Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#2901 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 22 November 2011 - 10:21 PM

smile.gif cool.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#2902 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 November 2011 - 07:43 AM

Hvala. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2903 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 08 December 2011 - 02:23 PM

Jaz pa zdej testiram MAC Studio Sculpt, moja velika želja že nekaj časa, ampak ker zihr je zihr, sem vedno pristala na Studio Fix Fluid. Mislim, da ne bom razočarana.
  • 0

• Guests

Posted 08 December 2011 - 02:30 PM

Kako to misliš testiraš? Jaz bi tudi enega od MAC-a, ampak ne vem, kako stestirat prej. ermm.gif A majo oni testerje, al kako?
  • 0

#2905 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 08 December 2011 - 02:42 PM

Ne, prijateljica mi je dala precej njenega v lonček.
  • 0

#2906 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 23 December 2011 - 10:25 AM

Pozna katera puder, ki ne bi vseboval titanium dioxida? Praktično vsak ga ima sad.gif meni pa povzroča mozolje
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 23 December 2011 - 01:18 PM

QUOTE(Plain Jane @ 8. 12. 2011 - 14:42) View Post

Ne, prijateljica mi je dala precej njenega v lonček.

Aja smile.gif Ja, fajn je puder prej stestirat. Zato jaz kar ne upam kupit od MAC, ker ga nimam kje probat :S

Zdej bom kar Lancome TIU kupila. Ko se mi bo usšelo primajat do Ljubljane že enkrat! Upam, da še letos....

• 0

#2908 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85846 posts

Posted 23 December 2011 - 05:26 PM

Naroči ga kje, je veliko cenejši. Jaz se ne spomnim, kdaj sem puder nazadnje pri nas kupila.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 23 December 2011 - 07:24 PM

Če pride ceneje, bom pa rajš naročila, ja.
Pa najbrž je še boljša izbira odtenkov. Hvala. smile.gif

• 0

#2910 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85846 posts

Posted 23 December 2011 - 08:15 PM

Jaz sem TIU TUKAJ naročala. Odtenek 010 je najsvetlejši, ne upoštevaj temnega kvadratka.

Plain Jane, a bi lahko ocenila Clarinsov puder? Sem videla, da si potem drugega vzela, S.I.

• 0

― V. Van Gogh

#2911 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 23 December 2011 - 08:48 PM

Joj, nisem preveč za ocene. Mogoče ob priliki spišem. Ti bom za začetek tle povedala.
Najpri sem bila fuuul nezadovoljna, prov uno WTF? cry.gif Ni mi bil jasen ta satin finiš, tak čudno mat je izgledal. Cela sem bila čudna s tem pudrom v glavnem, nisem se počutila dobro namazano. Anyway, odkar pa uporabljam Avene CK je pa čis druga pesem, tak kot mora bit, tako da sem res zadovoljna. Tudi drugače je super, lepo mazljiv, diši (meni po meloni), obstojen srednje, prekriva tudi srednje. Maš prav, imam rada prekrivnost. biggrin.gif Odtenek mi je pa popoln (104). yes.gif Ko pomislim, da mi je tuki ponujala 108, ajme bože. laugh.gif
  • 0

#2912 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85846 posts

Posted 23 December 2011 - 08:53 PM

Saj tako sem mislila, da malo poveš, kakšen se ti zdi, ne nujno da pišeš tja. -)
Sem mislila, da ta na matira tako, mene pri Everlasting ravno to moti, presuh mi je za pozimi, tudi s kremo spodaj, ki je itak nuja. Tudi maže se zaradi tega precej težko, oz. hitro ga je treba razmazat.
Mislim, da mi je bil Lancome TIU glede tega bolj všeč za pozimi.

• 0

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 23 December 2011 - 10:41 PM

Jina, hvala. Bom kar jutri naročila, ker moram do mami...moram na Paypalu uredit novi datum na kartici.
Za tistih 50 €, ki sem jih imela namen dati za puder, bom lahko še kakšno malenkost zraven kupila. Pa še poštnine ni, če dobro vidim woot.gif

thanks.gif

Aja...a ostale barve so pa take, kot so kvadratki? Ker recimo Bourjois Healthy Mix Foundation imam najsvetlejšega, pa se mi zdi mogoče celo malo presvetel hmm.gif

Jina kiss1.gif
Še Rimmel Sevy Curves sem našla...jutri naročim definitivno.

Hvala še enkrat smile.gif

• 0

#2914 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85846 posts

Posted 23 December 2011 - 11:13 PM

Ja, zdaj je zastonj, pomoje ne bo več dolgo, drugače je pa 4 funte. NP. -)

• 0

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 24 December 2011 - 12:05 PM

Neke težave mam pri naročanju. Dala sem naslov, podatke s kartice (ni blo PayPala), zdej pa hoče še davčno pa neki....kao za varnost. In ne vem, kaj naj nardim. ermm.gif
  • 0

#2916 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85846 posts

Posted 24 December 2011 - 12:22 PM

Vpiši jo, to je njihov varnostni sistem.

• 0

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 24 December 2011 - 12:26 PM

Sem, ja. Uspešno naročeno. Hvala, Jina še enkrat. smile.gif
  • 0

#2918 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85846 posts

Posted 24 December 2011 - 12:28 PM

Super. -)

• 0

― V. Van Gogh

#2919 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 25 January 2012 - 06:59 PM

Kakšni so kaj Catrice pudri?

IPB Image

IPB Image
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#2920 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 25 January 2012 - 07:17 PM

Jaz imam ekstra suho kožo in mi ta prvi zelo odgovarja, ker je edini, ki mi ne naredi tistih luskic. Je pa tak, precej gost, kremast, za mastno kožo ziher ne bi bil. Glede prekrivnosti težko ocenim, ker nimam česa prekrivat, pa itak ga uporabim malo in samo na določenih delih, da imam bolj enakomeren ten.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users