Ne smemo pozabit, da imajo vsaj eno Apple pritiklino, obvezna oprema. ![]()
So se tudi že tipična (beri: dovolj kewl) zbirališča za hipsterje formirala, začenši s CUK Kino Šiška, TOZD barom na nabrežju Ljubljanice, Bi-Ko-Fe-jem itd ...
Posted 20 May 2013 - 09:03 AM
Ne smemo pozabit, da imajo vsaj eno Apple pritiklino, obvezna oprema. ![]()
So se tudi že tipična (beri: dovolj kewl) zbirališča za hipsterje formirala, začenši s CUK Kino Šiška, TOZD barom na nabrežju Ljubljanice, Bi-Ko-Fe-jem itd ...
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 20 May 2013 - 09:05 AM
OMG, jaz nosim zavihane hlačnice in bele majice (vedno in povsod), spodaj pa superge, očitno sem 1/5 hipster.
![]()
Posted 20 May 2013 - 09:07 AM
En moj ex, ki je sicer zlo fajn in luškan poba, ima zadnji dve leti te odurne hipster brčice, ewwwwwwwww. Totalno neprivlačno.
Coco*, v vsakem izmed nas se skriva kak delček hipsterja, ja. ![]()
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 20 May 2013 - 09:08 AM
Hvala za izobraževanje ![]()
Ja, bi-ko-fe mi je prvi padel na pamet, ko sem pomislila na ta folk.
Posted 20 May 2013 - 10:08 AM
Če imam Appla, ali sem zato hipster. V Bi-ko-fetu sem pa redkokdaj.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 20 May 2013 - 10:12 AM
Pozabil si na svoja skorajda hipsterska očala
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 20 May 2013 - 10:19 AM
Kaj, češ, starost ni lepa.
Ne skrbi, to te še čaka.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 20 May 2013 - 11:48 AM
že imam, samo zakamuflirano v leče ![]()
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 20 May 2013 - 12:21 PM
Ta limit ti vedno dajo, da ga potem seveda kdaj koristiš, oni pa kasirajo negativne obresti.
Ja!!! Jaz sem se dane spomnila, da mi trgajo za MasterCard in da verjetno nimam dovolj sredstev na računu in sem si šla prenest iz varčevalnega na tekoči in kar naenkrat vidim -20eur (torej trgali so mi in sem šla v minus), skoraj me je kap res!
Posted 20 May 2013 - 12:23 PM
A te beanie kape so prav značilne za hipsterje? Meni so drugače kakšni ženski modeli prav všeč, seveda ne v kombinaciji z ostalo hipstersko opremo.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 20 May 2013 - 12:24 PM
no, če si bila v minusu en dan, ne bo hujšega. problem je življenje v minusu, ko se ti zdi, da en ali dva eura na mesec res ni nič, ampak na letni ravni pa ni majhen denar.
Posted 20 May 2013 - 12:27 PM
že imam, samo zakamuflirano v leče
Pozabljivost, namreč.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 20 May 2013 - 03:00 PM
Ne smemo pozabit, da imajo vsaj eno Apple pritiklino, obvezna oprema.
Dizajnerji rabijo Apple, halo. Pa čepice, da kaj ven iz glave ne uide.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 May 2013 - 08:59 PM
Pa čepice, da kaj ven iz glave ne uide.
![]()
A ste že slišale, ali celo uporabljate dišavo v lističih, ki se jih da v sušilni stroj? Oziroma kako dišavite perilo, ki ga sušite v sušilnem stroju? Brala sem, da nekateri kar kakšen kos cunje/robčka iz blaga namočijo v mehčalec ali celo v eterično olje in dajo v stroj; a je katera že sprobala to? Se cunje nič ne umažejo ali zmastijo od tega?
Posted 21 May 2013 - 09:13 PM
Meni že itak dovolj od praška dišijo in jih ne rabim dodatno odišavljati
Tudi mehčalca ne uporabljam... ![]()
Posted 22 May 2013 - 10:27 AM
Jaz sem uporabljala te robcke v US, nic posebnega ni, malo pac disijo, ampak ni obstojen vonj, manj je agresiven od tekocih mehcalcev. Sem jih pa uporabljala tudi za v omaro, malenkostno odisavi oblacila na tak nacin.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 22 May 2013 - 12:52 PM
Jaz uporabljam te lističe, kupim jih v DM (njihovo znamko), ker meni enostavno cunje ne dišijo, če jih dam sušit v sušilca...Kar izgubi se vonj po mehčalcu. Tako da kupujem te lističe. Dam pa samo polovico lističa (no, dejansko je kot en robček), ker cel mi odišavi preveč. Pa nič mi ne uniči cunj.
Posted 22 May 2013 - 01:24 PM
Good to know! Jaz sploh nisem vedela da to obstaja.
Jaz nisem navajena na sušilca in zdaj tukaj ga uporabljam in moja oblačila smrdijo.
Bom kupila te robčke.
Posted 22 May 2013 - 03:02 PM
Ej, kakšno je zdajle vreme v Trstu, ali je burja in dež? Nujno, prosim.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
0 members, 0 guests, 0 anonymous users