Ok, po opisu se tudi jaz ne bi znasla, ker prihajam iz smeri avtocesta
Slika je pa super, hvala! Na Najdi.si zemljevidu mi ne pokaze te postaje.
Edit: Nisem doovlj zoomirala. :facepalm:
Posted 12 September 2013 - 03:44 PM
Ok, po opisu se tudi jaz ne bi znasla, ker prihajam iz smeri avtocesta
Slika je pa super, hvala! Na Najdi.si zemljevidu mi ne pokaze te postaje.
Edit: Nisem doovlj zoomirala. :facepalm:
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 12 September 2013 - 05:21 PM
A lahko jem, če sem dobila anestezijo pri zobozdravniku ob 15.30?
Ustnico na levi strani imam še vedno omrtvičeno, pri pitju sem se skoraj zadušila. LOL ven mi je voda tekla. Kak bedn filing je
Posted 12 September 2013 - 05:26 PM
Po posegu ponavadi 2h ne smes jest (ampak to verjetno itak ze ves
), omrtvicenost pri tem ne igra vloge (ce imas neugoden/motec obcutek in/ali omrtvicen jezik pa lahko zaradi prakticnih razlogov se malo pocakas).
Posted 12 September 2013 - 05:28 PM
Ja, to vem, je že minilo več kot 2 uri.
bom probala
Posted 12 September 2013 - 06:00 PM
To ni res, da ne smeš 2h jest. To je veljalo še prej, pri starih plombah. Meni je zobozdravnica svetovala, naj spijem malo piva
Resno pomaga (verjetno pač alko), da prej popusti to mrtvilo.
Posted 12 September 2013 - 06:03 PM
Ne vem, nam so to vedno zabicali (tudi se v studentski ambulanti) - meni obisk zobozdravnika itak predstavlja tak stres, da tiste 2h gotovo ne cutim kaksne lakote
(pa bi z veseljem pocakala tudi dlje, samp da ne bi bilo treba it nazaj plombe popravljat).
Posted 12 September 2013 - 06:32 PM
Pri belih plombah lahko takoj ješ, RAZEN če ti je dala injekcijo. Potem moraš počakat 2uri, to je verjetno bolj zato, ker nič ne čutiš in se lahko pogrizeš.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 September 2013 - 09:23 PM
Ja, pri belih plombah sploh ni panike. Meni je naredila belo plombo, takoj zatem pa sem šla k njeni higieničarki na kompletno čiščenje zob, s peskanjem in vsem. Mi je sama zobozdravnica rekla, da lahko komot grem.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 13 September 2013 - 06:56 PM
Care Bears ![]()
Medvedki dobrega srca
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 13 September 2013 - 07:31 PM
Ful hvala
. Sem to risanko pri sorodnikih gledala, ko sem bla majhna, pa mi je ful luštno v spominu ostala, samo se nikakor nisem mogla imena spomnit ![]()
Posted 16 September 2013 - 09:45 PM
Iščem izkušnje in mnenja - zbledele črne cunje bi prebarvala nazaj na črno v pralnem stroju. Nič občutljivega, bombažne stvari za delat. Zakaj je to slaba ideja in kaj gre lahko narobe? Je že katera tu kaj podobnega počela?
Posted 16 September 2013 - 09:46 PM
Jaz, večkrat. Kupiš v DMju tisti prah, daš v stroj, potem naslednjo 'rundo' pa ne pereš pač belo, da se ne bi slučajno kaj minimalno obarvalo.
Meni je še vedno uspelo. Ni pa to barva, je neka stvar za osvežiti barvo.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 16 September 2013 - 09:47 PM
Super, ful hvala, točno to sem imela v mislih. ![]()
Posted 16 September 2013 - 10:59 PM
Poglej v supermarketih za neko stvar od Colorerie Italiane, menda je najboljša.
Posted 17 September 2013 - 05:52 AM
Izvrstno, bom, hvala!
Posted 17 September 2013 - 06:39 AM
Jaz kupim v Mullerju, ne vem imena vem pa da je tekočina in prah pakirano skupaj in stane ok. 6 evrov. Barvala oz. osvežila sem že črne stvari, sem pa tudi že prebarvala nekaj iz rdeče v vijolično in je odlično prijelo.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 17 September 2013 - 07:21 AM
Jaz sem barvala enkrat in se na dveh majčkah niso obarvali šivi, grdo.
Posted 17 September 2013 - 08:09 AM
Zato, ker niso bombažni šivi. Moraš izbrati kakšno sorodno barvo.
Jaz sem prebarvala eno pregrinjalo, kjer je itak malo šivov in s epraktično ne vidijo.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 17 September 2013 - 08:37 AM
Eno vprašanje imam glede oblike pogodb: kaj je bolj pravilno, da je podpis spodaj desno, kraj in datum pa spodaj levo, ali obratno? Pri poslovnem pismu vem, da sta kraj in datum zgoraj desno vzporedno z naslovnikom, podpis pa spodaj desno, pri pogodbah pa bi rekla, da je podpis spodaj desno, ampak me je mal zmedlo, ker opažam, da ga nekateri postavijo na levo - je oboje pravilno?
Uh, sem zakomplicirala ![]()
0 members, 0 guests, 0 anonymous users