Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3650 replies to this topic

• Guests

Posted 18 December 2011 - 12:20 AM

Brat je danes zapru vrata in je ponesreči poleg vrat zagrabil še moje lase in pocuknil laugh.gif laugh.gif Sej je bolelo, ampk sva se oba režala kot zmešana laugh.gif oops.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0

#2882 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 24 February 2012 - 01:32 PM

Se je sicer zgodilo že en teden nazaj, pa vseeno: vzamem Algeo v eno roko, vzamem kozarec v drugo roko. Dam kozarec v korito, da bi najprej preverila kakšna voda je (topla / mrzla), preverim s prosto roko, nato pa pod pipo oz. tekočo vodo dam cel lonček Algee! :cry: :wacko:

Pa neumnost staršev (katerega točno se še ne ve, ker se zgovarjata drug na drugega :lol: ): zjutraj sem našla v hladilniku majhen košček kruha, v posodi za kruh pa namaz. :lol:
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#2883 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 24 February 2012 - 03:33 PM

Danes sem cel dan nosila različna uhana. Pa sem bila prepričana, da sem si dala gor oba enaka, ampak ko sem prišla domov, sem videla, da sta različna - zelo različna. Eden velik črn, drug prav tako dokaj velik, a srebrn in čisto drugačne oblike. To še ne bi bil tak problem (ponavadi imam spuščene lase), ampak sem danes imela spete lase, tako da so se uhani zelo opazili. Jaz sem pa mislila, da so ljudem moji uhani danes še posebej všeč, ker so me nekatere ženske tako prikrito opazovale. :oops:
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2884 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 22 March 2012 - 10:55 PM

Mudilo se mi je in sem ponesreči dala navadno, ne-rechargeable baterijo v polnilec in šla od doma. Starša sta bila že doma, ko je nekaj v kuhinji ful počilo,
prav manjša eksplozija je bila, mami je pol ure drgnila črne ploščice okrog. :lol: :ph34r:
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2885 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 22 March 2012 - 10:58 PM

Ojoj :o

Aha, tule spada moja dogodivščina današnjega dne. Da se bodo smejali še drugi:
Med čiščenjem depilatorja mi je del padel v školjko, nato sem ga odplaknila z vodo :butl:
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#2886 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 April 2012 - 05:45 PM

tale je včerajšnja: grem iz službe in lepo na bus, kot vedno. nastavim Urbano, nekaj smešno piska. nastavim na drugi čitalec in mi piše 'napolnite kartico' in že nekaj momljam sebi v brado, da mam itak mesečno, blabla. nakar se bistroumno spomnim, da smo bili včeraj 6.! :lol: celo pot do Bavarca sem na vsaki postaji pogledovala dol z busa, če sta slučajno kontrolorja kje pripravljena na skok na bus, da skočim jaz pravočasno dol. srečno sem prispela do Bavarca in šla takoj nafilat Urbano.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2887 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 07 April 2012 - 08:53 PM

Hahahaha, kaj se mi je v solariju prej zgodilo, kaj takšnega pa še ne.

Pridem na recepcijo, povem da bi šla za 8min v srednje močen solarij. In ženska me par sekund gleda, nato se začne pa na polno DRET name, da kaj je z mano narobe, če sem zmešana, da kako zelo bela sem, da bom umrla, da zahteva moje ime in priimek v slučaju, da jo kliče moja mami da sem zaradi njih na urgenci - LOL. In bolj kot sem ji govorila, da že šest lett vsako zimo parkrat pridem sem v solarij, vedno v srednjega in vedno za 8 min, bolj se je drla name in me grdo gledala in mi govorila, da sem absolutno preveč bela, da verjetno sploh ne morem bit rjava glede na svojo polt - mislm LOL, ker RES nisem bela, v primerjavi z zapečenimi prepečenci, ki se pržijo po pol ure mogoče res, v poprečju mam pa čist normalno polt, niti ful svetlo, niti ful temno, s tem da poleti sem pa ful črna, če se ne pazim. Pa rekla sem ji, da sem stara 21 let in da moja mami nima kaj njih za klicat, če jaz hodim v solarij, nevem, mogoče je mislila da sem 13 ker sem bila nenamazana pa jo je skrbel. :lol:

In ko sem prišla ven, se mi ni poznalo niti mal, mogoče sem bila pol odtenka temnejša al pa še to ne, ona me pa vpraša, če sem preživela.Lol, res kaj enim dela v glavi. Kaj bi potem šele delala, če bi ena rees bleda prišla, nočem sploh vedet (ker jaz sem to zimo že hodila v solarij, sepravi mam malo barve). Pa kaj se mora dogajat, da mame kličejo tja, da je njihova hči na urgenci zarad solarija..? Nočem vedet. :D
  • 0

After all this time?

Always.

#2888 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 07 April 2012 - 08:56 PM

v primerjavi z zapečenimi prepečenci, ki se pržijo po pol ure mogoče res

made my day! :lol1:
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#2889 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 07 April 2012 - 09:00 PM

Samo, da si preživela. :lol:
  • 0

#2890 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 07 April 2012 - 09:08 PM

Jaz sem si pa zadnjič naredila regrat z mozarello....notri vlijem olje, kis, sol.....se obrnem, da bi iz predala vzela vilico (kuhinja je v U), s prstom nesrečno zapnem za posodo....in ves regrat zgrmi po tleh :cry:
  • 0

#2891 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 07 April 2012 - 09:39 PM

Danes sem bila na obisku pri sorodnikih. In so postregli solato, ki ni bila slana - vsak si naj bi jo posolil sam.
In jaz ravno nekaj razlagam, pa vzamem sol in kar dobro posolim svojo solato. Vsi me začudeno gledajo, potem pa pogledam solnico v svoji roki in ugotovim, da sem si solato dejansko potresla s sladkorjem! :slap:
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2892 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25894 posts

Posted 07 April 2012 - 10:48 PM

NAREDILA SEM IZPIT IN NOBENGA NI ONLINE, DA BI LAHKO TO SILNO VESELJE S KOM DELILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ni mi jasno, kako mi je to uspelo, LOL, resno. Prav bad mi je blo zdej 3 tedne, sem že pogledovala po letalskih kartah v času poletnega izpitnega obdobja.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! :w00t2: :w00t2: :w00t2:
  • 2
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

• Guests

Posted 07 April 2012 - 10:50 PM

Bravo Anouk! :thumbup:
  • 0

#2894 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25894 posts

Posted 07 April 2012 - 10:51 PM

:cry1: Hvala!
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2895 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 07 April 2012 - 11:23 PM

:thumbup:
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2896 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 April 2012 - 07:11 AM

Pridna!!! Čestitam!! :w00t2:
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2897 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 08 April 2012 - 07:17 AM

Čestitke!
  • 0

#2898 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25894 posts

Posted 08 April 2012 - 07:59 AM

Hvala, punce! :)
  • 0

#2899 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 08 April 2012 - 09:21 AM

woooooooooooooooooohoooooooooooooooooooo :w00t2:
  • 0

#2900 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 08 April 2012 - 10:21 AM

megakewl, Anouk! :w00t2:
Posted Image
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users