Jump to content

Photo

Slike frizur

• Please log in to reply
5466 replies to this topic

#2881 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 03 February 2008 - 09:36 AM

Moja mami mi sploh ni pustila d bi se postrigla. Aja za 8-i RD sem se ostrigla na paž, ampak so mi hitro nazaj do riti spet zrasli. Potem pa sem se, ko sem bila stara tam nek 13-14 let ostrigla do sredine hrbta in mami je bila tako šokirana, da sploh ni govorila z mano kakšna dva dneva laugh.gif
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#2882 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27555 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 03 February 2008 - 11:03 AM

Lol, zakaj je dobro, da ti ni pustila se striči?

Jst pa sem se, tam nekje okoli 4,5 leta starosti začela pizdit na mamo "Luuumpa, zakaj si me strigla ko sem bila majhna!!" (najprej sem bila na gobico, potem na kratko kratko kot nek fantek) in potem sem si jih puščala dolge, tako da imam skorajda celo življenje dolge. Ampak ne vem no, dolgi ne pašejo kr vsakemu. So nekatere, ki hočejo imeti lase do riti za vsako ceno, pa jim sploh ne pašejo, ker imajo na glavi vsega skupaj tri laske. Pa še od face je odvisno - Tanyi recimo lasje do riti nenormalno pašejo, medtem ko je kdo drug smešen s to dolžino las.
Aja enivej, hotela sem še povedat, da ti dolgi lasje dopizdijo (pod dolgo razumem lase od sredine hrbta navzdol, lasje, ki segajo do ramen, so za moje pojme kratki). Ful je dela z njimi.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2883 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 03 February 2008 - 11:21 AM

QUOTE(Coco* @ 3. 2. 2008 - 11:03) View Post
Ful je dela z njimi.

Hm mislm, da je tole kr dober razlog da si mame za otroke omislijo krajše frizure biggrin.gif
Men pa je obup videt dolge lase, ki niso negovani. Ker nekatere imajo npr. čist razcepljene konice, zarad želje po neki ekstremni dolžini...fuj!!!

• 0
Why so serious?

#2884 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27555 posts

Posted 03 February 2008 - 11:43 AM

Jaaa, ena kolegica ima ful dolge lase, ampak tako izsušene in razcepljene, pa take trde, kot konjska žima, DOBESEDNO. Lase ima do sredine hrbta, uničeni pa so vse do ušes, halo?! Že pol leta ji besno namigujem na škarje in maske in balzame, pa nič. Včasih se vprašam a je res tako zabita, da namigov ne razume. blink.gif
  • 0
Pablo Picasso

#2885 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27555 posts

Posted 03 February 2008 - 11:58 AM

Aja, fire-fly, meni se pa ne zdi, da je pri otroku z dolgimi lasmi dosti dela. Otroku ne nanašaš na lase masko, ki jo potem drži gor 45 minut, ne uporabljaš milijardo takšnih in drugačnih sredstev za nego in oblikovanje las, ker ima otrok zdrave lase. Samo umiješ mu jih in posušiš, kje je tu dosti dela?
  • 0
Pablo Picasso

#2886 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 February 2008 - 12:07 PM

Ja, je. Še posebej, če si taki živec, kot sem bla sama, ki nenehno pleza po drevju, vmes dobi še kakšno žvečilno not, si jih po pomoti zapne v pulover in je pol jok in stok itd.
Mislim, da je kar precej dela z otrokovimi lasmi. Ne mislim v stilu umivanja, pač pa nasplošno vzdrževanja, da bodo lepi, večino časa urejeni in ne neko sračje gnezdo. Otrok je le otrok in prav je, da se obnaša tudi kot tak, brez da bi moral pazit na to, da bo strgal kavbojke ali si zavozlal lase.

Kaj pa vem. Sama sem celo otroštvo imela kratke lase oz. nikoli daljše od ramen.

Verjetno bom tudi svojega otroka strigla bolj na kratko. Seveda vse do ternutka, ko ne bo začela travmirat zaradi tega. smile.gif
Tudi kasneje bom pokušala ohranjat neko racionalno dolžino.

Mislim, da je sprejemanje dolžine las, čisto odvino od tega, kako mu jo starš predstavi.

Najbolj grozni so mi fantki, katerih mama jim pusti rast dolge las,e ker sama z njimi živi svoje fantazije. Ko ga srečaš, pa kar težko ločiš kerega spola je.
Ampak glavno, da ima Rožle zlate kodre rolleyes.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2887 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 03 February 2008 - 12:20 PM

QUOTE(Adriane @ 3. 2. 2008 - 12:07) View Post

Ja, je. Še posebej, če si taki živec, kot sem bla sama, ki nenehno pleza po drevju, vmes dobi še kakšno žvečilno not, si jih po pomoti zapne v pulover in je pol jok in stok itd.

My point exactly thumbup.gif Glej moja mama dela v vrtcu in dobro vidim kao to zgleda. Otroci se igrajo v pesku, blatu, po gugalnicah in povsod nekaj staknejo, da ne govorim kako to zgleda ko jejo čokolado in ne veš več ali imaš črnčka ali belca laugh.gif Kolk dela imajo potem že vzgojiteljice z njimi - vse punce lepo počesat in jim nardit lepe frizurce... Ne pravim pa da morajo imeti punčke fantovske frizurce, tudi kratke frizure so lahko lepe in estetske... Sej to je sam moje mnenje, res je da je ful lepo videt punčke z lepimi dolgimi lasmi, ampak je precej nepraktično.

Ej Coco* kaj pa če bi ono punco kar v spanjah ostrigla wink.gif wink.gif wink.gif

• 0
Why so serious?

#2888 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 03 February 2008 - 12:25 PM

Js sm mela tud kot majhna čist kratke lase tud zato, ker nism mela las, oz. sploh niso rastl... Potem sm pa imela od prvega razreda do tam nekje do 5ega paž... Je bila mami tud mogoče čist mal proti, da si pustim dolge, ampak ker sm si res želela, mi itak ni mogla kaj. Od takrat imam skos dolge.
Svoje hčerkico bom tud na pažek strigla, potem pa ko bo izrazila željo za dolge laske, pa ji tud ne bom mogla nasprotovat.

• 0

#2889 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 03 February 2008 - 12:30 PM

^OMG, Adriane laugh.gif
Jst nikol ne pridem do željene dolžine, ker se mi takoj razcepijo!!! Za popizdit. Sam skor vedno sem se jokala, ko sem prišla od frizerja. laugh.gif Zdej jih mam nekje do sredine jošk in so mi prekratki, skos uporabljam maske, da mi jih ne bi blo treba strižt in bi bli do poletja dooooolgi, ker mi na srečo rastejo zelo hitro.

• 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#2890 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27555 posts

Posted 03 February 2008 - 01:15 PM

Pa dobro no, sej jst prej nisem govorila o dveletnih otročkih, ampak o kakih osem, devetletnikih, ki se že znajo obnašati, oz. že razmeroma dobro ločijo kaj lahko in česa ne in si ne tlačijo čingume, zemljo in čokolado v lase.

Glede mamic, ki puščajo sinovom dolge lase, da bi bili kot punčke - malenkost bolano. Od kolega mama si je vedno močno želela punčko, dobila pa njega, fantka. Puščala mu je dolge lase, mu spletala kitke, čopke, ga oblačila v njene obleke, itd. itd. Pa se to zdej zelo pozna na temu kolegu, ker ni tak, hmm, tipičen najstnik.

• 0
Pablo Picasso

#2891 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 03 February 2008 - 01:29 PM

Ja Coco, moja mami je pač mela rada moje lase biggrin.gif Pa ni kej da bi na men izživljala svoje sanje, ker ma ona tud dolge. Ampak zdaj se ne pritožuje več, ker imam vedno krajše.

Se pa tud strinjam, da so dolgi lasje lepi le, če so res zdravi pa negovani. Ful je grdo, ko imajo ženske 5 suhih, skrepanih las do riti, najbolj žalostno je pa, da so na to grooozno ponosne ermm.gif

• 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#2892 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 03 February 2008 - 02:17 PM

Ampak sploh ne štekam kje je smisel tega...itak so s tem sam na izgubi!!! Ker pol pa morjo čist vse itak enkrat stran odstričt hmm.gif

Pa še ena da ne bomo čist zašle wink.gif

IPB Image
  • 0
Why so serious?

#2893 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 February 2008 - 02:28 PM

^^ S tem se pa verjetno vse tle gor strinjamo, bi blo skor kršenje pravil foruma če bi katera mela dolge lase, pa čisto uničene. laugh.gif

Jaz bi tudi rada doooolge, upam da mi z rednim striženjem uničenih konic to tudi počasi uspe. Zaenkrat so še kar gosti, čeprav so navadno že pri dolžini ki jo imam bolj bogi (imam pa nekaj čez ramena, recimo da mi dva cm manjkata do tistega jarka med joškama biggrin.gif). Eile mit Weile.
Pa kaj sm hotla rečt... Aja - tudi s to dolžino je že kar dela, pa če so krajši tudi. Ne vem , al sem jaz neki občutljiva in svašta, ampak sem načeloma zadovoljna le s sveže umitimi lasmi, že naslednji dan se obvezno zbudim skuštrana da ni za vjavnost, včasih sem celo po česanju še vsa zaležana ermm.gif . Pa takoj se mi že vidi pleša, oz. kvazi vrtinec, tretji dan je pa nenormalno, moram met nekak spete, kar jih pa še dodatno uničuje. Lol. Plus da moram vedno računat kdaj si bom lah prala lase, kar je mal zoprno na kakih ekskurzijah, al pa ko res nimam časa in energije za nič, pa tovorit celo drogerijo s sabo.
Eni si pa lase umivajo z nekim cheap šamponom ki je smrt za lase, ker vsebuje SLS, pa ALS, pa alkohol, pa parabene, pa sveto mati božjo, pa imajo lase do riti in to take da jim lah miss Indije direkt zavida blink.gif .

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2894 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 February 2008 - 02:34 PM

No jaz si jih redno strižem, vsak drugi mesec. Ampak nikoli ne dosti. Vseeno imam nekaj razcepljenih konic se razume ampak vseeno ne toliko kot bi jih mela v primeru, da bi htela met na vsak način dolge in bi mela grdo racepljene. Rastejo mi ful hitro (vidim po narastku) in si jih puščam že 2 leti. Bom pa vseeno počakala še leto, dve tri štiri.. kak dolgo bo pač trajalo. Sem potrpežljiva, zraven tega pa mi kratki lasje sploh ne pašejo. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#2895 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 03 February 2008 - 02:36 PM

Lejte sam to blink.gif :

Aishwarya Rai
IPB Image
IPB Image
IPB Image
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#2896 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27555 posts

Posted 03 February 2008 - 02:37 PM

Ana, a nisi imela ti pred 2 leti rajev lase do ramen? laugh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#2897 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 February 2008 - 02:40 PM

Ja. Kaj je smešno ?
  • 0
Viens, reste ici!

#2898 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 03 February 2008 - 02:41 PM

prva slikca love.gif js mam tako obliko k ima ona na 2. fotki če si jih posušim na zraku, sam imam krajše... biggrin.gif
  • 0
Why so serious?

#2899 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27555 posts

Posted 03 February 2008 - 02:41 PM

Pa zakaj si se strigla na kratko, ko pa trdiš, da ti ne pašejo?! laugh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#2900 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 03 February 2008 - 02:43 PM

Fajrflaj dej ne no, blagor se enim, res.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users