Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#2881 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46063 posts

Posted 28 November 2007 - 11:34 AM

Danes sem prešpricala predavanja. Če se vse spravim na zadnji hip delat, potem pa je panika, ko mi voda v grlo teče. oops.gif
  • 0

#2882 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 28 November 2007 - 05:57 PM

Danes sem v mislih rekla adijo dvema "kolegicama". Za eno se mi jebe, za drugo mi je pa žal. Ampak če prva ne zna biti psica ne da bi pri tem potegnila koga s seboj, potem to ni več moj problem. Marsikej sem prenesla, sedaj je pa dosti. Izmeček babji.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#2883 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32356 posts

Posted 28 November 2007 - 08:01 PM

Na trenutke (vedno pogostejši so) tako zelo pogrešam "stare čase" in obžalujem tako veliko stvari... cry.gif
Ko bi vsaj vedela, če to moje razmišljanje kam vodi ali pa je za vse skupaj že zdavnaj prepozno...

• 0

#2884 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 28 November 2007 - 10:15 PM

Sem velika lenoba daleč naokrog.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#2885 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 28 November 2007 - 10:51 PM

tok sem imela namen, da se bom učila, ampak neeeeeeeeeeeee.
spim, gledam tv in jem.
jutri se bom pa morala učiti popoldne in še ponoč, če bom hotla tole fiziko odpisat pozitivno.
  • 0
mačka figa.

#2886 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 29 November 2007 - 05:49 PM

Že 3 dni nism šla v šolo. oops.gif
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#2887 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 29 November 2007 - 06:21 PM

Do zdajle sem spala pa bi se morala učit 2 predmeta na polno.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#2888 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 29 November 2007 - 06:33 PM

po 6 mesecih treningov imam za svoje pojme seveda,popolno rit,kar gledala in gledala bi jo wub.gif
  • 0

#2889 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 29 November 2007 - 09:48 PM

V celem dnevu sem pojedla krožnik zelenjavne juhe, ker enostavno ni blo časa za hrano. Zdele sem pa pojedla dva topla sendviča s sirom, mi je pa slabo sad.gif

Ful mi je hudo zarad mame. Danes sem bla pri njej eno urco in vidla dejansko na lastne oči, kake izpade ma. Js sem se ful ustrašla, pa nism vedla kako jo nej sploh pomirim, sem bla čist preveč v šoku.

Zaradi nesreče, ki jo je mela pred letom dni je zgubila spomin in vse meša, al pa se spominja stvari samo iz davne preteklosti ipd. V glavenm, pol k se česa ne more spomnit se začne kr jokat, kok je neumna, debila in zakaj ni takrat rajš kr umrla, ipd... Res, grozno je to poslušat od osebe, katero maš rd cry.gif Upam, da jo je pol seka kej umirila, ker js sem se morala odpravt na job.
  • 0

#2890 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29743 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 29 November 2007 - 10:05 PM

QUOTE(luciferka @ 29. 11. 2007 - 21:48) View Post

ker js sem se morala odpravt na job.

ejo, a v Lushu delaš? wink.gif

ravnokar so mi nenormalno zapasal obični piškoti, obliti s čokolado in jih tamanim kot za stavo. paše mi tišina, paše mi mir, paše mi, da me ne bezajo, paše mi, da se v službi zajebavamo.

zdej grem pa brskat po spletni strani od olimie in si beležit, kaj ve si bom prihodnji vikend tam privoščila. wub.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2891 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 29 November 2007 - 11:13 PM

Ne, ne delam v Lushu, ampak na enmu inštitutu za tržne raziskave in razvoj podjetij. Jutri pa še v podobnem podjetju začnem delat. V tem drugem bom mela mal bolj zajeban job, ker bom mogla težit folku, da pride delat, pa preverjat jih kako delajo, pa prpravlat gradivo, na koncu vodit seminarje ipd. Bomo vidl kako se bom obnesla kot vodja tima. To me res mal skrbi, ker js ful ne maram težačt folku, čeprov mi baje to nadvse dobr leži! biggrin.gif pa kr se organiziranosti oz organizacije same tiče, to mi je tud vedno šlo od rok!

Tak, da dršte pesti, da mi rata. Jutr pa začnem z uvajanjem:)
Neki časa bom zdej delala tukej in tm, ker rabm dinarčke.
  • 0

#2892 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 29 November 2007 - 11:42 PM

Pobotala sma se, končno! Tko sem vesela, kot da bi miljone na loteriji dobla. Pa un se je men opraviču wub.gif . Dejstvo je, da brez tega človeka ne morem živet, mater sem čudna oops.gif .
  • 0

#2893 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25941 posts

Posted 29 November 2007 - 11:43 PM

jokam, tulim, glavo mi bo razneslo ... doma smo se skregal na polno, občutek mam, k da sem v zaporu, ne pa doma ... niti na sprehod ne morem it, da bi se skupej sestavila, kar "me ne mislijo čakat in iskat", pogovoril se pa ne bi normalno ... tud prav. še pol leta ... če preživim, preživim karkoli. k.a.r.k.o.l.i! pa čim prej od doma ... če se temu sploh reče dom?

razočarana sem, čist. razmišljam, da bi šla jutri na vlak pa v lj namest v šolo ... da se vsaj s fantom vidiva - trenutno menda edina stvar, k me še drži nekak skupej.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2894 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 30 November 2007 - 10:18 AM

Odjavla se bom od izpita!
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#2895 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15193 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 30 November 2007 - 10:21 AM

Crazy people. Nika, bejbi, ne sekiraj se, imaš sebe, pobiča, mojo malenkost, pa še koga. wink.gif Mamo eno fraj poustlo v zelo čedkanem stanovanju (enkrat pa res morš prit na obiiisk in čaaajčka!).. Tko da.. .

Jst pa pobiča pogrešam. Tako zelo. In tt občutek, vaa, ko ti pšr srčku kr.. ko hoče nehat bit. Vaa, res ga pogrešam, tk fejst, in na trenutke me tk zaboli..

Včeraj ob pol 4ih je blo konc moje kalvarije za tt teden. Porihtani vsi 4 kolokviji, ponosna sm bla na sebe, ker sm stisnla zobe in se nisem vdala. In to je res nekaj pri meni. Res sem vesela. Zdej sem že doma, zunaj je lep sonček (temperatura me niti ne zanima, ker nimam tud najmanjšga namena it vem freez-at laugh.gif )

Pošlihtat moram neke stvari z določenimi osebki, da bo moja vest čista, pol pa bo.

Nadejam se prijetnega, rahlo delovnega, zelo kreativnega vikenda. Še malo malo, pa bo mali moj tu pri meni, in komaj čakam, no matter what. happy.gif

Pozitiv tinking, bejbs. happy.gif Love&peace! smile.gif

Ajaa, pa še lavera kompletek dobiiim kmaluuu. Juhej.

Pa mače moje se je tk prisrčno poredilo, da jo je kr veselje gledat. Pa kožušček ma noro lep.

Tk. To bo to. Love!
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2896 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 30 November 2007 - 11:10 PM

tako zelooo me je sram.nič hudega sluteča hodim proti glavni v ljubljani in me začopati novinar pop tvja za 24ur in me začne spraševati o inflacji.jaz pa ko en debil:mmm ja..ne šparamo nič pri nas biggrin.gif rolleyes.gif
sm misnla, da bodo to izrezali vn, ampak neeeeeee..mogli so dati na 24ur.
tako me je sram.ne grem več iz hiše. blink.gif
  • 0
mačka figa.

#2897 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 30 November 2007 - 11:34 PM

Petek zvečer je, js pa pišem 6 (!!!) poročil. Pišem jih že 4 ure, pa sm šele tretjega napisala ermm.gif
  • 0

#2898 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 01 December 2007 - 12:19 PM

stalno pozabljam vrniti knjige v knjižnico.sem dobila že dva opomina in nočem si predstavljati kakšna bo zamudnina blink.gif
obljubim, da jih bom nesla v ponedeljek oops.gif
  • 0
mačka figa.

#2899 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29743 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 December 2007 - 03:35 PM

zlagala sem se nekaj, ker se mi ne da s prijateljico in njenim tipom viset na neki predstavi. oops.gif še sploh z njenim tipom, ki ga ne prenesem. res ne prenesem.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2900 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46063 posts

Posted 01 December 2007 - 03:44 PM

QUOTE(paradajzz @ 30. 11. 2007 - 23:10) View Post

tako zelooo me je sram.nič hudega sluteča hodim proti glavni v ljubljani in me začopati novinar pop tvja za 24ur in me začne spraševati o inflacji.jaz pa ko en debil:mmm ja..ne šparamo nič pri nas biggrin.gif rolleyes.gif
sm misnla, da bodo to izrezali vn, ampak neeeeeee..mogli so dati na 24ur.
tako me je sram.ne grem več iz hiše. blink.gif
A to si bila ti? Kul. Čist normalno si zgledala. smile.gif

Spovedujem se, da sem spet prelena, ne da se mi za šolo delat. Seminarskih imam že poln k... Ja pa brat mi gre spet na živce s njegovimi tožbami o tem kakšne brezvezne stvari se more učit. Naj se jih le, smo se jih vsi mogli pa smo tud preživeli.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users