Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja
Posted 14 September 2011 - 09:56 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 14 September 2011 - 09:57 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 14 September 2011 - 09:58 AM

Posted 14 September 2011 - 09:59 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 14 September 2011 - 10:00 AM
Na 3 dni, enako, si pa dajem masko gor le enkrat na teden.

Jaz imam kot žima lase, če si ne dam maske.

Pa še en problem imam:
Mi imamo doma bano, pa tudi v prejšnjem stanovanju je bila bana, zdaj pa imamo tuš kabino.

Posted 14 September 2011 - 10:01 AM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 14 September 2011 - 10:03 AM
Umivalniku? Ok, tega pa še nisem slišala.

Posted 14 September 2011 - 10:03 AM
Posted 14 September 2011 - 10:05 AM

Je pa pod tušom ful težje ja, jaz an morju vedno obolim, ker nikjer ni banje. Pa saj niti ni drugega, ampak VSE naokrog pošpricam.
Mam pa še jaz eno vprašanje - a ve spite z lasmi v čopu ali s spuščenimi? Jaz sem do zdaj veeeeeednooo spala s spuščenimi, pa so me na morju babe navadile, da se spi s čopom (čisto spuščenim, rahlim) in so lasje res ful lepši, nič jih ne pomečkam v spanju. Se mi pojavi pa drug problem, ker se mi potem na laseh poznajo sledi gumic. :S In mi jih je škoda potem likat zato. Če pa ne zategnem dost, pa v spanju dol popadajo elastike. What to do?

After all this time?
Always.
Posted 14 September 2011 - 10:07 AM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 14 September 2011 - 10:08 AM
Nincha, jaz bi si jih z veseljem prala vsak dan, ampak to je muka za lase in lasišče pomojem. Na morju se mi ful smilijo, ko si jih perem vsak dan.
Glede tvojega problema - jaz imam enakega. Če grem naprimer spat s sveže opranimi suhimi lasmi imam drugo jutro res grde - poležane in malo zvozlane. Če si nardim čop se mi vidijo sledi elastike, če si spletem kito se mi skodrajo.

Posted 14 September 2011 - 10:12 AM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 14 September 2011 - 10:14 AM
Meni se zjutraj ne da, oz nimam časa, oz, raje spim.

Posted 14 September 2011 - 10:14 AM

Torej ni rešitve, joj!

After all this time?
Always.
Posted 14 September 2011 - 10:15 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 14 September 2011 - 01:05 PM
Ana, jst mam podobno dolžino pa si jih perem na en ali dva dni. :S Meni to vzame vsak dan vsaj dve uri, saj vmes lahko delam druge stvari, ampak pač moram bit doma pa z balzamom na glavi. :S Pa ni šans, da si ne bi naredila takšne nege ot jo mam, zadnjič zvečer sem spustila balzam in sem dala samo leave in rekonstruktor gor in sem skor dobila živčni zlom, takoj zjutraj sem si jih šla še enkrat prat.

Je pa pod tušom ful težje ja, jaz an morju vedno obolim, ker nikjer ni banje. Pa saj niti ni drugega, ampak VSE naokrog pošpricam.
Mam pa še jaz eno vprašanje - a ve spite z lasmi v čopu ali s spuščenimi? Jaz sem do zdaj veeeeeednooo spala s spuščenimi, pa so me na morju babe navadile, da se spi s čopom (čisto spuščenim, rahlim) in so lasje res ful lepši, nič jih ne pomečkam v spanju. Se mi pojavi pa drug problem, ker se mi potem na laseh poznajo sledi gumic. :S In mi jih je škoda potem likat zato. Če pa ne zategnem dost, pa v spanju dol popadajo elastike. What to do?

Ja, jaz mam isti problem, meni se ful mečkajo. Kaj anredim? Umijem si jih zjutraj ali dopoldne, ker se mi ne mečkajo. Če si umijem zvečer, je konec, samo likam lahko zjutraj, ker mam lase v vse smeri!
Posted 14 September 2011 - 01:11 PM
V umivalniku je meni najlazje, imam pa oboje tus in banjo.

Kako velik umivalnik pa imate?!

Zakaj pa vam je lažje v banji, a ker sedite al kaj, ne štekam? Ker meni je recimo ful lažje v tušu, itak v banji vedno stojim, pa kljub zavesi vse pošpricam, medtem ko je v tušu z vseh strani pregrada (bodisi zid bodisi steklena vrata) in voda ne more nikamor.
Pablo Picasso
Posted 14 September 2011 - 01:11 PM
Kako pogosto si ve perete lase?
jaz 1x na teden, imam pa suhe lase
Pa še en problem imam:
Mi imamo doma bano, pa tudi v prejšnjem stanovanju je bila bana, zdaj pa imamo tuš kabino.

Je pa pod tušom ful težje ja. Pa saj niti ni drugega, ampak VSE naokrog pošpricam.
Sem tudi jaz ze razmisljala o lijaku, kot pravi Sarah, vcasih si jih na morju operem v lijaku. Kaj pa vem, en kup las imam pa sklanjanje pod pipo mi tudi ni najbolj prakticno (nizka pipa, nizek lijak, jaz imam pa kar veliko cm : )).
Odkar imam malega, poskusam prihraniti cas tako, da stopim v tus kabino kot bi se sla tusirat in pac drgnem cupo. Na zacetku mi je bilo tecno (lasje vsepovsod po meni), sedaj sem se pa ze kar navadila in porabim za pranje pol manj casa, kar ni zanemarljivo, ker pri meni gre pranje, podobno kot pri Ninchi, v ure..

Malo mesano, ponavadi s spuscenimi, vcasih s copom, zadnje case je bolj prakticno s copom, da se mali ponoci ne zapleta v lase, ko ga hranim/podiram kupcek (kaksen izraz lol). Nimam problematicnih las in se rahlo skodrani so, tako da lahko grem spat tudi z vlaznimi in niso nic zalezani. Ceprav se mi zdi, da so lepsi, ce jih pred spanjem do konca posusim na zraku.
Posted 14 September 2011 - 01:58 PM
jaz 1x na teden, imam pa suhe lase
enako
Kako velik umivalnik pa imate?!

Zakaj pa vam je lažje v banji, a ker sedite al kaj, ne štekam? Ker meni je recimo ful lažje v tušu, itak v banji vedno stojim, pa kljub zavesi vse pošpricam, medtem ko je v tušu z vseh strani pregrada (bodisi zid bodisi steklena vrata) in voda ne more nikamor.
Ne. Ne stopiš sploh v banjo, le postaviš se pred njo in si sklonjen naprej in navzdol in umivaš samo lase

Po Melvitinem brez sulfatov me zaenkrat se nic pretirano ne srbi lasisce, ampak mi ne naredi najlepsih las, prevec do skripanja jih ocisti, lasje so prve dni nekoliko slamnati.
Aha, potem bom pa raje preizkusila tega, se ti da prepisati se njegove sestavine?

Jst imam tudi bolj suhe zdaj po tem umivanju, ko sem uporabila Baby šampon (pa imam že tko suhe, tako da to ni najbolj dobrodošlo). Bom probala naslednjič še beauty baby, če bo kaj boljše.
Posted 14 September 2011 - 01:59 PM
Ne stopiš sploh v banjo, le postaviš se pred njo in si sklonjen naprej in navzdol in umivaš samo lase

Mene precej moti, da mi sampon in ostali proizvodi za lase tecejo po obrazu, telesu, da imam lase vsepovsod po telesu, zato si jih raje umivam posebej (= mocim samo lase/glavo). No, kot omenjeno zgoraj, po novem ne vec, pa ze proti koncu nosecnosti mi je visenje nad banjo delalo probleme.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users