Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#2861 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 07 August 2009 - 09:45 AM

No naj povem da čakam že ene par dni in še vedno nisem dobila odgovora in ga po vsej verjetnosti tudi ne bom.Napisala sem jim tole kot opombo ko sem kupovala.
(kopiram)
Prosila bi, če mi lahko na meil pošljete sestavine kolekcije some like it hot in Revlonovega spreja Equave Perfect Blonde girl pack ki je v tem paketu.
Hvala

Lp,

Če je imela katera druga kaj več sreče naj prosim nalima sestavine v primerno temo.
  • 0

#2862 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 August 2009 - 05:18 PM

Pokliči jih po telefonu in jih spomni, da si jim poslala mail.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2863 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29719 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 13 August 2009 - 08:40 AM

včeraj sem dobila paketić z American Crew zadevščinami in sem tako navdušena, da si bom še dva naročila. love.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2864 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 13 August 2009 - 10:00 AM

Jaz sem tudi še enega naročila, hehe.

Sem našla v vseh pogledih popolno kombinacijo za moje mastno lasišče. Šampon Nutrigea z algami, ki deluje proti prhljaju + noro dobro razmasti + je dejansko vseeno negovalen, balzam pa American Crew Citrus Mint, ker je ultra lahek (častna beseda, tako lahkega balzama še nisem imela, NIČ ne zmasti ali obteži) in vseeno dovolj učinkovit, pa mi lasje zdej namesto dva dni, zdržijo skor 4 dni. thumbup.gif

American Crew šampon je pa tudi super, samo mi Nutrigea na lasišče bolj ustreza, tako da je romal k atkošičku, ki ga obožuje.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2865 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29719 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 13 August 2009 - 07:54 PM

jaz obdržim en komplet in še en balzam, ker gre šampon h K. ter foter dobi lasten komplet. meni se zdi balzam malo premalo za moje konice, pa si naflockam potem na konice še kak drugi balzam in/ali leave-in, kakšen silikon pa je rešeno.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2866 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 August 2009 - 08:00 PM

Ja, balzam je izjemno lahek in vsekakor ne bo za suhe lase. Meni je ravno prav, ker v bistvu ne rabim nič, samo da mi naredi malenkost plasti na laseh in zapre kutikulo, da so lasje malo zaščiteni pred zunanjimi vplivi. Uglavnem, za moje potrebe in mastno lasišče je best buy in mislim, da ga bom še kupovala tudi, ko ne bo več v akciji, ker še nisem zasledila tako zelo lahkega balzama.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2867 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 23 August 2009 - 06:53 PM

Mi lahko kera "print screena" al pa pove kaj je v tisti prvi akciji ko je še vključena torba kr meni ne odpre.
  • 0
Memento mori.

#2868 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 August 2009 - 07:21 PM

IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2869 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 24 August 2009 - 08:20 AM

Nutella a si mogoče ti kjenašla sestavine za to kolekcijo?
  • 0

#2870 FlowerPower

FlowerPower

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 285 posts

Posted 24 August 2009 - 10:52 AM

Sem našla tole:

Šampon (Some like it hot):

Ingredients:
water, cocamidopropyl betaine, disodium laureth sulfosuccinate, sodium lauroyl sarcosinate, cocamide MEA, glycerin, PEG-120 methyl glucose dioleate, parfum, aloe barbadnensis leaf juice, vitis vinifera (grape) seed oil, persea gratissima (avocado) oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, oat amino acids, cucumis sativus (cucumber) fruit extract, tocopheryl acetate, hydrolyzed vegetable protein PG-propyl silantriol, phenoxyethanol quanternium-91, disodium cocoamphodiacetate, acrylates/vinyl neodecanoate crosspolymer, glycol distarate, PPG-3 benzyl ether mystriate, divinyldimethicone/dimethicone copolymer, lauryl glucoside, polyimide-1, polyquaternium-55, polyquaternium-44, propylene glycol, polyquaternium-10, benzophenone-2, C12-13 pareth-23, C12-13 pareth-3, citric acid, tetrasodium EDTA, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, limonene, citral, linalool, CI 19140 (yellow 5) C 1595 (yellow 6)

Balzam (Some like it hot):

Ingredients:
Water, cetearyl alcohol, dimethicone, cetyl alcohol, glycerin, brassicamidopropyl dimethylamine, stearyl alcohol, parfum, aloe barbadensis leaf juice, vitis vinifera (grape) seed oil, persea gratissima (avocado) oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, cucumis sativus (cucumber) fruit extract, oat amino acids, tocopheryl acetate, behentrimonium methosulfate, cetrimonium chloride, propylene glycol, phenoxyethanol, PPG-3 benzyl ether myristate, divinyldimethicone/dimethicone copolymer, benzyl benzoate, quaternium-91, polyquaternium-55, polymide-1, hydroxyethylcellulose, cetrimonium methosulfate, citric acid, C12-13 pareth-23, C12-13 pareth-3, polyquaternium-37, hydrolyzed vegetable protein PG-propyl silaetriol, benzophenone-4, tetrasodium EDTA, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, limonene, linalool, C19140 (yellow 5)

Serum pa sm prebrala da je večinoma ena sama mešanica različnih slikonov in nekaj malega olj...
  • 0

#2871 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 30 August 2009 - 09:47 PM

Glede na količino izdelkov se po mojem mnenju ne splača, pa še zgleda da tudi sestavine niso bogve kaj.
  • 0
Memento mori.

#2872 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 31 August 2009 - 07:46 AM

Hvala FP, sestavine niso slabe ampak za ta denar ni vredno.Upam da bo kmalu ona "natural" kolekcije pri nas ker pri tisti so pa res wau sestavine.
  • 0

#2873 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17623 posts

Posted 31 August 2009 - 03:21 PM

Em, nova "natural" kolekcija z wau sestavinami ? woot.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2874 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 31 August 2009 - 03:36 PM

Sem šla nazaj gledat ker vem da je ena enkrat lepila link sem ga potem našla:
http://www.beauty-ma...and_the_planet/

Pa Dilema je še napisala da bo nekje konec leta(jim je pisala).
Sestavine so pa res pri vseh stvareh ful dobre sploh glede na količine in akcije(upam da jih bodo dali v akcijo) smile.gif
  • 0

#2875 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17623 posts

Posted 31 August 2009 - 03:59 PM

aha, še opis:

TIGI is well-known in salons for hair products that come in brightly colored packaging and catchy names: think BED HEAD's "Self-Absorbed" multi-vitamin hair conditioning treatment and Rockaholic's "Dirty Secret" dry shampoo. Now the brand has taken a step in the eco-conscious direction with their new line of hair products, cleverly titled "Love Peace and the Planet."

The product line includes:

"Eco-Awesome" Cranberry Orange Mint Shampoo
"Eco-Awesome" Cranberry Orange Mint Conditioner
"Let it Be" Cherry Almond Leave-in Conditioner
"Eco Freako" Cherry Almond Texturizer
"Freak of Nature" Lavender Citrus Eucalyptus Volumizer & Thickener
"Free Your Mind" Cherry Almond Firm Hold Hairspray
The bottles and tubes are made from 50% post consumer recycled material. Every product is absent of artificial colors, synthetic fragrance and parabens. Parabens are found in most cosmetic products and act as chemical preservatives, but they're also said to be linked to breast cancer.

Each product contains 71 to 88% organic content in the form of plant and vegetable derivatives that leave hair moisturized while fighting static and humidity.

Other ways to conserve: only use about a quarter-sized blob of shampoo/conditioner to save product and wash your hair every other day to conserve water and energy used from heat styling. Plus, washing every day strips your hair of the necessary nutrients and oils that it needs to stay healthy.

Tole mi je pa BINGO, že hitim rabit trenutne zaloge, da bom potem brez slabe vesti kupila nove laugh.gif

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2876 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 31 August 2009 - 11:54 PM

Akcije za september so že gor in meni se zdijo nekatere fantastične!

Revlon Professional Pro You Repair 500ml maska in 350ml šampon staneta 12,50€. blink.gif

V akciji so tudi Rockaholic zadeve in sicer šampon in balzam Livin' The Dream in Rock Out serum za 25€.

Ponovno je tudi Some Like It Hot akcija, samo da zdej namesto 37,5€ stane okroglih 30€.
  • 0

#2877 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 September 2009 - 12:28 AM

Pa je ta Revlon maska zelo dobra?
Mogla bi se nazaj držat, ker mam zaloge za porabit - tako da bi kupila le v primeru, če je ZELO dobra. -)

• 0

#2878 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 September 2009 - 12:31 AM

Ej nimam pojma, ker ne najdem sestavin. hmm.gif Študiram, da bi jim pisala in zatežila, naj dajejo v prihodnje vedno zraven spisek sestavin, ne pa da jim moram vsak mesec posebej pisat in težit.

Sicer pa jaz tudi nič ne rabim, ampak tole se mi zdi pa za profesionalne frizerske izdelke ful ugodno. Mislim, dobesedno pol litra profi maske in 350ml šampona za 12,50€. Sem bla prav presenečena nad ceno. Jaz bom zihr naročila, bom imela masko za pre-wash na suhe lase. Sestavine zihr niso švoh, kokr sem do zdej spremljala, ima Revlon Professional v večini izdelkov zelo kvalitetne sestavine, veliko proteinov, olj, ekstraktov in tako dalje. Če potegnem črto, se definitivno bolj splača kupovat Revlon Professional kot Tigi. Slednji je dražji in dostikrat sestavinsko manj kvaliteten (izvzemši OH in morda še kakšno cvetko).
  • 0

#2879 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 September 2009 - 12:39 AM

Joj ne vem, ko pa imam tlko vsegaaa. wallbash.gif

Piši za sestavine, ja. Upam, da bodo bedne, ha ha ha, da zagotovo ne bo nič z nakupom.

• 0

#2880 FlowerPower

FlowerPower

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 285 posts

Posted 01 September 2009 - 08:50 AM

Kaj pa Hydra Max, a ma kera izkušnje (sestavine, učinek?)...
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users