da, to sem bila jaz.v enem svojih dnevov, ko sem brez mejkapa, skuštrana in še snemana iz profila.perfect.
Spovednica
Posted 01 December 2007 - 04:43 PM
da, to sem bila jaz.v enem svojih dnevov, ko sem brez mejkapa, skuštrana in še snemana iz profila.perfect.
Posted 01 December 2007 - 04:45 PM
Edino kar je dobr je to, da sem že precej seminarske skup spravla, ostalo pa podn.
Upam, da bo saj D mel kej več sreče. Dons se dobi z eno ful lepo punco in js upam, res upam, da ga ne bo nasrala, ker se mi po pravici že ne da več poslušat o njej in njega skoz tolažt, da bo še vse ok,...
Želim si, da mi be nekdo poklicov, sam mislm, da s tega ne bo nič, sicer pa sem že vajena, tko da Who cares
Posted 01 December 2007 - 04:58 PM
Sicer pa se že cel teden počutim GNILO, bedno, nonstop me sili na jok in nasploh sem ful občutljiva. Stalno se mi dogajajo neke reči ali me pa nekateri ljudje zabijejo, pa še dobit se mi nikakor ne rata z nikomer (včeraj sem po centru uro in pol iskala parkplac
Manjka mi ljubezni
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 01 December 2007 - 06:02 PM
Pablo Picasso
Posted 01 December 2007 - 06:42 PM
Eno punco bi najrajš zadavla
Posted 01 December 2007 - 06:51 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 01 December 2007 - 07:10 PM
Sm sam čakala, da tip policaje prpele...češ, da sem fentala fanta, zdej pa pizzo jem. Pizda.
Posted 01 December 2007 - 07:17 PM
Posted 01 December 2007 - 07:21 PM
Posted 01 December 2007 - 07:26 PM
Sm sam čakala, da tip policaje prpele...češ, da sem fentala fanta, zdej pa pizzo jem. Pizda.
Jaz tudi ne presenem takih bednih for. Mi gre najbolj na kur*c, ko se kakšni njegovi kolegi vmešavajo, po možnosti taki, ki te sploh ne poznajo. Pa mislim ej, kaj ma kdo zraven za posegat, če pa si se ti s svojim fantom neki zmenla? Js sm tud že to dožvela and it sux, pa prav blesavo se počutiš. Kar pa se tiče pijanega kolovratenja ob delavnikih ob 6h zjutri ... no, js bi popizdla verjetno. Naj gre takrat spat v klet, ne pa da po stanovanju kolovrati.
Posted 01 December 2007 - 07:38 PM
Nasploh me vse živcira, nimam več potrpljenja zanj, samo tu, ob seb ga še hočem met. Prek neta se mi sploh ni več fajn z njim pogovarjat, ker vedno pride do kakega nerazumevanja, brezveznega konflikta. Zato sem tečna in se obnašam ful hladno do njega.
Po drugi strani, medtem ko se delam ice cold, ko se vpiše in se slišima, pa nonstop pomalem čekiram, a je gor, itditd. Še sama ne vem kaj hočem, kako naj pol on.
Skratka, i'm real pain in the ass. Samo še čakam da bo rekel da sem ena resnično velika tečnoba in da me ne mara več.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 01 December 2007 - 07:47 PM
no, sej zdej je doma pa že kuha - ja, glih se bo s tem odkupil. ma sej brezveze.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 01 December 2007 - 08:30 PM
Sam okk. Z bivšim je blo pa celo tolk hudo, da sta me on in en prijatelj na petrolu pozabila. Šele, ko sta mi čokolado ponujala, sta opazla, da me ni v avtu. Sem čist popizdila. Pa še smejala sta se ko norca, ko sta nazaj po mene pršla. Sam, hvala bogu, sta že po enih 10 minutah porajtala.
Posted 01 December 2007 - 09:14 PM
Posted 01 December 2007 - 09:24 PM
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 01 December 2007 - 09:30 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 01 December 2007 - 10:15 PM
Sam okk. Z bivšim je blo pa celo tolk hudo, da sta me on in en prijatelj na petrolu pozabila. Šele, ko sta mi čokolado ponujala, sta opazla, da me ni v avtu. Sem čist popizdila. Pa še smejala sta se ko norca, ko sta nazaj po mene pršla. Sam, hvala bogu, sta že po enih 10 minutah porajtala.
Jooj, saj ne vem ali bi se smejala ali jokala!
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 02 December 2007 - 06:45 AM
Jooj, saj ne vem ali bi se smejala ali jokala!
OK, jaz se ful cepam
Bi pa jih jaz tudi mela za kako malho podobnih
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users