Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#2881 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 September 2009 - 03:12 PM

Sem ravnokar nalimala sestavine:

http://www2.cudovita...showtopic=16762
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2882 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 01 September 2009 - 03:28 PM

Kr fajn akcije majo ta mesec. smile.gif

Jst bi mela Rockaholic akcijo, ampak bi rajši najprej vidla, kakšni so ti izdelki po sestavinah. Sem iskala po netu, pa jih nisem našla. A jih je mogoče katera druga našla? Ali bi mela pa tisto Revlonovo akcijo, ki vsebuje globinski šampon in gel za lase... hmm.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2883 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 September 2009 - 04:08 PM

Jaz sem zase in Dragico naročila to Revlon Professional masko in šampon. Ko dobim, bom prepisala sestavine.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2884 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 September 2009 - 04:41 PM

Jaz sem se odločila, da ne bom nič kupila. Imam zaloge za porabit. Pa niti nočem kupovat nekih zelo hranilnih mask, ker imam zdaj malo suhe lase in so mi taki najbolj všeč - malo naravnega volumna pač ne škodi. -)
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2885 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 September 2009 - 07:53 PM

Jaz zdej že nekaj časa uporabljam samo šampon, balzam pa nekje vsako drugo ali tretje pranje. Mi je tak bolj všeč, majo lasje dost več volumna, se mi pa konice žal vidno sušijo.
Niso sicer scepljene, so pa malo slamnate na dotik, ampak je za preživet. Maska bo pa meni tudi zihr preveč za po pranju, zato jo bom imela kot pre-wash treatment.
  • 0

#2886 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 03 September 2009 - 08:40 AM

Mene tista Rockaholic zadevščina matra, vendar tudi mene zanimajo sestavine. Če slučajno ima katera, naj prosim nalima.
  • 0

#2887 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 September 2009 - 04:59 PM

Naročila sem Revlon Pro You Repair akcijo.
Bolana sem.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2888 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 September 2009 - 05:27 PM

Midve z Dražesno sva danes že dobili zadeve, meni se zdijo sestavine super, pa nobenih silikonov! woot.gif Sem že tudi napisala sestavine v ustrezno temo, če te zanimajo. Sem pa pričakovala zelo gosto in kremasto, uglavnem težko in mastno masko, ampak meni izgleda bolj kot balzam - srednje gosta, svilenkasta krema bele barve, kar je meni super, ker nočem imet obteženih las brez volumna. Aja, pa slike lažejo, pakunga v resnici ni vijoličasta, ampak burgundy rdeča (sej ne da je pomembno, samo vseeno povem). Meni edino vonj ni nevem kaj, tak čist medel, bolj frizerski, ni ne sladek, ne rožast, ne saden.
  • 0

#2889 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 September 2009 - 11:14 PM

Odlično! Kvaliteten, pa še ni težek. Potem pa se že boljše počutim, da sem naročila. -) Glede vonja si pa čist predstavljam ... salonsko pač, meni je tak vonj kar ok.

• 0

#2890 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85981 posts

Posted 04 September 2009 - 11:30 AM

Mene je pa presenetil Curls rock balzam. Po sestavinah sicer res ni nič posebnega (celo silikon ima, ampak zelo malo), naredi pa izredno mehke, lahke in svetleče lase.Tut vonj mi je všeč.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2891 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 23 September 2009 - 04:44 PM

O, danes sem tudi jst ta Pro-neki dobila. Maska je res velika cool.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2892 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 23 September 2009 - 07:09 PM

Js ga grem pa jutr iskat, wiii komej čakm probat biggrin.gif
  • 0
Why so serious?

#2893 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 23 September 2009 - 07:18 PM

Jaz jo mam glihkar gor, res naredi mehke lase smile.gif Ampak nisem še čist ugotovila a se mi zarad nje bolj mastijo lasje, moram bit pozorna zdej - ampak res si jih morem že kar VSAK DAN prat, jao down.gif sad.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2894 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 23 September 2009 - 10:45 PM

Jaz sem tudi danes dobila tale Revlonov Pro. Jutri sprobam in že komaj čakam w00t2.gif
  • 0
Never be embarrassed about something you like.

#2895 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 23 September 2009 - 11:08 PM

Pro-manija biggrin.gif
  • 0
Why so serious?

#2896 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 23 September 2009 - 11:27 PM

^^ hehe tako kot elf manija pred kratkim, lol
  • 0
Never be embarrassed about something you like.

#2897 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 25 September 2009 - 06:28 PM

Js sm pa dans dobila svoj Pro in ga definitivno jutr sprobam, da bodo laski lepi za night out ;)
  • 0
Why so serious?

#2898 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 26 September 2009 - 04:57 AM

A je kera mogoče že naročala preko TE strani?
Ne da se mi čakat na usmiljenje od Studioma, da dajo OH dvojček v akcijo, rabim zdej kmalu!!! Tle majo kar poceni, samo ne vem, če je zanesljivo.
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#2899 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 26 September 2009 - 07:46 AM

Ja, no mene tudi to zanima imam namen nekaj naročati sedaj ko sem mamo nafehtala da mi za parkrat posodi kreditno. smile.gif
Ampka saj pomoje je zanesljivo ker drugače bi tak propadla stran, ker bi jo kdo inšpekciji prijavil ali kako?

• 0

#2900 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 26 September 2009 - 02:41 PM

Na sosednjem forumu sem zasledila zadovoljne izjave, sam sem hotla še tle preverit...nekako sem tu bolj doma in bolj zaupam smile.gif
Aja, kreditna!!! Sam ta način plačila imajo zgleda? Neeeeee, no! Moja mama pa za take stvari nima posluha sad.gif

• 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users