Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 10 June 2010 - 04:41 PM
Kljub temu še vedno ostajam pri mnenju, da deluješ zasmehljivo, ne glede na to kakšen zajebant si, kar nisem nikoli zanikala in mi je celo všeč, a IMO ti včasih ne znese ravno kot bi želela.
Z moje strani je to vse. Nimam kaj dodat. Peace.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 10 June 2010 - 05:13 PM
No, mogoče še samo to, če si še malo nadure tukaj delala, bi še jaz kakšno in pripomnila, da imaš danes ritno luknjo že zaštopano z enim, in bi ti moj prst delal gužvo.
Tudi z moje strani en peace brother
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 10 June 2010 - 05:40 PM
Do zdej sm mela samo en primer, ko je pač ena ženska konstantno izkoriščala v smislu "ja nimam dnarja".
Vse ostalo...pa to ni malo primerov...so bli tipi.
Jaz ne vem, mogoče so oni full flegmatični, mogoče je bil ta od kinky tut tak, da se ni kej dost obremenjval s tem in je zato kr vzel un dnar in je to to.
Jaz mam res take hude primere škrtic, da je kr grozn včasih.
Čeprov najbol od vsega pa me razpizdi, ko grem s kom na pijačo po dolgem času pa jaz pijem kavo za 1e on pa vmes spije 3 pire in pol pač jaz imam sam 20e in pol se kao ve kdo plača

Jaz njemu lahka 3 pire častim on pa men ne ene kave...narobe svet. zato: VEDNO DROBIŽ SABO.
Zdej prav grem prej zmenjat denar če grem s kakim znancem na drink.
Pa ne vem, jaz če nebi mela za pijačo sploh ne bi hodila! Folk pa reče "ja bi šu na pir, sam nimam dnarja" Ja itak da pol rečeš ja sej te častim. Jaz osebno ne bi šla, ne glede na to, da časti.
Alpa en primer dolg nazaj, k je moj ex skos bil kao brez dnarja in jaz sm mu ful nasedala k se mi je smilu in pol si je koktejle narocal itd. Pa na raftingu k sem mu ga btw jst plačala in vožnjo do tja in cel dan nisva nič jedla je sam požru 3 velke sendviče brez da bi me vprašu, če bom kej. Tega nam nikol pozabla.

Posted 10 June 2010 - 05:42 PM
Taki pacienti so ponavadi tudi tisti, ki skozi fehtajo čike. Ej, to več ni mali dnar. Častiš enega, dva, ne pa da nekdo celo večer kadi na tvoj račun in potem naslednjič niti ni tlko, da bi recimo on dal za škatlo. Eh...
Ej, to mene tako pogreje. Pa sploh ne kadim. Sam eni se pa stalno šlepajo na tak način, saj veš.

Mah te zadeve s plačevanjem so kočljive, kakorkoli obrnem se najdejo dnevi, ko al nimam denarja, al nimam drobiža in je pol zoprno plačevat za ostale (v prvem primeru) oz. zase (v drugem primeru).
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 10 June 2010 - 05:49 PM
Sam un od kinky, pa res da je bil lah čist nepozoren kdo je kok spil- pa saj ne, d abi blo to pa zdj OK; sam pač, eni ne vidjo 1 metr pred sabo
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 10 June 2010 - 05:49 PM

Posted 10 June 2010 - 05:52 PM

Ne vem, takrt sm bla tok šokirana k mi je blo samoumevno, da se ponud, da nism mogla nč rečt, pa tok sm bla razočarana, pa žalostna, da sm bla kr tih, itak sm ga pa pol odpikala, ja M. je bil

Ja, moške je očitno treba kr pred dejstvo postavit.
Posted 10 June 2010 - 05:57 PM
Pa nimam problemov prosit za to ali ono, samo včasih tudi šutim, pa čakam reakcijo.
Sam me je bolj šokirala štorija od Bellini - da kličejo že kar na mobitele? Pa od kod jim te informacije?

vuelvo a vos,
Posted 10 June 2010 - 06:15 PM
Edit: ja tel št. je bila dostopna preko spletnih imenikov in sem poklicala na operaterja, ki jo je odstranil.

Posted 10 June 2010 - 06:20 PM
Poleg brata, ki "trguje" s kitarami in glasbeno opremo za njih, je ati edini pri nas, ki ma javno objavljeno številko, a je 3/4 www zadetkov povezanih s službo, tak da big fail.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 10 June 2010 - 06:23 PM

Posted 10 June 2010 - 06:23 PM

vuelvo a vos,
Posted 10 June 2010 - 06:26 PM
Kaj te nek bogi agent ve, kdo je pri drugih zavarovalnicah zaposlen. Še pri svojih za vse ne vejo

Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 10 June 2010 - 06:30 PM

Posted 10 June 2010 - 06:36 PM
Je pa enkrat en znanec potem, ko mu je neko bitje 5 minut brez predaha drdralo po tlf o neki knjigi ces kako je super in oh in ah, rekel samo, sej vse kul, samo jaz ne znam brati.

Posted 10 June 2010 - 06:38 PM
vuelvo a vos,
Posted 10 June 2010 - 06:39 PM
Mene tut skos kličejo (ne pretiravam, s tem mislim večkrat tedensko), in to eni in isti. Življenjsko zavarovanje, finančno svetovanje (LOL), jada jada. OMG, no. No, zdaj se niti več ne oglašam.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 10 June 2010 - 06:56 PM
Če doma hočejo, da jih kdo ne gnjavi več, samo mene dajo na telefon.
Resno, LOL.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 10 June 2010 - 07:08 PM
Ziher jim jebeš mrtvo mater v škrbava usta.

btw, to sem si sposodila, in jo uporabljam doma. Gracias. ˘-˘
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 10 June 2010 - 07:18 PM
Kinky, dj razlož kak eksiprement si hotla nrdit, in kaj točno ti je blo bad, če si dala 5 eur na mizo, rekla si pa, da da vsak pol. Če je on spil za 8, ti za 2, in si se ponudla, da daš polovico, je to ravno 5 eur in to je on sprejel in zagrabil!
A si hotla vidt, če bo rkeu, da ni treba dat pol, saj nisi za pol spila?
Da, rea, točno tako. Pa je bilo jasno, da sem jaz 'zapravila' 2 evra, on pa (še prigrizek zraven) za 8.
Račun na koncu je bil 10, in jaz sem 'iz krjanca', in ker me je zanimala reakcija, tako rekla. Pa jaz sem dala 5 evrov v kovancih na mizo, on je plačal s kartico, pa niti tolko ni bil 'pošten', da bi pogledal račun (ki je prispel medtem ko je bil on na wc-ju), in rekel: čakaj, čakaj, ti si pa ja samo eno pijačo spila. In mi vrnil kovance, oz. kovanca.
Jaz bi tako odreagirala. Pač OK, jaz imam job, on ima job, meni sicer full škripa finančno, tako da . . . ja, vsak evro pride prav, pa vsak evro je PRIDELAN evro.
Ne morem pa verjeti, kako se nekateri VEDNO delajo francoze na tak način.
Da vam ne napišem, da smo zadnjič pred meseci bili v Irishu, vsak na eni pivi; tam so pile po 3 evre minimalno. Pride račun pa data 2 tipa vsak po 20 evrov na mizo (pač ker nista imela drobila), in ena pička, ki je bila z nami s prekrižanimi rokami gleda, in reče, da je že itaq dovolj keša na mizi, da ne bo dala.

Jaz NE poznam takšnega načina, meni je to tuje, in ne morem štekat kako se ljudje lahko tako obnašajo; jebeni zajedalci, da nimam lepših besed zanje.
Kriva sem si pa sama, ker mislim, da so vsi ljudje pošteni kot jaz.
V takih primerih najboljše kar za svoje gor vrečt in mir. Kaj se bomo fino delali. Ugotovli, da ne pali.
Res je, Adriane, res. Pač my bad. Drugič bo drugače.
S prijateljicami pa ni panike, ampak to je bil znanec.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users