Slike frizur
Posted 03 February 2008 - 09:36 AM

Posted 03 February 2008 - 11:03 AM
Jst pa sem se, tam nekje okoli 4,5 leta starosti začela pizdit na mamo "Luuumpa, zakaj si me strigla ko sem bila majhna!!" (najprej sem bila na gobico, potem na kratko kratko kot nek fantek) in potem sem si jih puščala dolge, tako da imam skorajda celo življenje dolge. Ampak ne vem no, dolgi ne pašejo kr vsakemu. So nekatere, ki hočejo imeti lase do riti za vsako ceno, pa jim sploh ne pašejo, ker imajo na glavi vsega skupaj tri laske. Pa še od face je odvisno - Tanyi recimo lasje do riti nenormalno pašejo, medtem ko je kdo drug smešen s to dolžino las.
Aja enivej, hotela sem še povedat, da ti dolgi lasje dopizdijo (pod dolgo razumem lase od sredine hrbta navzdol, lasje, ki segajo do ramen, so za moje pojme kratki). Ful je dela z njimi.
Pablo Picasso
Posted 03 February 2008 - 11:21 AM
Hm mislm, da je tole kr dober razlog da si mame za otroke omislijo krajše frizure

Men pa je obup videt dolge lase, ki niso negovani. Ker nekatere imajo npr. čist razcepljene konice, zarad želje po neki ekstremni dolžini...fuj!!!
Posted 03 February 2008 - 11:43 AM

Pablo Picasso
Posted 03 February 2008 - 11:58 AM
Pablo Picasso
Posted 03 February 2008 - 12:07 PM
Mislim, da je kar precej dela z otrokovimi lasmi. Ne mislim v stilu umivanja, pač pa nasplošno vzdrževanja, da bodo lepi, večino časa urejeni in ne neko sračje gnezdo. Otrok je le otrok in prav je, da se obnaša tudi kot tak, brez da bi moral pazit na to, da bo strgal kavbojke ali si zavozlal lase.
Kaj pa vem. Sama sem celo otroštvo imela kratke lase oz. nikoli daljše od ramen.
Verjetno bom tudi svojega otroka strigla bolj na kratko. Seveda vse do ternutka, ko ne bo začela travmirat zaradi tega.

Tudi kasneje bom pokušala ohranjat neko racionalno dolžino.
Mislim, da je sprejemanje dolžine las, čisto odvino od tega, kako mu jo starš predstavi.
Najbolj grozni so mi fantki, katerih mama jim pusti rast dolge las,e ker sama z njimi živi svoje fantazije. Ko ga srečaš, pa kar težko ločiš kerega spola je.
Ampak glavno, da ima Rožle zlate kodre

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 03 February 2008 - 12:20 PM
Ja, je. Še posebej, če si taki živec, kot sem bla sama, ki nenehno pleza po drevju, vmes dobi še kakšno žvečilno not, si jih po pomoti zapne v pulover in je pol jok in stok itd.
My point exactly

Ej Coco* kaj pa če bi ono punco kar v spanjah ostrigla

Posted 03 February 2008 - 12:25 PM
Js sm mela tud kot majhna čist kratke lase tud zato, ker nism mela las, oz. sploh niso rastl... Potem sm pa imela od prvega razreda do tam nekje do 5ega paž... Je bila mami tud mogoče čist mal proti, da si pustim dolge, ampak ker sm si res želela, mi itak ni mogla kaj. Od takrat imam skos dolge.
Svoje hčerkico bom tud na pažek strigla, potem pa ko bo izrazila željo za dolge laske, pa ji tud ne bom mogla nasprotovat.
Posted 03 February 2008 - 12:30 PM

Jst nikol ne pridem do željene dolžine, ker se mi takoj razcepijo!!! Za popizdit. Sam skor vedno sem se jokala, ko sem prišla od frizerja.

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 03 February 2008 - 01:15 PM
Glede mamic, ki puščajo sinovom dolge lase, da bi bili kot punčke - malenkost bolano. Od kolega mama si je vedno močno želela punčko, dobila pa njega, fantka. Puščala mu je dolge lase, mu spletala kitke, čopke, ga oblačila v njene obleke, itd. itd. Pa se to zdej zelo pozna na temu kolegu, ker ni tak, hmm, tipičen najstnik.
Pablo Picasso
Posted 03 February 2008 - 01:29 PM

Se pa tud strinjam, da so dolgi lasje lepi le, če so res zdravi pa negovani. Ful je grdo, ko imajo ženske 5 suhih, skrepanih las do riti, najbolj žalostno je pa, da so na to grooozno ponosne

Posted 03 February 2008 - 02:17 PM

Pa še ena da ne bomo čist zašle

Posted 03 February 2008 - 02:28 PM

Jaz bi tudi rada doooolge, upam da mi z rednim striženjem uničenih konic to tudi počasi uspe. Zaenkrat so še kar gosti, čeprav so navadno že pri dolžini ki jo imam bolj bogi (imam pa nekaj čez ramena, recimo da mi dva cm manjkata do tistega jarka med joškama

Pa kaj sm hotla rečt... Aja - tudi s to dolžino je že kar dela, pa če so krajši tudi. Ne vem , al sem jaz neki občutljiva in svašta, ampak sem načeloma zadovoljna le s sveže umitimi lasmi, že naslednji dan se obvezno zbudim skuštrana da ni za vjavnost, včasih sem celo po česanju še vsa zaležana

Eni si pa lase umivajo z nekim cheap šamponom ki je smrt za lase, ker vsebuje SLS, pa ALS, pa alkohol, pa parabene, pa sveto mati božjo, pa imajo lase do riti in to take da jim lah miss Indije direkt zavida

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 03 February 2008 - 02:34 PM

Posted 03 February 2008 - 02:36 PM

Aishwarya Rai

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 03 February 2008 - 02:37 PM

Pablo Picasso
Posted 03 February 2008 - 02:40 PM