Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#2881 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 14 September 2011 - 01:59 PM

Ana, si bla ti včeraj kaj na kolesu ob ljubljanici? Eno sem samo od zadaj videla, ampak je imela fuuuuul lepe lase in čisto take kot ti... hmm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2882 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 September 2011 - 02:03 PM

Ne, sem v Mariboru že od petka. smile.gif

QUOTE(Neytiri @ 14. 9. 2011 - 14:58) View Post

Ne. Ne stopiš sploh v banjo, le postaviš se pred njo in si sklonjen naprej in navzdol in umivaš samo lase wink.gif .

Tako je. Jaz sem tako navajena že od malega in mi je vse ostalo čudno. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#2883 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 14 September 2011 - 02:04 PM

Aaa. No, je bla od zadaj res čist ista.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2884 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 14 September 2011 - 02:06 PM

QUOTE(Neytiri @ 14. 9. 2011 - 14:58) View Post

Jst imam tudi bolj suhe zdaj po tem umivanju, ko sem uporabila Baby šampon (pa imam že tko suhe, tako da to ni najbolj dobrodošlo). Bom probala naslednjič še beauty baby, če bo kaj boljše.

Hm, kaj je s temi samponi, naj bi bili nezni. lase pa cisto posusijo. Ocitno imajo obicajni samponi nekaj, cesar nezni samponi nimajo.
Kako mi je zal, da me po Joicovem vlazilnem samponu srbi lasisce, takooo lepe lase nared! (Ninch, zaenkrat ga bom se obdrzala, ti javim, ko/ce ga cisto odpisem. ;) Mika me, da bi kupila tistega Joicovega brez SLS, ki ga uporablja Jina).
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2885 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 14 September 2011 - 02:41 PM

Meni, zanimivo, Bubchenov Baby bolj izsuši lase kot Beauty Baby. Pa na sploh sem šokirana, da mi beauty baby tako paše - na lase in lasišče (nič izsušeni, lasišče ne srbi, lasje pa mi RES manj izpadajo!). ohmy.gif

Tudi jaz že od nekdaj umivam lase tako, da stojim pred banjo in si operem samo "glavo".
Izjeme so tuširanja na morju.
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2886 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 14 September 2011 - 03:34 PM

Ojoj, jaz si sploh ne predstavljam, da bi si tako prala lase, ker vedno 2-3x šamponiram, spiram, brisem, dajam gor balzam, čakam, pa spet spiram; ko sem v banji/tušu lahko vmes še noge pobrijem ali si umijem zobe, vedno se nekaj najde. Tako samo nad banjo sem jih umivala mogoče 3x v življenju, pa še to sem potem mislila, da mi bo glava kar odpadla z vratu, ker me je tako bolel, lol. Pa ko sem cela pod tušem/nad banjo in umivam lase, se hkrati tuširam in ponavadi niti ne uporabljam gela za tuširanje, ampak uporabim kar peno z glave (pri zadnjem šamponiranju, ko so lasje čisti, ful zapeni) pa še ko spiram, teče z glave navzdol, tako da vem, da sem res čista pol. Zanimivo, sploh nisem vedela, da vas toliko umiva glavo na meni tako mukotrpen način. Svaka vam čast. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2887 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 September 2011 - 03:54 PM

Lase si perem na dva, izjemoma tri dni. Perem jih preprosto v tušu ... se nagnem naprej, meni je čist
na easy. Nikoli ne perem las med tuširanjem. 2X šamponiram. Občasno nanesem PRED pranjem masko/balzam,
ki pa ga ne puščam več po uro, ampak zgolj ene 20 minut.

Naj na tem mestu omenim, da balzam Moisture Recovery od Joicota zelo diši in je vonj obstojen še vsaj en
dan po pranju!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2888 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 14 September 2011 - 03:56 PM

^^Ja, meni tut. Pa nasploh mi naredi super lase. Joico res nikoli ne razočara. cool.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2889 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 September 2011 - 04:27 PM

Kupila sem pred kratkim tudi olje za konice (tisto, ki sva ga enkrat omenjali) in mi je res fajn.
Diši, ni mastno/težko, konice se lepo svetijo.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2890 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 September 2011 - 04:30 PM

Nincha, ti si tudi balzam/masko nanašaš pred pranjem?
  • 0
Viens, reste ici!

#2891 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 14 September 2011 - 04:35 PM

Ne, vedno po.

Ker sem glih v pravi temi, bom kar sem napisala. Ponavadi se barvam z 12% hidrogenom, danes sem se pa za foro s 3% (mi je rekel frizer, da je 12 FUL preveč, ker sem itak naravno dost svetla). Zdej pa zgledam kar temna na narastku, me je ful strah kako bo izpadlo ko posušim. Izvedela bom pa šele čez kakšno uro ali dve, ko bom sprala balzam. cry.gif

Ana, s koliko % se ti barvaš?
  • 0

After all this time?

Always.

#2892 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 September 2011 - 04:39 PM

3% je ful premalo za blond barvo. Moja mama in sestra se barvata s 6%, pa se obe barvata na rjavo. Jaz se barvam z 9% in je popolnoma dovolj. 12% mi ne pride na pamet niti. Je pa res, da imaš ti precej svetlejšo barvo kot jaz in da je tebi moja barva najbrž rumena.
  • 0
Viens, reste ici!

#2893 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 14 September 2011 - 04:41 PM

Ku*c, si grem kar sprat balzam, me preveč zanima, kako bo izgledalo. laugh.gif Poročam. biggrin.gif

Aja btw, tut 9% ni tok malo. Meni je frizer rekel, da bi s 6 verjetno lepo šlo skozi, mogoče celo s tri. In itak grem jaz probat tisto varijanto, s katero se lahko bolj zaj*. wallbash.gif biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2894 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 14 September 2011 - 04:56 PM

QUOTE(Coco* @ 14. 9. 2011 - 16:34) View Post

Ojoj, jaz si sploh ne predstavljam, da bi si tako prala lase, ker vedno 2-3x šamponiram, spiram, brisem, dajam gor balzam, čakam, pa spet spiram; ko sem v banji/tušu lahko vmes še noge pobrijem ali si umijem zobe, vedno se nekaj najde.

Jap, te prednosti jaz sedaj odkrivam. : D Prej sem v dveh urah prisla nekje do polovice pranja las, sedaj si v dveh urah do konca umijem lase pa se noge pobrijem sproti. Tako pridem iz kopalnice se preden mali odraste. : D

Drugace si perem lase po podobnem postopku kot ti in na zacetku, ko sem sla v celoti pod tus nisem vedela, kaj naj pocnem v tistih obdobjih cakanja. Samponiram, spiram, samponiram, do tu gre gladko, potem pa zavijem v brisaco in cakam, da se vsaj malo odcedijo preden nanesem balzam. Nanesem balzam in spet cakam. Kaj poceti v tus kabini, hehe? : ) Ce sem zunaj pac hodim naokoli, perem krtace, cistim kopalnico itd.. No, saj sedaj sem odkrila tudi zabavo v tus kabini. : D
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2895 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 September 2011 - 05:00 PM

QUOTE(Nincha @ 14. 9. 2011 - 17:41) View Post

Ku*c, si grem kar sprat balzam, me preveč zanima, kako bo izgledalo. laugh.gif Poročam. biggrin.gif

Aja btw, tut 9% ni tok malo. Meni je frizer rekel, da bi s 6 verjetno lepo šlo skozi, mogoče celo s tri. In itak grem jaz probat tisto varijanto, s katero se lahko bolj zaj*. wallbash.gif biggrin.gif

Res? Mogoče pa jaz naslednjič probam s 6%, ker je ziher manj slabo za lase kot pa 9.
  • 0
Viens, reste ici!

#2896 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 14 September 2011 - 05:19 PM

Samo potem nisem jaz nič kriva! ohmy.gif tongue.gif Maš ti vseeno temnejšo naravno barvo.

Da poročam - ni glih prijelo ja, zgleda, kot da mam še vedno malo narastka. Ampak vsaj rumena nisem, "narastek" pa z lahkoto prenesem. Čez en mesec se bom verjerno barvala normalno z 12, potem bi pa enkrat probala še s 6.

Hm.

Al pa če grem nazaj na naravno. biggrin.gif cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2897 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 September 2011 - 05:24 PM

Jaz tudi razmišljam da bi šla nazaj na naravno, tale blond mi čisto preveč uničuje. cry.gif
Lasje sami po sebi niti niso nekaj vidno uničeni, ali slamnati, sploh ne.. še vedno imam svileno gladke kot prej, tudi brez balzama. Se mi pa zdi da so se mi vidno stanjšali.

A ko se ne barvaš več, se las spet oddebeli, kot je bil pred barvanjem ali ne? laugh.gif cry.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2898 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 September 2011 - 05:32 PM

Sarah, ti si blond? Ö Jaz te imam v spominu kot rjavo/svetlo rjavo!

• 0

#2899 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 September 2011 - 05:34 PM

Svetlo rjava nisem bila nikoli, moja naravna je srednja do temna rjava tongue.gif
Sem pa zdaj blond, ja, že nekaj časa.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2900 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 September 2011 - 05:36 PM

Jaz se te spomnim z ene slike (FB) kot svetlo rjavo, očitno se motim. : )
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users