Malo zapeče. Ampak ni sile, meni je dobro.

Razna vprašanja glede prehranjevanja!
Posted 10 April 2013 - 06:00 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 11 April 2013 - 09:19 AM
Probaj ga dat manj, mogoče ga daš preveč, ker mene nič ne peče, samo rahel okus ima.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 12 April 2013 - 11:20 AM
So bili orehi vedno tako dragi?? Zadnjič sem videla da pride pol kile 7€
[Napoleon]
Posted 12 April 2013 - 01:11 PM
Ja, so eni dražjih oreškov, ja, na žalost. Meni so full dobri. Lešniki so cenejši.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 12 April 2013 - 01:38 PM
One stupid question ... Sem doma v pritličju bloka in imam svojo teraso v kateri mi raste trenutno regrat. Kaj bi bilo čudno, če bi si ga nabrala? Po njem nihče ne hodi, psi ne ščijejo... Imam kar precej predsodke jest katerikoli regrat, če ne zaupam človeku, da ga je nabral na nekem "čistem" placu (ni gnojeno, psi ne ščijejo, ne zraven ceste, ne v vinogradu...). Zato sem pomislila, da je moja terasa v bistvu precej nedotaknjen prostor
.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 12 April 2013 - 01:45 PM
Ja če je tvoja terasa (sicer ne predstavljam si čisto, kakšna je to terasa, v/na kateri raste regrat? ), ni tukaj nič čudnega, naberi si ga!
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 April 2013 - 02:08 PM
Hm, ne vem zakaj si ga ne bi nabrala.
Posted 17 April 2013 - 05:06 PM
Kje kupujete kamutovo moko? V DM imajo samo eno za 5€+ (ni njihova znamka), a je to normalna cena ali se dobi sicer tudi cenejšo?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 18 April 2013 - 05:58 AM

Mislim, da sem jaz dala se vec. Je kr tu nekje cena.
Posted 18 April 2013 - 02:53 PM
Kako naredite veganske palačinke? Pač rastlinsko mleko, kaj pa nemesto jajc? Nič, al tisti nadomestek?
Posted 18 April 2013 - 02:54 PM
Jaz delam ameriške, in naredim brez jajc, in tudi brez nadomestka: malo pirine moke, malo kakšne druge, rastlinsko mleko, 2 žlici olja, pecilni prašek.
Recept je bil v tisti knjigi, tudi Kami jo je lepila na forumu.
Posted 18 April 2013 - 02:57 PM
*cracks fingers*
Osnova je vedno voda + rastlinsko mleko, jaz dam potem zraven se scep soli, malo pecilnega praska. Po zelji notri vmesas zacimbe v prahu (vanilijo, cimet, ingver, kurkumo) in pa malenkost mascobe. Nadomestka v palacinkah ne uporabljam.
Posted 18 April 2013 - 03:01 PM
Zelo podobne delam tudi sama. Spečem na kokosovi maščobi, čez pa dam ali marmelado, zadnjič sem naredila preliv iz svežih jagod.
Pa javorjev sirup mi je tudi zakon (ampak ga ne smem dati preveč,
ker mi je presladek).
Posted 18 April 2013 - 03:15 PM
Uf, ja, javorjev (tukaj je sicer drag kot zafran, tako da abstiniram ). Me je pa vedno cudilo, ko vidis, kako si americani v kakem filmu palacinke/vaflje prelijejo s sirupom. Brrr.
http://youtu.be/4dceBTg2S5k?t=50s
Posted 18 April 2013 - 06:58 PM
Kaj se vam pa zdi boljše za sladkat - glede na ceno, okus... agavin ali javorjev sirup?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 18 April 2013 - 07:01 PM
Agavin je cenejši, ampak je tudi zelo fajn. Oboje je meni všeč.
Posted 18 April 2013 - 07:54 PM
A tudi ve tako težko najdete malinino Frutabelo? Jaz sem jo iskala v čisto vseh trgovinah, hipermarketih, malih trgovinah... nikjer je ni. Vse druge pa so, to češnjevo temno videvam povsod.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 18 April 2013 - 09:55 PM
Kakšno embalažo ima malina, tako modro?
Pablo Picasso
Posted 18 April 2013 - 11:10 PM
Isto je črno-rjava v osnovi (na spl. strani imajo še vedno stare embalaže :facepalm: ). Jaz tudi ful redko najdem malino, verjetno se najbolj prodaja. Mi je daleč najboljša.
Evo:
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users