Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36200 replies to this topic

#29121 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 August 2013 - 11:36 AM

Frida ne skrbi, mislim da je vse ok. :)

• 0
Viens, reste ici!

#29122 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12515 posts

Posted 20 August 2013 - 03:12 PM

Ooo hvala obema. :) On me vedno spravi v neko paniko :)

• 0

#29123 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18786 posts

Posted 26 August 2013 - 03:02 PM

Kaj je letos s fiktivnimi vpisi? A so še kakšne (cenejše) opcije razen CSDja?

• 0

After all this time?

Always.

#29124 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17907 posts

Posted 26 August 2013 - 04:26 PM

CSD?

Vpis na višjo v drugem krogu (vpisuješ se od doma, ampak moraš biti ful hiter in je dobro, če dobiš še nekaj ljudi, ki te vpisujejo).

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#29125 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18786 posts

Posted 26 August 2013 - 04:45 PM

:wallbash:

CDI sem mislila. Ja sja zato me zanima, ker vem da je na VSŠ ful naval in lahko ne dobiš. Ampak na CDIju je pa 400€ zaa plačat, zato bi kakšno drugo opcijo, če obstaja.

• 0

After all this time?

Always.

#29126 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5228 posts

Posted 26 August 2013 - 06:16 PM

Sej boš naredila faks in se redno vpisala, buča ! :)

• 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#29127 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 August 2013 - 09:48 AM

Opažam, da me boli desno oko, če nosim očala, wtf? Prej me je to oko bolelo samo, če sem nosila leče, kar pa sem sedaj opustila, pač ne pašejo mi.

A je mogoče, da so mi v optiki dali napačno dioptrijo? Z očali prej nikoli ni bilo težav, in tudi dioptrija se mi je povečala samo za 0.25. Čuden občutek je, no. :(

In imam jih že en mesec, tako da bi se že moralo oko navaditi, ne?

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#29128 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17879 posts

Posted 27 August 2013 - 10:14 AM

Vedno te boli? Jaz bi rekla, da drugo kot napačna dioptrija na tem očesu skoraj ne more biti... Pokliči v optiko.

Ker pa smo ravno pri tem - Katero optiko v Ljubljani priporočate? Da kvalitetno svetujejo in je normalna cena storitev/leč. Bi rada sprobala leče.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#29129 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 27 August 2013 - 10:15 AM

Ne vedno, recimo včeraj zvečer sem 2 uri gledala film, in danes čutim, da nekaj ni OK. Bom kar šla lepo tja nazaj, mislim, da si mi dolžni pregledat še enkrat! ;)

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#29130 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33182 posts

Posted 27 August 2013 - 10:28 AM

Možno je, da so narobe zapisali, narobe izdelali... tu vmes je možnih kar nekaj napak...

• 0

#29131 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 27 August 2013 - 10:28 AM

Hvala za nasvete, poročam. :)

• 0

#29132 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 27 August 2013 - 10:29 AM

Ja, mene tudi zanima enako kot Matildo, se nagibam k nakupu leč, ker so očala za šport precej nepraktična.

• 0

#29133 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27760 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 August 2013 - 10:44 AM

Kinky, le pokliči. Meni so na očalih dali napačno dioptrijo na levem očesu, in ko sem jih prišla prevzet in si jih dala na nos, je bilo, kot da bi mi nekdo zamazal oči z oljem, sploh nisem nič videla, potem pa so me oči začele bolet, ženska pa je rekla samo, da zato ker je okvir večji od mojega prejšnjega in nisem navajena. :butl: Še dobro, da sem vztrajala, na koncu se je res izkazalo, da je prišlo do napake.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#29134 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 27 August 2013 - 10:47 AM

^^ Wow.

Bom, ker mi gre na živce, in seveda moti. Tudi razumem, da prihaja do napak; bom pa videla kako se bojo odzvali ....

S prejšnjimi očali na primer ni bilo nobenih težav, nikoli. 

• 0

#29135 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25112 posts

Posted 27 August 2013 - 11:27 AM

kolegici so tudi dali napačno dioptrijo.

Jaz že od nekdaj hodim po leče v Optiko Vid Radomlje in sem super zadovoljna. Dvoje mi niso ustrezale in sem zamenjala. Ženska je zelo prijazna, le na počasi je narejena.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#29136 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17879 posts

Posted 27 August 2013 - 01:44 PM

Hvala, ampak iščem prav v Ljubljani, Radomlje so mi predaleč.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#29137 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15360 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 27 August 2013 - 04:35 PM

Kaj je letos s fiktivnimi vpisi? A so še kakšne (cenejše) opcije razen CSDja?

Mene tudi zanima - kako je z vpisi na VSŠ, a ima vsak program svoj vpisni rok? Kako je s tem, ko pise, da je prijavni rok od-do, a to te sprejmejo glede na uspeh na maturi? Jaz bi za pol leta se potrebovala status, nujno. :/ nisem prej sploh razmisljala o tem, kaj bo s septembrom, ko potece.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#29138 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15360 posts

Posted 28 August 2013 - 09:26 AM

@Podgana - da te vpisuje vec ljudi naenkrat - v razlicne programe ali v enega?

Za vpis ne potrebujes nic drugega kot izbran vss program (studijsko smer in mesto izobrazevanja), svoje podatke samo elektronsko (brez certifikatov?) vneses v spletni obrazec in upas na najbolje? Koliko casa pa poteka ena prijava, je veliko izpolnjevanja?

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#29139 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17907 posts

Posted 28 August 2013 - 09:44 AM

Več ljudi na različne šole in programe. Izbereš si take, ki so v bližini (da ne rabiš ravno v Mursko se potem vpisovati, če si iz Kopra :)). Ne vem točno katere podatke vneseš, ampak zelo osnovne (ime, naslov, email, datum rojstva, mogoče emšo). Uspeh ne igra nobene vloge, kdor je hitrejši, ta dobi, zato rabiš nek sistem :) Narejeno imaš v parih sekundah, če si res hiter. Ampak moraš se res pripraviti, sedeti za mizo točno ob uri, ko odprejo - ob štiriih, datum bo pa objavljen na http://vps.vss-ce.com/VPS/ (fantov brat je lani to počel leže, brez miške, potem se je pa čudil kako je hitro :D).

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#29140 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15360 posts

Posted 28 August 2013 - 10:24 AM

Aha, kul, hvala ti!

Datum je ze, 2. september, torej ta ponedeljek. Za uro pa se nikjer ne pise - torej je ob 16h, oz. je bila do sedaj takrat? Na studentski svetovalnici so napisali:

Naj te še opozorim, da vpis na višjo šolo v 2. prijavnem roku poteka preko elektronske prijavnice in sicer po principu »kdor prej pride, prej melje«. Se pravi, da so mesta zasedena nekaj minut po tem, ko se prijavnica odpre. Svetujem ti, da si dobro pogledaš prijavnico še pred izpolnjevanjem, da jo boš lahko nato čim hitreje izpolnil.

Ampak jaz do te prijavnice (obrazec za prijavo) ne pridem, pise, da je rok potekel in da bodo nadaljne informacije na spletni strani tega prijavnega centra.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users