Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3650 replies to this topic

#2901 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 08 April 2012 - 02:02 PM

Čestitam! :hooray:
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2902 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 09 April 2012 - 09:33 AM

Fantova mami je naredila borovnicev kompot (?) in ker je bil rahlo grenek, sem sla v kuhinjo, da bi si ga sladkala. Zagrabila sem loncek, dala notri dve veliki zlici, ker sem bolj sladkosnede sorte in se usedla nazaj za mizo. Jaz vse fino premesam in si dam ogromno zlico borovnic v usta in kar naenkrat me zvije, se skor zadavim in plunem ven vsebino. Vsi so bili sokirani, kaj mi je, pa da ni took zanic kompot, da bi ga pljuvala okol.... Bi je samo en velik problem- seveda sem ga solila, namesto sladkala. In to sta bili notei dve veliki zlici soli. :bruh:
  • 0

• Guests

Posted 09 April 2012 - 10:51 AM

:lol:

Moja mami si da ponavadi v mlečni riž sladkor in cimet, zadnjič si je pa namesto tega na mizo pripravila sol in kumino :lol: Na srečo je to pravočasno ugotovila ^_^
  • 0

#2904 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 14 April 2012 - 10:24 AM

včeraj sem šla v Behemota iskat Alamuta za darilo. vidim naslovnico in se zajebavam, da me zaradi knjige ne bodo spustili v ZDA, ker je naslovnica malo 'muslimanska'.
Posted Image
in potem obrnem knjigo .... 'If Osama bin Laden did not exist, Valdimir Bartol would have invented him.' :lol: jo bom med gate in vložke skrila.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2905 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 14 April 2012 - 04:56 PM

in potem obrnem knjigo .... 'If Osama bin Laden did not exist, Valdimir Bartol would have invented him.' :lol: jo bom med gate in vložke skrila.

:lol: ja boljše, da jo skriješ.
  • 0

#2906 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4148 posts

Posted 14 April 2012 - 06:56 PM

^zanimiva teorija :) Sem hvaležna komisiji, da je izbrala Alamuta na naši maturi, ker drugače knjige verjetno ne bi prebrala. Meni je bila res zanimiva.
  • 0

#2907 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18458 posts

Posted 24 April 2012 - 01:09 PM

Včeraj na morju: Kemo (moj Bosanc) je pripeljal vodovodarja za montažo kopalnice. Izročil sem mu pipe, tuš, vse, vse in pol se je pojavilo vprašanje, kje so cevke in ventili, pa rozete. Meni je bilo vse skupaj znano, samo meglemo znano. Vodovodar mi je naredil spisek manjkajočih reči. Šel sem jih kupit in plačal zanje 350 hrčkov oz. 50 €. Vodovodar se je vrgel na delo, Kemo je pa bluzil po hiši in našel plastično vrečko: notri so bili vsi ventili in rozete, kajpak originalni od Groheja, ne pa plastik fantastik iz Novigrada. :slap: In to zdaj, ko sem vsak dan bolj broke. :butl:
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#2908 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24537 posts

Posted 04 May 2012 - 08:27 AM

berem na busu knjigo in se nehote precej naglas zasmejim, ko preberem: I think this story will make Shakepeare's tragedies read like light family entertainment.
meni je bila full smešna primerjava. K sreči bus ni bil pretirano poln.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#2909 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 May 2012 - 09:28 PM

Se pogovarjam z mamo na FB, ona pa kar naenkrat:
"Ojoj, zdaj sem pri sporočilih najdla en zavihek "Ostalo", in tam so mi lani od Medexa poslali sporočlilo, da sem dobila nagrado in naj sporočim naslov kam naj mi pošljejo."

:lol1:
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2910 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 05 May 2012 - 09:41 PM

^ jaz sem tudi pred časom po naključju našla ta zavihek, za katerega sploh nisem vedela, da obstaja.
Moja sporočila, stara že skoraj dobro leto:
- izžrebana sem bila za vikend paket na Braču :surrender: :cry1:
- v nagradni igri sem zadela majčko
- podjetje, na katerega sem poslala prošnjo, me je povabilo na razgovor za službo in so me prosili, naj jim posredujem svojo telefonsko številko (ki je bila btw. navedena na mojem življenjepisu in spremnem pismu, medtem ko moj FB ni bil nikjer omenjen)! :shock: :AJEBEŠ:
- ganljivo pismo mojega bivšega

Kriza, res. Pa nobenega obvestila nisem dobila o teh prejetih sporočilih!! :down:
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2911 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 May 2012 - 09:44 PM

Fak :D Zdaj sem šla še jaz gledat, pa nimam nobene nagrade, same spame, daaamn :D
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2912 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 05 May 2012 - 09:44 PM

Enako, nič nisem zadela :( Samo fak no, to s službo od Immortelle, wtf?? :?
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#2913 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 May 2012 - 09:50 PM

OMFG Immortelle, to pa je kr na hard?? :o Jaz sem šla tudi počekirat in ni nič pametnega, same reklame.
  • 0
Viens, reste ici!

#2914 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 May 2012 - 09:54 PM

Kaj je sploh fora te "Ostalo" mape? Jaz sem jo zdaj prvič sploh zapazila in odprla. :oops: Sploh nikoli nisem šla za tem. A sem ti grejo kao sporočila ki jih dobiš od oseb katere nimaš med prijatelji?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2915 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25894 posts

Posted 05 May 2012 - 10:11 PM

Ja sam res - WTF je ta mapa, jaz jo tud prvič vidim (pa od Jupitra mam en kup sporočil za free vikend pakete in počitnice, you name it, lol.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2916 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 05 May 2012 - 10:15 PM

A sem ti grejo kao sporočila ki jih dobiš od oseb katere nimaš med prijatelji?

Ja! Pa nobenega znaka ni, da si dejansko kaj dobil! :verymad:

To s službo si pa ne znam drugače razlagati, kot da so me iskali po FBju in gledali, če lahko kaj izvohajo o meni.
Za številko so pa mogoče prosili, da bi videlo, če sem taprava? Ne vem, čudno je vse skupaj. :glare:
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2917 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 06 May 2012 - 09:02 AM

Ampak tisto za apartma je 95% spam, tak da se ne sekiraj, da si kaj zamudila, ker sem tudi jaz dobila ta mail, pa ene par mojih kolegov tudi in dvomim, da smo vsi zadeli apartma, brez da bi sploh kje sodelovali.

Upam, da te bom prijetno presenetila.

Ti si eden od srečnežev, ki so dobili možnost, da koristijo BREZPLAČNI APARTMA NA KRFU!!!! In to samo zato, ker je eden od tvojih Facebook prijateljev igral pri nas igro Slot mašina.

Ja, ja! Ne pusti se zmesti, ti bom takoj pojasnila! Tvoj Facebook prijatelj je igral na Facebooku našo igro: JUPITER SLOT MACHINE in te priporočil za brezplačni apartma na Krfu, da bi dobil več poskusov za igranje igre, saj je prva nagrada na Slot machini Brezplačno bivanje in prevoz na Krf za dve osebi. Vsi priporočeni pa koristite brezplačni apartma na Krfu (placate samo prevoz po znizanih cenah). Čestitaaaaaam!:-)

Ker sem sigurna, da želiš izkoristiti to priložnost, te prosim, da mi v povratnem sporočilu pošlješ svojo telefonsko številko, da ti lahko pojasnim več informacij, kako izkoristiti to možnost in vse ugodnosti, ki ji pripadajo.

Želim ti najlepši dan in se slišiva Posted Image

Naja Lampe
Prodajna agentka
tel: 070 556 263
Mail: naja.lampe@jupiter.si

Jupiter International d.o.o.

• 0
Memento mori.

#2918 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 07 May 2012 - 02:49 PM

Fantu sem danes zažgala srajco :cry: in to ravno njegovo najljubšo...kot da bi prvič držala likalnik v roki :wallbash:
šibam v šoping po novo, da ne bo opazil :ph34r:
  • 0

#2919 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 13 May 2012 - 02:11 PM

Ob pol petih zjutraj, ko sem prišla domov vidim v kuhinji, da je sestra torto spekla. Oziroma je bil samo biskvit, še v pekaču, da bo danes dokončala. Meni se seveda ful zlušta peciva, si odrežem en kos, malo odgriznem, mi ni pasalo. Dam kos nazaj v pekač, pokrijem dol in grem spat. :ninja: :butl:
Itak je bla sestra zjutraj ful ''vesela'' ko je vidla, da sem malo brožala, po še ne dokončani torti. :D
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2920 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 May 2012 - 02:14 PM

^Jaz bi te ubila. :AJEBEŠ:
  • 0
Viens, reste ici!

0 user(s) are reading this topic