Super, hvala! ![]()
vprašanja (zanima me, ...)
Posted 07 June 2013 - 11:17 AM
Posted 07 June 2013 - 05:22 PM
Kinky, si ti kupila nečakinji HK brisačo? Če ja, kje si jo našla? LAhko prosim poveš, kaj si ji še kupila, midva morava tudi jutri obdarovat fantovo sestrično (9 let) in ji bova kaj punčkastega luškanega roza kupila. ![]()
After all this time?
Always.
Posted 07 June 2013 - 05:28 PM
v Hoferju (vsaj v našem) imajo ta teden otroško posteljnino, ni lih poceni, saj prevleka za kovtr in blazino skupaj staneta slabih 20 €.
Drugače pa imaš cel kup teh reči v Kiku pa Jysku... :-)
Posted 07 June 2013 - 06:06 PM
O carsko, bova sščekirala, hvala. Pa 20€ ni veliko, sploh ker sva itak dva. ![]()
After all this time?
Always.
Posted 07 June 2013 - 06:34 PM
V Jysku sem jo jaz nabavila. ![]()
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 07 June 2013 - 07:14 PM
Posted 07 June 2013 - 07:15 PM
Lahko v bilokateri.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 07 June 2013 - 07:19 PM
Posted 10 June 2013 - 07:58 AM
Errol, ne candyja. mi imamo doma vse candy in je super. ampak so to stari stroji, ki še delujejo mehansko
Hm, ne vem, kaj pomeni, da deluje mehansko. Pač elektromotor poganja jermen, ki goni boben. Programator je valjda elektronski, kakor pri vseh. Pri nas doma nismo nikoli imeli težav s Candyjem. V Novigradu mi pravijo, da je Candyjev servis boljši od Gorenjevega. Gorenje ima pa daljšo garancijsko dobo. Pravijo tudi, da ne zazanavajo težav z nobenim od naštetih. Beka ni tam blizu, verjetno bi se ponj moral zapeljati vsaj do Pule, če ne celo do Reke. Thanxx za odgovore.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 10 June 2013 - 08:06 AM
Ko smo že pri posteljnini, je kdo videl čisto belo posteljnino, poceni?
Doma imam dve posteljnini, ki imata v sredi izrezano. Jaz tega ne maram in bi kovtr prej oblekla v belega.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 10 June 2013 - 08:09 AM
Frčica, pejd pogledat v Coin Casa (KP, TS). Kvaliteta : cena = sprejemljivo.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 10 June 2013 - 08:25 AM
Hm, ne vem, kaj pomeni, da deluje mehansko. Pač elektromotor poganja jermen, ki goni boben. Programator je valjda elektronski, kakor pri vseh. Pri nas doma nismo nikoli imeli težav s Candyjem. V Novigradu mi pravijo, da je Candyjev servis boljši od Gorenjevega. Gorenje ima pa daljšo garancijsko dobo. Pravijo tudi, da ne zazanavajo težav z nobenim od naštetih. Beka ni tam blizu, verjetno bi se ponj moral zapeljati vsaj do Pule, če ne celo do Reke. Thanxx za odgovore.
mehansko sem mislila s tem, da starejši stroji delujejo na bistveno manj elektrionike kot novi, ki imajo ne vem kakšne programatorje, timerje in ostale zadeve. saj pravim, oče ima pomivalca candy že 10 let, najbolj klasičen model. gumb, ki se vrti, ko stroj pere (programator). jaz imam 3 leta starega vgradnega candyja z nevem koliko programi, odštevalnikom časa, timerjem in ostalimi zadevami, pa smo avgusta menjali motor, prejšnji teden pa elektroniko na stroju.
in kot sem že rekla: en kolega je serviser za candyja in pravi, da ima največ dela z njimi (za razliko od boscha in elektroluxa). in, da stari stoji niso bili problematični, novejši z vsemi elektronikami pa se non stop kvarijo (ok, jaz ga sicer ne jemljem preveč resno, ker non stop kritizira candy, ampak po tej izkušnji pa že razmišljam, da ima prav).
Posted 10 June 2013 - 08:33 AM
Frčica, pejd pogledat v Coin Casa (KP, TS). Kvaliteta : cena = sprejemljivo.
Coin ima tudi za dom?
zakon, hvala!
Upam,da ga imajo tudi okoli Palmanove, kaj veš mogoče?
edit: poznam, sem šla na net.
Errol, pod poceni mislim, tam do 15 evrov, ne pa 70 madona ![]()
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 10 June 2013 - 09:13 AM
Frčica, v Coin Casa od posteljnine, bojim se, za 15 € ne dobiš ničesar. ![]()
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 10 June 2013 - 09:20 AM
Sej, od tebe se nisem nadejala pocenskih idej. Vzami to kot kompliment ![]()
Posted 10 June 2013 - 09:22 AM
Frčica, kaj pa tale trgovina na sproti name (na vogalu od konzorcija). imajo posteljnino, brisače, kuhinjske krpe in non stop popuste. cene sicer niso nizke (sploh, ker ni nič posebnega), ampak s popusti so obvladjive. roba je pa kvalitetna (sem kupila prevleke za blazine, bele nevtralne in so bile znižane okoli 10 €/kom., so pa super).
Posted 10 June 2013 - 09:27 AM
Točno! Bom šla vprašat mimogrede, ko grem po malico. Hvala!
Posted 10 June 2013 - 09:49 AM
A mi zna katera povedat, če je varna vožnja za mlade voznike še obvezna + ali jo moram narediti, preden grem delat novo vozniško (mi je ravno potekla)?
Posted 10 June 2013 - 09:50 AM
Ta trgovina se imenuje Bala.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 10 June 2013 - 09:51 AM
@Sinnaia: če ni bila obvezna takrat, ko si delala izpit, tudi sedaj ni, ko moraš podaljšati vozniško. Predpisi niso retroaktivni.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users