Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36200 replies to this topic

• Guests

Posted 18 July 2013 - 08:35 PM

Felicia, mislim, da ne moreš zgrešit ne z enim ne z drugim. Običajno ti bodo lastniki Canonov navijali za Canone, lastniki Nikonov pa za Nikone, ampak v resnici se boš tistega, kar boš nabavila, navadila in ti bo fajn. Je pa res, da ko se enkrat fotoaparata navadiš in kasneje kdaj v roke dobiš drugo znamko, se ti zdi vse čudno, ker imajo čisto različne sisteme menijev :).

Jaz imam Canona in sem zadovoljna, imam pa tudi kolege z Nikoni, ki so tudi zadovoljni. In zadovoljne kolege z Olympusi prav tako. :)

Tukaj lahko najdeš kar fine primerjave: http://www.dpreview....cts=nikon_d5200

Ti pa polagam na srce, da če boš kupovala novega, poglej cene v tujini, ker so pogosto občutno nižje kot pri nas. Jaz sem ga nazadnje naročala od tukaj: http://www.foto-erhardt.de/ in prihranila skoraj 200 €. Dobila sem ga pa v dveh dneh!

• 0

#29002 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 18 July 2013 - 09:54 PM

Ali je običajno, da na barvah za lase piše, da je treba 48 ur pred uporabo narediti alergijski test na koži? Jaz to prvič vidim.

• 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#29003 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12176 posts

Posted 18 July 2013 - 10:03 PM

Ja, to je pisalo še na vseh barvah, ki sem jih jaz imela v rokah (in na depilacijskih kremah tudi). Moji subjekti niso nikoli delali tega testa, predvsem zato, ker moraš barvo porabit takoj, ko jo zmešaš, in nihče si ne gre testu na čast kupit dveh barv. :D

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#29004 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 18 July 2013 - 10:56 PM

Ja, sej ravno to mi ni jasno. Kako boš sprobal barvo, če jo moraš potem porabit. Kr neki.

• 0

Jordan Belfort

#29005 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6904 posts

Posted 20 July 2013 - 12:02 PM

To piše na vseh, ja. Če nisi ful občutljive sorte, pomoje ne bi smelo bit problemov.

• 0

#29006 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 July 2013 - 12:03 PM

Ponavadi ni težav. Oni se pa tudi morajo nekako zaščititi, če slučajno pride do reakcije. Nekaj časa nazaj so se pojavili primeri, ko so punce imele hude reakcije, mislim, da je bil takrat v igri Loreal.

http://www.dailymail...g-explicit.html

Edited by Kinky, 20 July 2013 - 12:04 PM.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#29007 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 20 July 2013 - 02:36 PM

Ja, razumem. Sej potem sem vidla, da v bistvu testiras samo tubico, kjer je barvilo. Jo nazaj zapres in potem, ko se lotis barvanja, sele zmesas barvo z razvijalcem. Mal sem bila presenecena, ker je bilo opozorila res z rdeco in krepko. Pri frizerju pa te recimo nikoli noben ne testira. Jaz sem se vedno pri frizerju barvala. Evo, danes sem se prvic pobarvala sama. Sem tud naredila test, pocakala prb. 30 ur, ni bilo nobenih reakcij. Zdej imam barvo gor in me prav zanima, kaj bo ratalo. :)

• 0

Jordan Belfort

#29008 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 July 2013 - 09:25 PM

-- že našla odgovor! :D

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#29009 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11541 posts

Posted 28 July 2013 - 07:41 AM

Ali mogoče katera ve, če lahko kljub temu, da si brez statusa podaljšaš temo dispozicijske naloge? Ena prijateljica se bo zaposlila za 3 mesece in ne ve, če lahko kljub zaposlitvi podaljša temo naloge.

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#29010 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18786 posts

Posted 29 July 2013 - 08:51 AM

Kje se lahko kupi Drinkopoly?
  • 0

After all this time?

Always.

#29011 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 29 July 2013 - 08:51 AM

Muller. :D

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#29012 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26303 posts

Posted 29 July 2013 - 09:00 AM

Interspar

• 0

#29013 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18786 posts

Posted 29 July 2013 - 09:31 AM

Super, oboje nam je na poti. :D A to se dobi pri navadnih teh družabnih igrah? :D

• 0

After all this time?

Always.

#29014 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 29 July 2013 - 09:32 AM

Ja. ;) Fajn igrajte. :D

• 0

#29015 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18786 posts

Posted 29 July 2013 - 09:33 AM

Hvala. :lol:

• 0

After all this time?

Always.

#29016 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12515 posts

Posted 29 July 2013 - 03:48 PM

V Muellerju na Rudniku sem nekaj kupila in bi zamenjala, a mislite, da lahko to naredim v centru Lj al bojo komplicirali?
  • 0

#29017 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 July 2013 - 09:54 PM

Če katera zasledi kje kaj sličnega, mi lahko javi? Mora pa biti tako kot na sliki, da ima tudi večje prostorčke (ne recimo samo tiste majhne za šminke - takega že imam)

tumblrmcw96onpvz1qfwdw7o.jpg

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#29018 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14402 posts

Posted 30 July 2013 - 06:38 AM

Ikea ima nekaj takšnega, samo je za v predale, če se ne motim.

http://www.ikea.com/...ducts/70177477/

http://www.ikea.com/...ducts/60177473/

http://www.ikea.com/...ducts/40164947/

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#29019 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19798 posts

Posted 30 July 2013 - 06:43 AM

Ravno sem iskala po Ikeini strani :D

• 0

#29020 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 30 July 2013 - 10:24 AM

Ali mogoče katera ve, če lahko kljub temu, da si brez statusa podaljšaš temo dispozicijske naloge? Ena prijateljica se bo zaposlila za 3 mesece in ne ve, če lahko kljub zaposlitvi podaljša temo naloge.

Skoraj 100% sem, da lahko. Naj pokliče na faks.

S katero številko (velikostjo) pisave se pišejo opombe?

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users