Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36200 replies to this topic

#29141 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17907 posts

Posted 28 August 2013 - 11:04 AM

2.9. bodo pomojem samo prosta mesta objavljena. Lani je bil vpis 10.9. ob 16.00., bilo je pa 1664 prostih mest in ob 16.03 že vse zasedeno.

Ta prijavnica pa je bila za prvi krog.

Edit: Tole so navodila od lani:

1. Kandidati za redni študij, ki so državljani RS se bodo, skladno s razpisom, na še prosta mesta lahko prijavili elektronsko od 10. septembra (od 16. ure dalje) do zapolnitve prostih mest oz. najkasneje do 17. septembra 2012. Uspešno prijavljene bo izbrana višja strokovna šola nato povabila na vpis.
2. Kandidati za izredni študij se lahko vpišejo na prosta mesta neposredno na šoli, po postopku, ki ga določi šola.
3. Vpis tujih državljanov za redni in izredni študij bo potekal na šolah, brez predhodnih prijav.
4. Prijavite se lahko, če izpolnjuje pogoje za vpis glede na Razpis za vpis v višje strokovno izobraževanje v študijskem letu 2012/2013.
5. Prijavite se lahko le na en program na izbrani šoli, ki ima še prosta vpisna mesta.
6. Kandidati za študij na višješolskih programih Fotografija, Medijska produkcija, Oblikovanje materialov, Organizator socialne mreže, morate na višji strokovni šoli, ki izvaja ta program, opraviti preizkus posebne nadarjenosti oz. psihofizične sposobnosti. Dodatne informacije o izvedbi preizkusa dobite na posamezni višji šoli.
7. Ob prijavi potrebujete naslednje podatke:
• EMŠO,
• državljanstvo,
• rojstne podatke,
• naslov stalnega oz. začasnega bivališča,
• telefonsko številko,
• naslov elektronske pošte.
8. Če ste oddali elektronsko prijavo, se ne morete prijaviti še na kak drug program oz. šolo, in ne morete spremeniti prijave.
9. Za izvedbo elektronske prijave potrebujete dostop do spleta s pomočjo enega od najpogosteje uporabljanih brskalnikov (Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera, Chrome) z omogočenim Java Scriptom. Priporočamo, da uporabljate posodobljene različice brskalnikov.
10. V primeru prezasedenosti spletnih povezav se prijava nadaljuje ob sprostitvi povezav.
11. Spletna aplikacija prijave vas vodi skozi postopek prijavljanja. Na prijavnici je potrebno izpolniti vse zahtevane podatke, sicer prijava ne bo uspešna.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#29142 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15360 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 28 August 2013 - 11:38 AM

Phhh, kaksen postopek. Noro. Ja nic, hvala se enkrat, upam, da mi uspe, ceprav je bil ze v prvem roku vpis na te programe presezen, 132%.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#29143 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 28 August 2013 - 09:51 PM

Sploh ne vem, kako bi vprašala, ampak bom poskusila :D Kje bi dobila tisti mehek papir, ne vem kako se mu reče, ko z njim recimo oviješ majico in jo potem daš v škatlo - za darilo recimo. Ali pa včasih je priložen tudi h kakšnim škatlam s sladicami/čokolatini, se mi zdi. Se kateri sanja o čemu govorim? :oops:

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#29144 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27760 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 August 2013 - 10:44 PM

Poglej v cvetličarnah.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#29145 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 28 August 2013 - 10:48 PM

Bom, hvala! Veš morda, kako se mu reče?

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#29146 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88036 posts

Posted 29 August 2013 - 01:02 AM

Klobučni papir. :)

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#29147 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17879 posts

Posted 29 August 2013 - 01:08 AM

Katero optiko v Ljubljani priporočate? Da kvalitetno svetujejo in je normalna cena storitev/leč. Bi rada sprobala leče.

Anyone? :P

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#29148 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33182 posts

Posted 29 August 2013 - 07:48 AM

Logatec ti je predaleč? Jaz sem bila ful zadovoljna v optiki Lah ob glavni cesti, se mi je en dečko res ful posvetil, potem je še mama šla tja tudi na pregled in še očala je kupila, isto ful zadovoljna.

• 0

#29149 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15360 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 29 August 2013 - 08:23 AM

Klobucevino se dobi tudi v trgovinah z risarskimi pripomocki, vecje mladinske knjige (npr. Konzorcij). Jaz sem sla  v cvetlicarno po ta dekorativni papir, v katerega na koncu zavijejo za zascito, pa mi ga ni hotel dat, niti proti placilu, da tega ne prodajajo. Mogoce bodo kje drugje bolj prijazni ;-)

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#29150 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12515 posts

Posted 29 August 2013 - 09:02 AM

V Loccitanu smo vedno dajali folku zastonj ta papir, tud če niso nič kupili, vsaj jaz in moje sodelavke... Pojdi pogledat tja, morali bi imet ta papir, tudi brez napisa firme.

• 0

#29151 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33182 posts

Posted 29 August 2013 - 09:02 AM

Tudi jaz bi rekla, da prej v knjigarnah. Klobučevina se meni sliši malo drugače, bolj "trdo", mogoče to ni isto kot svileni papir?

• 0

#29152 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 29 August 2013 - 09:05 AM

Anyone? :P

Jaz sem bila v Clarusu, potem tisti optiki na Viču nasproti Tobačne (pozabila ime), in pa v Optiki Aleksandra.

Povsod je isto, na hitro narejeno, če mene vprašaš, ko sem povsod tožila zaradi težav zaradi leč ... se niso v to kaj preveč poglabljali, tako da ... ja, ne vem če naj ti sploh kaj priporočam. 

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#29153 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30192 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 29 August 2013 - 09:13 AM

Optika Felix - na Igriški in v Supernovi imajo poslovalnici. Meni so super, hitro narejeno, vedno BP. Za leče sicer ne vem, imam izkušnje samo z očali.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#29154 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25112 posts

Posted 29 August 2013 - 09:37 AM

Jaz sem bila v Clarusu, potem tisti optiki na Viču nasproti Tobačne (pozabila ime), in pa v Optiki Aleksandra.

Povsod je isto, na hitro narejeno, če mene vprašaš, ko sem povsod tožila zaradi težav zaradi leč ... se niso v to kaj preveč poglabljali, tako da ... ja, ne vem če naj ti sploh kaj priporočam. 

jaz bi ti res priporočila tole mojo v Radomljah, če ti ni predaleč.

Lastnica tudi dela v njej in se res vedno zelo posveti (je pa malo počasna, ampak to sem se zdaj že navadila). Jaz imam suhe oči in mi je dala 4 različne poskusne leče, predno sem našla prave. Vsakič pogledala kako se leča prilega očesu, kako se giblje in podobno.

zdaj sem jo tudi prosila, če lahko naredi očala, plačam jih pa šele po 10.9. ker imam malo finančnih problemov (moram jih pa dat naredit zaradi recepta in popusta) in sploh ni bil noben problem. Me pa res že pozna.

pač izbire nima ravno toliko, kot kakšen Clarus; ampak dovolj za to kar potrebujem. Pa še ugodnejša je, ker je malo ven iz LJ.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#29155 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 29 August 2013 - 09:40 AM

Hvala, Kami. Zdaj mi je sicer že malo prepozno, ker sem ravno mesec nazaj bila pri okulistu, in sedaj nekaj ni OK z očali, bom šla čimprej do optike. Ampak dobro vedeti za naprej. Hvala. :)

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#29156 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25112 posts

Posted 29 August 2013 - 09:42 AM

in sedaj nekaj ni OK z očali, bom šla čimprej do optike. Ampak dobro vedeti za naprej. Hvala. :)

saj to sem mislila, da greš po drugo mnenje. Kakor sem razumela, tam pravijo da je vse OK.

• 0

Put A Kilt On It!

#29157 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 August 2013 - 09:44 AM

Hvala vsem!! :)

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#29158 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 29 August 2013 - 09:49 AM

saj to sem mislila, da greš po drugo mnenje. Kakor sem razumela, tam pravijo da je vse OK.

Aha, OK, bom, bom, ob priliki. Hvala ti še enkrat!! :)

• 0

#29159 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 August 2013 - 02:04 PM

Ve mogoče katera ob kolkih zjutraj začnejo avtobusi voziti v LJ? Linija 6 me zanima.

• 0
Viens, reste ici!

#29160 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25112 posts

Posted 29 August 2013 - 02:08 PM

s 1.9. se spremenijo : 6 - LPP

• 0

Put A Kilt On It!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users