Jump to content

Photo

Slike frizur

• Please log in to reply
5466 replies to this topic

#2901 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 February 2008 - 02:43 PM

Vedno sem mela ful dolge lase. Potem pa sem se jih naveličala in sem se postrigla na kratko. Horror. Obup res obup ! Potem so mi pač zrastli in enkrat vmes mi je še frizerka razrečla lase (nevem zakaj laugh.gif ) tak da mi je tut to pobralo na dolži. Vglavnem, zdaj se že dve al tri leta ne strižem več na kratko in si puščam lase. Strižem se pa tak .. za cm.

IPB Image

• 0
Viens, reste ici!

#2902 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 February 2008 - 02:47 PM

IPB Image
IPB Image
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2903 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 03 February 2008 - 02:51 PM

Kdaj pa se vam zdi da so lasje predolgi...po moje mora bit ena meja. Men je všeč največ do pasu, nad ritjo pač? Kaj pa vam?
  • 0
Why so serious?

#2904 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 February 2008 - 02:51 PM

Jaz sem pa od septembra skinla enih 15 centi v dolžino, na nekaterih mestih še več.
Tudi zadnjič mi j ekar ene 4 centi stran vrezala. Se mi zdi, da imam tak kratke cry.gif Tak sem si čudna, ko se pogledam v ogledalo. Čudno mi je postrigla cry.gif Tolažim se s tem, da mi je pobrala še zadnje suhe lase na zatilju in me tako rešila pred mučnimi zatilnimi dredi, ki so se dnevno tam delali

Crna, meni maš ti lepe lase. Resda nimaš gostih, kot ona Indijka, a imaš lepe. Na splošno si mi zelo privlačna vizualano!!

Edit: tak dolgih las kot si jih nalepla gori Crna, ne bi v življenju imela! Raje si roko stran odgriznem, kot da imam take. Koliko dela ion neugodnosti vsako sekundo tvojega bivanja!! wacko.gif

IPB Image
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2905 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 February 2008 - 03:04 PM

Tudi jaz ne bi nikoli imela več ful dolgih las (sem jih mela že tudi do riti, horror). Enostavno mi ni všeč, zgleda mi celo grdo in zanemarjeno (pa četudi so lasje sami po sebi ok).
Če so krajši, takoj lepše padejo, je več naravnega volumna, izgledajo bolj zdravo.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2906 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 03 February 2008 - 03:14 PM

Jaz bi pa jih. Že dzej imam nekaj dela in ne vem kolko več ga je sploh še lahko. Mislim itak jih pa daš lahko v kito, da ne motijo. Pa je.

Hvala, Adriane, in enako. oops.gif

Ej, sej lasje ti bodo zrastli, pa še lepi bodo ful wink.gif , že zdaj imaš doolžino in volumen, kaj še hočeš biggrin.gif .

Tany Dziahileva ima pa res lepe zavesice. Niso preveč gosti sicer, ampak ji dajo ful tak unique videz:

IPB Image
IPB Image
IPB Image
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

• Guests

Posted 03 February 2008 - 03:16 PM

Jaz sem imela pa vedno kratke lase. Kot otrok sem mami nagovarjala, da naj me pobrije, ker smo meli vsakič borbe, ko je blo treba lase umit. Obvezno je mogla priti stara mama, ali mamina teta, da me je držala (potem, ko so me ulovile, seveda), ko sem ležala na mizi v jedilnici, na stolu je mami imela otroško banico in vodo v njej, na mojih očeh je blo pa 23857352 taužnt brisač, da mi slučajno ne bi kej v oči kapnilo.
Ma nasploh sem bila umazan otrok. Tipičen otrok delavskega naselja, kjer smo se igrali patrizane in švabe, pokopavali mrtve žabe...itd. Je kar dolgo trajalo, da sem se unesla in si nehala želet, da bi lahko stoje lulala (sem večkrat probala..).

V najstniških letih sem pa itak menjala frizure po spisku in ni blo časa, da bi lasje kej velik zrasli.
Zdej imam prvič dolge lase...in mi je fuul všeč in bom pustila, da še mal zrastejo.

• 0

#2908 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 03 February 2008 - 03:20 PM

^^ Ciara podobno je blo pri meni. Se spomnim da sem še na koncu vrtca bila edino čisto umazana in strgana, iz dneva v dan. Sem pa večinoma imela neke hudobne naci frizure - take čudne gobice, pa spodaj kratko sad.gif , kasneje pa nekje 7 let kratkega paža s čeladastim frufrujem. In sm prekleto sita takih frizur. V srednji sem tudi jaz delala vsa pa šta iz las biggrin.gif , zdej pa skrbim zanje, da bom lahko vsaj konkretno pokrila joške kdaj z njimi sleep.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

• Guests

Posted 03 February 2008 - 03:25 PM

Jz tud to čakam, da se lahk slikam gola, pa da se mi joške ne vidjo zaradi las tongue.gif

Crna, ti maš men čist lepe lase. Se strinjam z Adrianne...cel kompletek je lep. smile.gif

• 0

#2910 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 03 February 2008 - 03:28 PM

Ti me sploh v živo nisi vidla tongue.gif , na forum sem itak limala same profesionalno zretuširane slike cool.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#2911 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 03 February 2008 - 08:30 PM

v živo si še lepša k na slikah!
pa nevem zakaj mamo vse fantazije, ko si puščamo dolge lase, da si bomo pokrile joške laugh.gif to je ena taka najbl zaželjena dolžina se mi zdi. vsaj tok nej mi zrastejo, da si loh joške pokrijem biggrin.gif ja, jz sm tut to hotla. in zj si lahko! tongue.gif
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#2912 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 03 February 2008 - 08:39 PM

Dej pober se!!! To je tema za frustrirane, ki si jošk ne moremo še pokrit tongue.gif .

Ja, sej mislim da vsi kar sem jih srečala s foruma so/ste lepši v živo. wink.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

• Guests

Posted 03 February 2008 - 09:44 PM

Jaz pa ne vem, zakaj bi bilo z dolgimi lasmi več dela. Pač, šampon, balzam, maska vsake toliko časa... saj ni nič drugače.
Meni manjka še okoli 10 centimetrov do riti, juhu smile.gif. Sicer pa sem tudi pri manjših (1.60), pa ne vem, zakaj bi me to motilo pri dolžini las. Do riti mi je še lepo, daljše pa ne.

• 0

• Guests

Posted 03 February 2008 - 10:03 PM

QUOTE(crna @ 3. 2. 2008 - 15:28) View Post

Ti me sploh v živo nisi vidla tongue.gif , na forum sem itak limala same profesionalno zretuširane slike cool.gif .

Bla bla bla tongue.gif

Jaz sem jih tud že lahko pokrila...sam glih za glih. Zdej, ko sem špice postrigla, spet ne morem...sam itak lasje rastejo. Javim, ko bojo joški spet pokriti thumbup.gif laugh.gif
  • 0

#2915 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 03 February 2008 - 10:39 PM

Sam res, js mam tud "fantazijo", da bi si lahko joške pokrila z lasmi laugh.gif Pa sm bla že kr blizu, sam mi zdej po striženju kr dost manjka. Mogoče bi že imela zdavnej lase čez joške, če ne bi imela tako dolgega vratu... (glih dans sva z bratom opazovala to čudo laugh.gif)

IPB Image

Taka mi je tud fuuuul všeč
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
  • 0

#2916 piiiqiii

piiiqiii

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 397 posts

Posted 03 February 2008 - 10:41 PM

božanska čupca in rebeki ful paše

Attached Files

• 0
IPB Image
Being just friends with you is hard,
but I couldnt imagine if I didnt have you in my life at all.

#2917 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 04 February 2008 - 12:36 AM

QUOTE(crna @ 3. 2. 2008 - 20:39) View Post

Dej pober se!!! To je tema za frustrirane, ki si jošk ne moremo še pokrit tongue.gif .

Men je prjatlca rekla zanč, djva si pustit lase dolge čez joške, da se greva pol lah nastavt za playboy laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#2918 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 04 February 2008 - 12:50 AM

QUOTE(ananas @ 3. 2. 2008 - 22:39) View Post
Sam res, js mam tud "fantazijo", da bi si lahko joške pokrila z lasmi laugh.gif

Hahahah, jst tud. laugh.gif

IPB Image

• 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#2919 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 04 February 2008 - 01:16 AM

QUOTE(rea @ 4. 2. 2008 - 0:36) View Post

Men je prjatlca rekla zanč, djva si pustit lase dolge čez joške, da se greva pol lah nastavt za playboy laugh.gif

Pametno! laugh.gif

Jaz sem jih že mela čez, samo so ble konice tok uničene, da ni blo kaj dost skrito.

• 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#2920 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 04 February 2008 - 09:52 AM

upam, da še ni bila:

IPB Image
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users