Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

• Guests

Posted 10 June 2010 - 09:10 AM

Huh, Kinky. To je res down.gif

Jaz teh težav nimam, mi gre pa pri kolegih pogosto na jetra, ker je pri nekaterih treba ob vsaki pjači poračunat do deset centov kdo je komu kaj dolžan. Mislim, ok, kakšne pol evra res nikomur ne bo pomenilo razlike med življenjem in smrtjo. Včasih res pretiravajo. huh.gif

QUOTE(_Planet_ @ 10. 6. 2010 - 10:04) View Post

P.s: PP ti si bila vceraj, ko sem napisala zadnji post tu in danes, ko sem napisala prvega si se vedno tu. Nakljucij ni, pravi moja frendica, ker potem bi bilo na tem svetu neverjetno veliko nakljucij. Ziher spis v tej temi. laugh.gif

: D

Kvečjemu že spet. Še vedno pa zagotovo ne. biggrin.gif

• 0

#2882 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28015 posts

Posted 10 June 2010 - 09:12 AM

: D
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2883 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27555 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 10 June 2010 - 09:38 AM

QUOTE(PurePoison @ 10. 6. 2010 - 10:10) View Post

Jaz teh težav nimam, mi gre pa pri kolegih pogosto na jetra, ker je pri nekaterih treba ob vsaki pjači poračunat do deset centov kdo je komu kaj dolžan. Mislim, ok, kakšne pol evra res nikomur ne bo pomenilo razlike med življenjem in smrtjo. Včasih res pretiravajo. huh.gif
Kvečjemu že spet. Še vedno pa zagotovo ne. biggrin.gif

Moja sošolka se je enkrat, ko smo jedli zunaj, eno minuto po odhodu vrnila v picerijo in se histerično pizdila, da je natakarica narobe zaračunala in da ji je dolžna 10 centov in da ne bo šla, doker ji ne da. OMG. ph34r.gif Pa tej isti osebi sem enkrat morala vrniti 5 centov, ker je šla nardit eno kopijo zame. Ne, sej jaz ponavadi vedno vrnem denar, ker ne maram bit komurkoli kaj dolžna, vrnila bi ji itak tudi teh 5 centov, ampak način, kako jih je ona hotela nazaj, ja fak. laugh.gif

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2884 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 10 June 2010 - 01:49 PM

QUOTE(Coco* @ 10. 6. 2010 - 10:38) View Post

[size=1]
Pa tej isti osebi sem enkrat morala vrniti 5 centov, ker je šla nardit eno kopijo zame. Ne, sej jaz ponavadi vedno vrnem denar, ker ne maram bit komurkoli kaj dolžna, vrnila bi ji itak tudi teh 5 centov,

butl.gif cry.gif
  • 0

#2885 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 10 June 2010 - 01:52 PM

Jaz mam pa ravno obratne izkušnje. Pač včasih kdo komu časti, ker nima denarja al pa karkoli. In pol se glede tega denarja tok kregajo, ne v smilsu, da kdo komu ne bi hotel vrnit, ampak ker tisti noče vzet denarja. Pa saj ok, js tud velikrat rečem, da je ok, pač enkrat bom pa jaz komu častila. Ampak te moje frendice so že prav zoprne, pa vedno iste. In pol se skoraj skregajo zarad tega, ker ena da denar na mizo in pol nobena noče vzet, no halooo. In to za 1€ al pa še manj.
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#2886 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 10 June 2010 - 02:15 PM

Jaz mam tudi iste probleme kot Parvinder. Vedno vsi hočemo/jo plačat. Nihče noče denarja vzet. Edino z eno kolegico amam lepo zmenjeno, da vsakič ena plača. Samo zna nastat problem, če nas gre več na pijačo. Danes glih mi je ena kolegica rekla, da mi bo kino plačala ko gremo, ker sem ji nekaj pomagala pri angleščini, ampak meni je to čist odveč, ker je blo res čist malo pa sem to naredla brez, da bi res karkoli pričakovala v zameno. Me je že vnaprej opozorila, da se ne boma kregali tam, samo sem ji potem lepo razložla, da res ni potrebno in upam, da ne bo potem spet mela kakih izpadov.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#2887 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 June 2010 - 02:27 PM

^^ Tisti denar se pusti in se da še za eno rundo, haha
Jao, ej, meni je to tudi tak...
Imam še en kontra primerek, kjer kolega VEDNO plača vse! Sploh ne morem na wc, ker on v tistem pokliče kelnarja in poravna račun. Prave "borbe" včasih. To mi je tak glupo, ker maš potem vedno občutek, da si nekomu nekaj dolžen.

Denar je vedno kočljiva reč. Sama raje dam več, kot pa da sem dolžna komu. So se pa Kinky primeri tudi meni dogajali, a kaj naj zdaj.. Si pač milsiš svoje. Nekak poskušam skozi nosit drobiž zraven in ostalo plačevat s kartico, ker 0,5€ tu, pol tam, pol tam in hitro nanese do neke cifre, ki ti mogoče pokrije mesečno vožnjo s trolo, recimo. Če bi imela višjo plačo oz. če bi jo sploh imela trenutno, ne bi bil problem in niti nikoli ni bil.
So pa eni res pravi pizdeki. VE, da nima denarja, a se mi zdi vsaj vljudno, da če ga nimaš, to nekak prej namigneš, da ima oseba/imajo osebe, s katerimi si na pijači možnost izbire kako bodo ravnale. Ponavadi se itak pokrije, a pokaži vsaj tisti neki spoštljivi odnos, da se lahko človek SAM odloči, ali ti bo kaj plačal ali ne, ne pa, da ga kar postaviš pred dejstvo. Kaj če recimo ne bi mela za pokrit njegove pijače? Bi mogla letat na bankomat alikaj? Malo morgen in hvala za to.

Še to moram navrečt.. Dolga leta smo z nogometaši hodli na pijače po tekmah, treningih. Večinoma isti. Spilo se je veliko in računi so bli primerno visoki. Nekak se potem vrže skupaj, vsak po svojih zmožnostih, a še vedno okoli svoje cifre popitega (za cigarete se je posebej kasiralo). A glej a zlomka! ZMERAJ je manjkalo. Pa to ne € ali 2. 5, 10 ali več in vsi smo kao dali več od dejanskega. wacko.gif X-files, res. Eni so se prav švercali na ta račun. Se je pol itak ugotovilo kdo so in smo malo zaorali, a nekih bistvenih razlik se ni doseglo.
Kot že rečeno: štekam, da nimaš, a ne pol spit 5 pirov za več kot 2€ na kos, če si lahko privoščiš le eno down.gif
Taki pacienti so ponavadi tudi tisti, ki skozi fehtajo čike. Ej, to več ni mali dnar. Častiš enega, dva, ne pa da nekdo celo večer kadi na tvoj račun in potem naslednjič niti ni tlko, da bi recimo on dal za škatlo. Eh...

Včasih si mislim, da je res bolje špilat Francoza, a kaj, ko mi osebnost to ne dopušča.

p.s.: Še ena, ki me razkuri. Si na kakem festivalu, prireditvi, kjer so cene že itak višje. Srečaš koga in ga pač kolegialno vprašaš, če bo kaj, in si frajer naroči viski kolo, red bull vodko etc., ti pa špricarje žuliš, ker so cene take kot so. blink.gif Brez besed.
Sicer pa: dobrota je sirota. dry.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2888 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 10 June 2010 - 02:33 PM

Meni tudi ni težko častit, samo me vedno bolj mineva... glede na to, da sem še študentka ne mislim zapravljat za nekoga, ki ima kar dobro plačo (ker itaq nalašč pušča denar doma)
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#2889 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27466 posts

Posted 10 June 2010 - 02:36 PM

Mene pa moti, ko mi hoče nekdo s 100 € plačat kavo. K nimam jst bankovcev za 100 v kasi!! Če maš 100 € maš tud manj, zato se sprehodi do bankomata in dvigni.
  • 0

• Guests

Posted 10 June 2010 - 02:49 PM

Pičke, ki mi težijo na FB. Zdej se je našla ena, ki mi teži zaradi tipa, ki je moj frend in v sorodstvu z mano povrh vsega!!!!! Ludo glava, ej.
In to zato, ker sem pri njegovi sliki s psom nalepla tri srčke....za psa!!!
Punca je pa tko mal čudna...ko jo je pred kratkim hotel pustit, je grozila s samomorom itd...Skupaj sta pa mogoče dva meseca.
Jaz pa njega poznam od malega. In zdej se je našla meni govorit, zakaj mu pišem na FB blink.gif (aja...da poudarim...tip je itak une vrste, ki punce "izkorišča", tko da jaz ne bi nič imela z njim, tudi, če ne bi bla v sorodu, niti mi ni všeč...)
  • 0

#2891 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 June 2010 - 03:55 PM

Kinky, dj razlož kak eksiprement si hotla nrdit, in kaj točno ti je blo bad, če si dala 5 eur na mizo, rekla si pa, da da vsak pol. Če je on spil za 8, ti za 2, in si se ponudla, da daš polovico, je to ravno 5 eur in to je on sprejel in zagrabil!
A si hotla vidt, če bo rkeu, da ni treba dat pol, saj nisi za pol spila?

Jaz mam s prjatlcami navado, da plačamo vsaka zase, brez problemov, se najdejo primeri, ko plača kdaj ona, pa kdaj drugič jaz, samo meni je to problem samo zato, ker sem izredno pozabljiva in zmedena in se zna zgodit, da naslednjič, ko bi mogla bit na vrsti jaz, niti ne vem za to biggrin.gif
hahaha, ni ugodno potem zame... sam je pa res, da s temi najboljšimi prijateljicami, oz. napsloh z ljudmi s katerimi hodim po kavah, so to dobre prijateljice ali ljudje, ki ratujejo to ali whatever, in se mi zdi, da si brez problemov rečemo kar koli nam gre, ne hodim po kavicah z frčafelami s katerimi se pogovarjam o oblekcah in bi nam bilo potem težko iskreno rečt, ej ti, plači mi k sm že 2x jz teb al pa, da jz rečm, plati mi, jz sm teb včer že sladoled, sploh z eno mava tak poseben šiptarski odnos, ja, hahaha.

na živce mi grejo navade naj frendice, ko je treba plačat, neizmerno počasi vleče denarnico iz torbe, a to je zdaj ratal že en mali hec in se skoz špikava zarad tega biggrin.gif
jeba, smo si različni
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#2892 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 June 2010 - 04:02 PM

QUOTE(farha @ 10. 6. 2010 - 16:55) View Post

Kinky, dj razlož kak eksiprement si hotla nrdit, in kaj točno ti je blo bad, če si dala 5 eur na mizo, rekla si pa, da da vsak pol. Če je on spil za 8, ti za 2, in si se ponudla, da daš polovico, je to ravno 5 eur in to je on sprejel in zagrabil!
Obratno je blo. Ona je za 2, on za 8.
V takih primerih najboljše kar za svoje gor vrečt in mir. Kaj se bomo fino delali. Ugotovli, da ne pali.

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#2893 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 June 2010 - 04:04 PM

Ja sj sm napisala, da je ona za 2, on za 8, a je full fun popravljati al kaj laugh.gif
  • 0

#2894 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28015 posts

Posted 10 June 2010 - 04:09 PM

^^

Hehe, se je tudi meni zdelo, da si obratno napisala, sele sedaj, ko si omenila, vidim, da si napisala prav in se, da je Adriane napisala enako kot ti. : D

QUOTE(farha @ 10. 6. 2010 - 16:55) View Post

Nisem Kinky but...ja. ;)
  • 0

#2895 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 10 June 2010 - 04:10 PM

Osebni zaimki so točni, do 8 tud znam štet, mogoče pa mate disleksijo laugh.gif
  • 0

#2896 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28015 posts

Posted 10 June 2010 - 04:10 PM

Jaz povrsno berem. Attention deficit disorder pac. :S
  • 0

#2897 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 June 2010 - 04:11 PM

Aja, šele zdaj vidim slap.gif
Ni mi potegnilo, zakaj bi nekdo nekaj tak logičnega spraševal in sem šla za tem, da si narobe razumela.

p.s.: Moram še omenit, da imaš meni osebno grdo navado se smejat iz ljudi, ki odgovarjajo na tvoja vprašanja, med tem ko bi lahko blo ravno obratno, a ni.
Ne gre tu sedaj zame ali Planetko oz. točno ta primer, pač pa ti to na splošno ni ravno tuje.
Sem že rekla, da ti kdaj zaradi feedbacka sploh ne bom več odgovarjala, a potem to vendarle naredim, ker te pač vzamem kot rahlo zmedeno in "pomagam" brez kakih negativnih etiket. Nočem slavospevov ali kaj, a ravno prsta v rit ni treba tiščat.
Brez zamere.

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#2898 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 10 June 2010 - 04:16 PM

Aja, aja... to je pa res nemožno, a ne, da nekdo sprašuje nekaj, kar je nekomu nelogično, meni btw sploh ni.
Prav prepričat se želim večkrat in zato sprašujem.

• 0

#2899 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 June 2010 - 04:22 PM

Zgrešila si bistvo, a da ti odgovorim: ja, je možno
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#2900 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 10 June 2010 - 04:28 PM

Lej, adriane, iz muhe delaš slona =) teb osebno je moja grda navada, da se smejem iz odgvorov ljudi, ki mi skušajo pomagat, ne prbiji, no, vse je del heca in, ja, točno to, ker ne veš kako delujem, kako se oglašam, na kak način mislim, ko kaj pišem, vzameš tako kot pač vzameš, jz sm ful zajebant in verjemi, da nisem pikra, ko sem napisala npr. tist, če je ful fun popravljat, oz., če mata disleksijo ipd...
Meni se je ful zabavno hecat na svoj račun in tudi na tuj, vedno vem kdo pije in kdo plača, jaz sem čist hvaležna, da mi skušaš kdaj kaj razložit, ko si misliš, da površno berem ali da dejansko spršaujem zato, ker ne kapiram, samo pridejo dnevi, ko pač kdaj ti, kdaj drug vzame nekaj bolj zares kot je, brez veze, tolko sva že v svojih časih predebatirali in se nekak ujeli in spoznali, da si mislim, da je škoda, da si misliš, da imam pripravljen za vas prst v rit, hahaha.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users