Eurovision Song Contest
Posted 10 May 2022 - 08:51 PM

Posted 10 May 2022 - 09:14 PM

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 10 May 2022 - 09:23 PM

Posted 10 May 2022 - 09:25 PM

Hrvaška me je tudi pozitivno presenetila.
Posted 10 May 2022 - 09:27 PM

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 10 May 2022 - 09:29 PM

Pablo Picasso
Posted 10 May 2022 - 10:10 PM

Armenija
Islandija - zanimivo, nisem jih pricakovala v finalu
Litva
Portugalska
Norveska 🍌
Grčija
Ukrajina
Moldavija
Nizozemska
Posted 11 May 2022 - 07:21 AM
Meni vsi komadi skupaj niso za enega dobrega.
Tudi meni se je zdelo nekako takole, ja. Za noben komad ne bi mogla reči, da mi je bil pa res dober.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 11 May 2022 - 08:48 PM

Pablo Picasso
Posted 12 May 2022 - 08:15 PM

Posted 12 May 2022 - 08:17 PM
Srbija je pa prav bizarna.
Posted 12 May 2022 - 08:51 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 12 May 2022 - 08:57 PM
Posted 12 May 2022 - 08:59 PM
San Marina ne bo nobena komentirala? 🤣
Posted 12 May 2022 - 09:10 PM
Ta komad je najgenialnejša stvar, ki jo je Srbija kadarkoli poslala na ESC, je pa res, da ni ESC komad. Fantastično zapakirana večplastna kritika družbe, ki potencira formo, telo, zunanjo lepoto in fasado in obsedenost z zdravim telesom, medtem, ko je um bolan in gnil. In pronicljiva kritika zdravstvenega in političnega sistema in vse splošne histerije zadnjih dveh let, zapakirana tako v besedilo kot performans. Kar se mene tiče, odličen koncept in gledališki nastop, jaz sem resnično navdušena nad tem odmikom od (etno) balad in golih riti v srebrnih Beyonce S-budget kostumih. Škoda, ker prevod ni bil stalno prisoten, čeprav se tudi v prevodu marsikaj izgubi.
Je bil pa zvok ful zadušen in neizrazit, tale nastop je neprimerno boljši, plus besedilo se da prebrati za boljše razumevanje komada:
https://www.youtube....h?v=wLAYRJv6nQc
Ciper s tipičnim grškim etno melosom in postavno pevko, neverjetno, kako jim ta recept vsakič zapali. Estonec mi je dobro začel in pritegnil pozornost, potem pa vse uničil.
Pa zakaj Romuni vedno glumijo Špance, ne, no.
A se samo meni zdi cel ESC šalabajzersko oddelan, od res kritičnega mejkapa voditeljev (Mika zgleda kot mumija, Laurin MU tudi ni najbolj posrečen) do zvoka in kamere, moj sedemletni sosed bi bolje snemal. Čeprav oh well, Italijani, why am I not surprised.
Edit: Zdaj sem ugotovila, kaj me tako zelo moti ves čas, PORAZNO kadriranje.
Pablo Picasso
Posted 12 May 2022 - 09:20 PM
Tudi meni je letos ESC negativno presenečenje, uvodni nastopi so dokaj brezvezni, voditelji res obupno stilirani. Pa nasploh se mi zdi, da glede pesmi bi pa na prste ene dlani lahko naštela dobre.
Bill Bullard
Posted 12 May 2022 - 09:26 PM

A kdo ve zakaj Slovencki nismo delezni vseh ekstra nastopov gostov na koncu?
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 12 May 2022 - 09:27 PM
Zakaj je Švedska vedno tako overrated in overhyped, grem stavit, da bo komad med top 5, zeeeeeeeeh. Če bi bil to komad iz neke žnj države, ne bi niti prišel v finale.
Pablo Picasso
Posted 12 May 2022 - 09:31 PM
Pesmi so kdaj dobre?
JA. ESC 2004 forever. Če bi Bosna poslala Deena par let kasneje in ne že 2004, bi zmagala.
Pablo Picasso
Posted 12 May 2022 - 09:40 PM

A lahko se minuto tisine za skupino iz odpada Viva TV. The Rasmus.
Glih se Stinga smo rabil. Tole danes ni zame

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users