Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5208 replies to this topic

#2861 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19197 posts

Posted 01 December 2023 - 09:59 AM

:lol:  resno? Grozna. 

Pa ne piše, da bi bila kaka posebna kolekcija... 

Hvala, Jina. 

• 0

#2862 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17640 posts

Posted 01 December 2023 - 10:18 AM

A se je vsem skisalo ali kaj, da se zdaj že v HM obleki išče simboliko.
Kaj pa je z Barbi? Ne sledim ji toliko, da bi zasledila, tu in tam odprem kaj ima za povedati, se mi zdi pa od vseh teh popularnih precej prizemljena. Al ne?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2863 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86057 posts

Posted 01 December 2023 - 10:25 AM

Meni deluje manično depresivna. Glede na to, da je šla skozi izgorelost, je lahko tudi kaj drugega, ampak mi res ne deluje OK.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2864 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27366 posts

Posted 01 December 2023 - 10:46 AM

Pomojem ima Barbi previsoke standarde zase postavljene in potem jo kuri in to ze dolgo in je vsakic bolj boga. Pred kratkim enkrat,sicer nisem uspela poslusat zakaj, jo je resilec odpeljal, je kazala ko si je Ekg nalepke dol jemala. Meni se niti slucajno ne zdi bipolarna.
  • 0

#2865 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86057 posts

Posted 01 December 2023 - 10:53 AM

Tega pa nisem videla. Ob tem, da je vcasih cisto zbita, cemu pa bi pripisala to njeno evforicno razpolozenje in nenormalno navdusevanje nad malenkostmi (kot da vcasih je bila pa slepa za lepote sveta). Meni se to niti slucajno ne zdi normalno pri “samo” izgorelosti, mora bit se nekaj drugega zadaj. Njeno obnasanje mi je vcasih prav strasljivo. :S
  • 0

― V. Van Gogh

#2866 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27766 posts

Posted 01 December 2023 - 11:14 AM

^^
Tudi meni je Barbi postala neprijetna.

Rešilec pa zaradi napada žolčnih kamnov.

Hrbet one obleke mi je všeč, hb sem sedaj prvič slišala zanjo. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2867 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16870 posts

Posted 01 December 2023 - 01:05 PM

Ja res ne poznam simbolike :lol:
Mene ana res tok trigira, ffs, res ne vem kako damjanu ne odnese pokrova fak. Ta tip je poosebljena mirnost, majkemi.
Te obeke ne bi oblekla ce je zastonj,tako grda je.
Ana po eni strani govori kako ven pa v naravo, pa da tam se ona odklopi, a vsak drug pphod dol s Stefane drzi telefon pred sabo in snema lajve. Jaki odklop ej. Da bi jo srecala ko tako s telefonom dol gre ali pa koga drugega, bi se na glas krohotala, ne bi se mogla zadrzat lol.
Vcasih se mi zdi da tudi ona kaj skrivnostnega zre, kar "nam" skriva. Kaksna pozivila al pa kej, tako fucked up je vcasih ko se snema.
Barbi pa, ce ona nima manicne depresije sem jaz mesni burek.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2868 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14267 posts

Posted 01 December 2023 - 01:08 PM

Jaz sem Ano in Tamaro odsledila. Dolgočasne vsebine, debate pri Tamari pa daleč od debat.

Jamr o preveč delu, na poti v izgorelosti, kode pa torbice za 3k. Iz dneva v dan.

Obleka iz H&m s simboliko, medtem ko jo šiva ženska iz Bangladeša za, ne vem, pol € na uro

Pa Ana mi ima nadležen glas, kot nekateri naduvani američani.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2869 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86057 posts

Posted 01 December 2023 - 01:14 PM

Meni se pa za Tamaro ne zdi, da imela brezvezne debate, mogoče v zadnjih tednih. Se pa sprašujem, kako ima čas zanje.

Fiona, ja. :D No, jaz Ani ne sledim, vsake toliko mi kdo pošlje kakšen njen story. Koristnih vsebin za moje pojme že prej ni imela.

• 0

― V. Van Gogh

#2870 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 01 December 2023 - 01:19 PM

Zadnjic je bila tudi smesna, je imela dva storija uvoda v nesmisel BF in kako ona ne kupuje vec bedarij, ki jih ne rabi, pol pa 13 storijev kaj vse je kupila. Pa se njen mulc je v vse vkljucen in ga snema, ta mali mi gre na jetra, jaz bi pomoje znorela ob njem.
  • 0

#2871 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86057 posts

Posted 01 December 2023 - 01:20 PM

Kakšen naj pa bo, ob taki mami. :D 

• 0

― V. Van Gogh

#2872 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16870 posts

Posted 01 December 2023 - 01:35 PM

Res komaj cakam da vidim kako bosta J in L ko zrasteta.
Upam da ne tako kot od sodelavca, ko se je mulc pri 15 vpisal v ajdovscino na srednjo solo, samo zato da mu ni treba doma vec zivet.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2873 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17640 posts

Posted 01 December 2023 - 02:01 PM

No, najstniki imajo take in drugačne fore ne glede na to, če starši naredijo vse "prav". Saj je bila zadnjič debata o tem pa kako smo ga 'srali' v srednji.

Jakob je tisti, ki ima svoj profil? Ma, ubogi otrok. Za moje pojme bi bilo potrebno uporabo (zlorabo) otrok za promocijo na socialnih omrežjih do 15. leta sploh prepovedati.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2874 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17326 posts

Posted 01 December 2023 - 02:05 PM

Saj pomojem je ona tista, ki so jo lani preiskovali na trznem? inspektoratu za to? A se spomnite?

Joj, ne, kar nekaj govorim. En drug je bil. Najbrz imam zato to v glavi, ker se je takrat takoj na njo posumilo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2875 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17640 posts

Posted 01 December 2023 - 02:06 PM

A se ni baje lastnikov Minicityja?
  • 0

Bill Bullard

#2876 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16870 posts

Posted 01 December 2023 - 02:06 PM

Sej za to so jo ze nekaj tozili pa prijavili, ce jaz kaj prav vem, ko je tamali reklamiral tonimer :lol:
  • 0

#2877 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17326 posts

Posted 01 December 2023 - 02:07 PM

Ja, Matilda, sem zajebala. Sem dopisala potem. So jo pa preganjali za dopolnila in ne vem kaj se vse.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2878 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27366 posts

Posted 01 December 2023 - 04:04 PM

Ja uni 2many4granny al kako ze...
  • 0

#2879 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23319 posts

Posted 01 December 2023 - 11:37 PM

Jaz sem pa prej malo gledala različne teme na tistem profilu moja umazana skrivnost. Sem se malo nasmejala ob opisovanju erotičnih masaž. Folk opisuje tam te masaže kot neko spiritualno doživetje, pa kako zelo so ti maserji in maserke profesionalni in ne vem kaj. Meni je to ena navadna kurbarija, Sori. :lol: Ali pa da maserka zmasira moškega do orgazma, masaža lahko vključuje tudi oralno "masažo"....ne vem, a sem jaz blesava, ampak zame je to tako rekoč kot obisk prostitutke?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2880 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16870 posts

Posted 07 December 2023 - 08:56 AM

More of this, please.

https://www.instagra...DhhZWM5NmIwOQ==

Aja njen dokumentarec na Netflix je bomba. Ce kera se ni gledala....jaz sem jo mela za glupo blondinko pred tem.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users