Vaše trenutne želje
Posted 12 November 2007 - 10:27 PM

Posted 12 November 2007 - 11:29 PM
Prdulje smrdulje.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 12 November 2007 - 11:35 PM
Dokazano je, da vegetarijanci prdije več kot ljudje ki jedo meso; ker zelenjava napihuje

...
dodajam še kidanje, zaledenele ceste, neskidane pločnike, ipd zadeve. Men zima nasplošno ni cool, itaq smučam ne, bordm tud ne, sankanje pa drsanje mi je pa clo všeč, čeprov tud brez tega komot zdržim:) Dodatni moteči dejavnik pri vsem skupej je pa še mrz.
WORD. Edino pogled na sneg nekje na hribu mi je všeč, pa tihota ponoči

Je pa đeba, ko se je treba odpravit kam ven (z avtom vedno peljem 30kmh

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 12 November 2007 - 11:39 PM
Ohja, jaz se spomnim, klko krat sem mogla kidati in pucati avto, pa totalno zaledenele šipe in kake roke sem mela kasneje zaradi tega. Pa totalno zoprno je, ko so pločniki zaledeneli in hodiš dobesedno kot kreten, da ne bi padel. Ne maram snega - fuj in fej, ko hodiš po njemu in po možnosti še sneži, maš vse hlače mokre spodaj in se ti zlepa ne posušijo. In mraza ne - ko maš totalno mrzel nos in pol ti po možnosti nonstop curlja, ker si večinoma skos prehlajen. In seveda - ko so vse trgovine in trgovski centri vroči za popizditi, 50 stopinj - ko notri stopiš je tak, kot da bi bil na kremiranju. Fuj za zimo!!! Pomlad in jesen rulz.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 12 November 2007 - 11:43 PM

+ hodim pozimi bolj malo okoli, pač na polno izkoristim blagoslov avta
+ je pa bedno s parkplaci, ki so neskidani in totalno nemogoči za parkirat
Konc PŽOTja:
Našla najbolj noro faking sexi slikco od nekoga (je že na rač.)... Se počutim kot bolan psihopatski zasledovalec

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 12 November 2007 - 11:52 PM
Želim si, da se nekaj ne bi izkazalo za resnično in da gre za veliko,veliko, gigantsko pomoto!!!!!!!!!!!!!!!
Posted 13 November 2007 - 07:06 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 13 November 2007 - 09:04 AM
Urška, Dilema: vedve izpuščata pline, sorodniki vaju pošiljajo na svež zrak, sami pa vdihavajo skozi nos vplinjeni fižolček.

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 13 November 2007 - 02:30 PM

Posted 13 November 2007 - 03:01 PM
da se nebi tok hudičevo nažrla čokolade, ker kile samo rastejo

da bi lahko šla vn, namest da ždim za knjigam
da bi ga lahko lupčkala...
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 14 November 2007 - 10:43 PM

you're the reason angels tangle me in heavenly things.
It's been a long road so hard and cold,
but you keepin' me warm with your heart of gold.
Posted 15 November 2007 - 01:21 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 17 November 2007 - 01:35 PM
Posted 17 November 2007 - 01:43 PM

Posted 17 November 2007 - 02:00 PM
V Mb-ju pa ni snega bebee

Zelim si cimprej odselit se od doma z minimalnim skandalom.Ker pa vem, da je nemogoce se ze psihicno pripravljam na dogodek.
Posted 17 November 2007 - 02:44 PM

Posted 17 November 2007 - 03:18 PM
da bi izpit ki sem ga pisala v sredo naredila
da bi barva k jo mam zdele na laseh dobr prjela
da bi šla dons zvečer žurat
Posted 17 November 2007 - 04:15 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users