Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#2901 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 01 December 2007 - 04:43 PM

da, to sem bila jaz.v enem svojih dnevov, ko sem brez mejkapa, skuštrana in še snemana iz profila.perfect. blink.gif

• 0
mačka figa.

#2902 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 01 December 2007 - 04:45 PM

Glava me boli, utrujena sem, zebe me za popizdit sad.gif

Edino kar je dobr je to, da sem že precej seminarske skup spravla, ostalo pa podn.

Upam, da bo saj D mel kej več sreče. Dons se dobi z eno ful lepo punco in js upam, res upam, da ga ne bo nasrala, ker se mi po pravici že ne da več poslušat o njej in njega skoz tolažt, da bo še vse ok,...

Želim si, da mi be nekdo poklicov, sam mislm, da s tega ne bo nič, sicer pa sem že vajena, tko da Who cares
  • 0

#2903 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 01 December 2007 - 04:58 PM

Obleči se, pa en čajčič si naredi (malo ruma dej not, da te dvigne) pa bo vsaj MALO boljš smile.gif .

Sicer pa se že cel teden počutim GNILO, bedno, nonstop me sili na jok in nasploh sem ful občutljiva. Stalno se mi dogajajo neke reči ali me pa nekateri ljudje zabijejo, pa še dobit se mi nikakor ne rata z nikomer (včeraj sem po centru uro in pol iskala parkplac blink.gif in ga seveda nisem našla).
Manjka mi ljubezni cry.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2904 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 December 2007 - 05:24 PM

QUOTE(paradajzz @ 1. 12. 2007 - 16:43) View Post

da, to sem bila jaz.v enem svojih dnevov, ko sem brez mejkapa, skuštrana in še snemana iz profila.perfect. blink.gif

Maš oranžne lase ?
  • 0
Viens, reste ici!

#2905 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27470 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 01 December 2007 - 06:02 PM

Dejte kak link no. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2906 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 01 December 2007 - 06:38 PM

QUOTE(Ana @ 1. 12. 2007 - 17:24) View Post

Maš oranžne lase ?

da biggrin.gif
  • 0
mačka figa.

• Guests

Posted 01 December 2007 - 06:42 PM

Ja, dejte link, da še mi vidmo smile.gif

Eno punco bi najrajš zadavla oops.gif
  • 0

#2908 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29745 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 December 2007 - 06:51 PM

ni mi všeč, da fant me more normalno spit ene kave in prit domov - pa še obljubil je, da bo skuhal. prej ga kličem, če mislit prit domov (pa da če bi šla danes ponoči en film gledat v kino) in kar naenkrat mam njegovega kolega na telefonu, ki se z mano pogaja, kdaj ga bo pustil domov in da nista bla na pijači že tok pa tok časa pa blablablabla. mislim, ok, sej ni nč narobe, da sta zmenjena pa to - sam nej pol ne trobi, da gre na eno pofukano kavo. pa ne maram tega, da se pijan ruši po kopalnici ob šestih zjutraj na delovni dan, ko mam jaz za it v službo .... če bo šlo tko naprej .... rolleyes.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

• Guests

Posted 01 December 2007 - 07:10 PM

Joj men gre tud to na živce. Enkrat se je pijan urezal in je krvavel po celem stanovanju. Pa ni pustil, da mu obvežem. Zvečer je pa pol pizzo naroču, in ker jaz nisem hotela spucat tiste krvi (mislem...kaj sem jaz kle, snažilka?, naj se strezni, pa vidi, kaj je ušpilu, pa nej puče za sabo...anede?), je bla kar krvava pot do najinga stanovanja. In ko sem odprla vrata, se je itak vidlo, da je cela veža krvava, pa stene rolleyes.gif
Sm sam čakala, da tip policaje prpele...češ, da sem fentala fanta, zdej pa pizzo jem. Pizda.
  • 0

#2910 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 01 December 2007 - 07:17 PM

laugh.gif če bi ga fentala, bi si zih kaj boljšega kot pico privoščila twisted.gif laugh.gif biggrin.gif wink.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#2911 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 01 December 2007 - 07:21 PM

Fentala bom župnika. Njegova malenkost mi je dala solo za v sredo(neko vsakoletno miklavževanje) in bom mogla pet.Pr men je problem pa v tem da rada pojem ampak me je sram. S***!
  • 0

#2912 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 December 2007 - 07:26 PM

QUOTE(ciara @ 1. 12. 2007 - 19:10) View Post

Sm sam čakala, da tip policaje prpele...češ, da sem fentala fanta, zdej pa pizzo jem. Pizda.

laugh.gif laugh.gif

Jaz tudi ne presenem takih bednih for. Mi gre najbolj na kur*c, ko se kakšni njegovi kolegi vmešavajo, po možnosti taki, ki te sploh ne poznajo. Pa mislim ej, kaj ma kdo zraven za posegat, če pa si se ti s svojim fantom neki zmenla? Js sm tud že to dožvela and it sux, pa prav blesavo se počutiš. Kar pa se tiče pijanega kolovratenja ob delavnikih ob 6h zjutri ... no, js bi popizdla verjetno. Naj gre takrat spat v klet, ne pa da po stanovanju kolovrati.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2913 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15193 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 01 December 2007 - 07:38 PM

Mm, tečna sem, glava me boli. Pob se je za minutko oglasil, da je povedal, da nekaj časa ne bo dosegljiv. Yahoo. Not. Ko se že tk ful malo slišima zadnje čase. down.gif

Nasploh me vse živcira, nimam več potrpljenja zanj, samo tu, ob seb ga še hočem met. Prek neta se mi sploh ni več fajn z njim pogovarjat, ker vedno pride do kakega nerazumevanja, brezveznega konflikta. Zato sem tečna in se obnašam ful hladno do njega.

Po drugi strani, medtem ko se delam ice cold, ko se vpiše in se slišima, pa nonstop pomalem čekiram, a je gor, itditd. Še sama ne vem kaj hočem, kako naj pol on. huh.gif

Skratka, i'm real pain in the ass. Samo še čakam da bo rekel da sem ena resnično velika tečnoba in da me ne mara več. IPB Image
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2914 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29745 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 December 2007 - 07:47 PM

laugh.gif ciara, ta je resno huda! jaz prisežem, da bom naslednjič ključe pustla v vratih pa naj gre v PM spat, če hoče. pa dobro, saj se ti zgodi kaka pijandurska neumnost, js to znam razumet, samo .... js mam včasih res občutek, da nima občutka za to, da z nekom živi. ima sodelavka kar prav, ko pravi, da to dela, ker nima nobene odgovornosti pa tako - mu ni treba v službo redno pa to.

no, sej zdej je doma pa že kuha - ja, glih se bo s tem odkupil. ma sej brezveze. rolleyes.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

• Guests

Posted 01 December 2007 - 08:30 PM

Ma, sej moj fant tud. se obnaša, ko da sam živi. Pozabljiv je pa tolk, da se čudim, da se hudič zjutri sam obleče. Veš kolkrat je že pršu domov, pa se je spomnu, da je avto v mestu pozabu. rolleyes.gif

Sam okk. Z bivšim je blo pa celo tolk hudo, da sta me on in en prijatelj na petrolu pozabila. Šele, ko sta mi čokolado ponujala, sta opazla, da me ni v avtu. Sem čist popizdila. Pa še smejala sta se ko norca, ko sta nazaj po mene pršla. Sam, hvala bogu, sta že po enih 10 minutah porajtala.
  • 0

#2916 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 01 December 2007 - 09:14 PM

Madona bi ji vrat zavila.
  • 0

#2917 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 01 December 2007 - 09:24 PM

Sama seb grem na jetra... sad.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#2918 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14267 posts

Posted 01 December 2007 - 09:30 PM

Da sem vedla da bo zur za en kurc, ampak ne.....blo je se slabs blink.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2919 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 December 2007 - 10:15 PM

QUOTE(ciara @ 1. 12. 2007 - 20:30) View Post

Sam okk. Z bivšim je blo pa celo tolk hudo, da sta me on in en prijatelj na petrolu pozabila. Šele, ko sta mi čokolado ponujala, sta opazla, da me ni v avtu. Sem čist popizdila. Pa še smejala sta se ko norca, ko sta nazaj po mene pršla. Sam, hvala bogu, sta že po enih 10 minutah porajtala.

Jooj, saj ne vem ali bi se smejala ali jokala! surrender.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2920 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 02 December 2007 - 06:45 AM

QUOTE(Kinky @ 1. 12. 2007 - 22:15) View Post

Jooj, saj ne vem ali bi se smejala ali jokala! surrender.gif

OK, jaz se ful cepam lol1.gif Krava ena laugh.gif
Bi pa jih jaz tudi mela za kako malho podobnih wink.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users