Kinky, dj razlož kak eksiprement si hotla nrdit, in kaj točno ti je blo bad, če si dala 5 eur na mizo, rekla si pa, da da vsak pol. Če je on spil za 8, ti za 2, in si se ponudla, da daš polovico, je to ravno 5 eur in to je on sprejel in zagrabil!
A si hotla vidt, če bo rkeu, da ni treba dat pol, saj nisi za pol spila?
Jaz mam s prjatlcami navado, da plačamo vsaka zase, brez problemov, se najdejo primeri, ko plača kdaj ona, pa kdaj drugič jaz, samo meni je to problem samo zato, ker sem izredno pozabljiva in zmedena in se zna zgodit, da naslednjič, ko bi mogla bit na vrsti jaz, niti ne vem za to

hahaha, ni ugodno potem zame... sam je pa res, da s temi najboljšimi prijateljicami, oz. napsloh z ljudmi s katerimi hodim po kavah, so to dobre prijateljice ali ljudje, ki ratujejo to ali whatever, in se mi zdi, da si brez problemov rečemo kar koli nam gre, ne hodim po kavicah z frčafelami s katerimi se pogovarjam o oblekcah in bi nam bilo potem težko iskreno rečt, ej ti, plači mi k sm že 2x jz teb al pa, da jz rečm, plati mi, jz sm teb včer že sladoled, sploh z eno mava tak poseben šiptarski odnos, ja, hahaha.
na živce mi grejo navade naj frendice, ko je treba plačat, neizmerno počasi vleče denarnico iz torbe, a to je zdaj ratal že en mali hec in se skoz špikava zarad tega

jeba, smo si različni
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram