Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#2901 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 30 September 2009 - 04:03 PM

Včeraj sem bla v BTC-ju v frizerski trgovini Estela in vprašala, če držijo TiGi. Je rekla, da ne ampak da je Tony & Guy (lastnik TiGi-ja - TiGi sta v bistvu začetnici od Tony in Guy) znamko TiGi prodal Unileverju in ma zdej svojo linijo Tony & Guy Label M, ki naj bi bla pač kopija TiGija. Sem videla tudi šampon in regenerator Honey&Oat. Na žalost pa si nisem zapomnila sestavin! Po spominu sodeč so uredu. Sem mislila, da jih bom že našla na netu in jih dala ocenit, preden zadevo kupim (1000 ml šampona je 20 €, 1000 ml balzama pa 22 €). Problem je, ker sestavin nikakor ne morem najt in sem vsa jezna. Iz une strani Lookfantastic ne morem naročit, ker nimam kreditne, tko da sem upala da lahko tole nabavim, ko bom ziher, da je kul.

A kdo pozna to firmo in ima mogoče celo sestavine tih dveh zadev? Res bi bla ful vesela smile.gif

IPB Image
IPB Image
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#2902 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 02 October 2009 - 01:03 PM

Akcije za oktober so že objavljene.

Kakšna je že Headshot kolekcija? hmm.gif
  • 0

#2903 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 02 October 2009 - 01:25 PM

Headshot zadeve naredijo brutalno gladke lase, šampon in balzam bi bila zato precej primerna za izsušene in neukrotljive čupe. Vonj pa je ful močna in obstojna mešanica jagod in peperminta.

Jaz bom vzela tisto anti-dandruff akcijo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2904 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 02 October 2009 - 02:31 PM

Js pa nič biggrin.gif Zdej mam še OH akcije pol, pa še Pro You - sm dobra za pol leta wink.gif
  • 0
Why so serious?

#2905 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6709 posts

Posted 02 October 2009 - 03:57 PM

A prav vidim, da sta Revlon Pro You maska + šampon še vedno v akciji po 12,50€?
ker me zelo zelo mika ta maska, ki ste jo vse tako pohvalile. Samo nekaj me muči...a ta zadeva lepo diši??
  • 0

#2906 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 02 October 2009 - 04:15 PM

Ne, v prejšnji akciji sta bila šampon in maska iz linije Repair, zdej pa je linija Nutritive.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2907 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 02 October 2009 - 04:42 PM

kdaj in kje nej dobim Oh akcijo? u simple majo skos sam ena čudna pakiranja u akciji
  • 0

#2908 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 October 2009 - 05:26 PM

Mene malo to mika:

IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2909 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 02 October 2009 - 05:36 PM

QUOTE(lejck @ 2. 10. 2009 - 17:42) View Post

kdaj in kje nej dobim Oh akcijo? u simple majo skos sam ena čudna pakiranja u akciji

Trenutno nikjer, ti veliki OH dvojčki so samo vsake toliko časa in trenutno jih ni.
  • 0

#2910 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 October 2009 - 05:59 PM

DiLeMa,
kaj si misliš o "moji" akciji?

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2911 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 02 October 2009 - 06:04 PM

Grem prečekirat sestavine, sam da jih najdem. wink.gif
  • 0

#2912 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 October 2009 - 06:06 PM

Jaz sem jih že iskala, a jih nikjer ne najdem. :s

• 0

#2913 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 October 2009 - 06:08 PM

FTSE jaz o tvoji akciji mislim, da je ne rabiš, ker si pred kratkim kupla Revlon tongue.gif .
  • 0
Viens, reste ici!

#2914 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 October 2009 - 06:15 PM

^^ Šampon bo za mamo. sleep.gif Balzam pa pobašem jaz. oops.gif

• 0

#2915 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 03 October 2009 - 07:56 AM

A je našla mogoče katera sestavine od pro you nutritive akcije?
Ful me mika to in pa od revlona tudi interactives color sublime ampak so mi te ampule čisto brezvezne, se mi zdi da jih takoj porabiš.
  • 0

#2916 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 03 October 2009 - 08:20 AM

Jst bom vrjetno vzela Revlon color sublime akcijo. Ne tolko zaradi tistih ampul, ampak zaradi šampona.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2917 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 03 October 2009 - 09:35 PM

QUOTE(november.rain @ 3. 10. 2009 - 8:56) View Post

A je našla mogoče katera sestavine od pro you nutritive akcije?
Ful me mika to in pa od revlona tudi interactives color sublime ampak so mi te ampule čisto brezvezne, se mi zdi da jih takoj porabiš.

Tko js opica sem ugotovila, da mam doma dejansko PROYOU NUTRITIVE akcijo, verjetn so jih že prejšnji mesec pošiljali v salone, ker je prejšnjih zmanjkalo biggrin.gif Tko da sem pretipkala sestavine...

http://www2.cudovita...showtopic=16868
  • 0
Why so serious?

#2918 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 03 October 2009 - 10:50 PM

A ve kera kaj je s tem "Diamond Dreams" od S-Factorja? Kakšni so sestavinsko? To je novo ne?
  • 0
Memento mori.

#2919 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 04 October 2009 - 09:19 AM

Jst se pa odločam med Tigi Headshot in Revlon Proyou Nutritive. Kater naredi bolj sijoče in svilene lase? Imam dolge lase in že dolgo časa uporabljam Tigi OH dvojček, a bi rada še nekaj kar bi naredilo lase sijoče in svilene. oops.gif

Imata drugače oba silikone?
  • 0

#2920 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 04 October 2009 - 09:45 AM

Definitivno Pro You Nutritive...nima silikonov.
  • 0
Why so serious?

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users