih dilemah vedno obracali na VURS in potem preverjali njihove ugotovitve, heh.
Posted 23 September 2013 - 04:12 PM
Zanima me, ali sploh obstajajo kakšni normativi za tiste, ki imajo v svoji posesti krave in bike. Vem, da se sliši smešno.
Kaj natančno te zanima? Govedo mora biti prijavljeno na VURS-u, imeti mora "potne liste" (ušesne označbe), voditi morajo dnevnik goveda na kmet.gospodarstvu, potem hodijo redne inšpekcijske kontrole, da imaš vse OK....
Posted 23 September 2013 - 06:04 PM
Mene tudi zanima eno pravniško vprašanje:
V "Javni jamstveni, preživninski in invalidski sklad RS" je fant vložil vlogo za uveljavljanje pravice do izplačila:
- neizplačane plače in neizplačanih nadomestil plače...
- nadomestila plače za čas neizrabljenega letnega dopusta...
- odpravnine
Sedaj pa vprašanje: Kako, oziroma po katerem ključu je bil izračunan znesek za izplačilo, ki je določen z odločbo? Odobrenih je dobil cca 25% vrednosti vseh vloženih terjatev.
Posted 23 September 2013 - 06:05 PM
Lahko vprašam mamo, morda ve. Ti sporočim.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 September 2013 - 09:43 AM
Posted 24 September 2013 - 10:04 AM
Hvala za odgovore.
Kaj natančno te zanima? Govedo mora biti prijavljeno na VURS-u, imeti mora "potne liste" (ušesne označbe), voditi morajo dnevnik goveda na kmet.gospodarstvu, potem hodijo redne inšpekcijske kontrole, da imaš vse OK....
Zanima me, ali so kakšne omejitve okoli tega, KJE imaš govedo, kakšen mora biti njihov življenjski prostor. Po šestih letih bivanja v tej hiši sem ugotovila, da ima sosed že nekaj let na nekaj kvadratih zaprtih 40 krav in bikov, živali še nikoli niso videle sončne svetlobe. Kaj to je normalno? Meni je grozno.
0 members, 2 guests, 0 anonymous users