Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#2861 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 September 2011 - 09:56 AM

Odkar se barvam (delam pramene) perem na 3 dni, vcasih tudi na 2. Prej pa sem obvezno na 2. (vsak drugi dan)
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2862 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 14 September 2011 - 09:57 AM

Na 3 dni, enako, si pa dajem masko gor le enkrat na teden. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 14 September 2011 - 09:58 AM

Jaz si jih tudi običajno na tri, če se zelo dobro držijo, pa na štiri. Maske si niti ne dajem gor ampak le Tigi O&H balzam, ki ga pustim gor kolikor dolgo se mi da. laugh.gif
  • 0

#2864 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 14 September 2011 - 09:59 AM

jaz 1x na teden, imam pa suhe lase
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2865 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 September 2011 - 10:00 AM

QUOTE(Kinky @ 14. 9. 2011 - 10:57) View Post

Na 3 dni, enako, si pa dajem masko gor le enkrat na teden. wink.gif

Jaz imam kot žima lase, če si ne dam maske. cry.gif

Pa še en problem imam:

Mi imamo doma bano, pa tudi v prejšnjem stanovanju je bila bana, zdaj pa imamo tuš kabino. ohmy.gif Grozno. Ve si perete lase pod tušem? Meni je to grozno.
  • 0
Viens, reste ici!

#2866 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 September 2011 - 10:01 AM

V umivalniku je meni najlazje, imam pa oboje tus in banjo. oops.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2867 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 September 2011 - 10:03 AM

Umivalniku? Ok, tega pa še nisem slišala. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

• Guests

Posted 14 September 2011 - 10:03 AM

Jaz si jih po novem pod tušem, prej sem bila pa tudi navajena v banji.
  • 0

#2869 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 14 September 2011 - 10:05 AM

Ana, jst mam podobno dolžino pa si jih perem na en ali dva dni. :S Meni to vzame vsak dan vsaj dve uri, saj vmes lahko delam druge stvari, ampak pač moram bit doma pa z balzamom na glavi. :S Pa ni šans, da si ne bi naredila takšne nege ot jo mam, zadnjič zvečer sem spustila balzam in sem dala samo leave in rekonstruktor gor in sem skor dobila živčni zlom, takoj zjutraj sem si jih šla še enkrat prat. down.gif

Je pa pod tušom ful težje ja, jaz an morju vedno obolim, ker nikjer ni banje. Pa saj niti ni drugega, ampak VSE naokrog pošpricam.

Mam pa še jaz eno vprašanje - a ve spite z lasmi v čopu ali s spuščenimi? Jaz sem do zdaj veeeeeednooo spala s spuščenimi, pa so me na morju babe navadile, da se spi s čopom (čisto spuščenim, rahlim) in so lasje res ful lepši, nič jih ne pomečkam v spanju. Se mi pojavi pa drug problem, ker se mi potem na laseh poznajo sledi gumic. :S In mi jih je škoda potem likat zato. Če pa ne zategnem dost, pa v spanju dol popadajo elastike. What to do? sad.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2870 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 September 2011 - 10:07 AM

Jaz spim povecini s copom, pa mi tudi rade popadajo elastike dol.. what to do? Ne vem laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2871 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 September 2011 - 10:08 AM

Nincha, jaz bi si jih z veseljem prala vsak dan, ampak to je muka za lase in lasišče pomojem. Na morju se mi ful smilijo, ko si jih perem vsak dan.

Glede tvojega problema - jaz imam enakega. Če grem naprimer spat s sveže opranimi suhimi lasmi imam drugo jutro res grde - poležane in malo zvozlane. Če si nardim čop se mi vidijo sledi elastike, če si spletem kito se mi skodrajo. cry.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#2872 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 September 2011 - 10:12 AM

Zato si jih jaz res nikoli ne perem pred spanjem. Vedno zjutraj. Ker nima smisla.. smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2873 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 September 2011 - 10:14 AM

Meni se zjutraj ne da, oz nimam časa, oz, raje spim. biggrin.gif

• 0
Viens, reste ici!

#2874 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 14 September 2011 - 10:14 AM

Če bi si jih midve hotle zjutraj bi morale ob 5h vstat. To pa sori, ampak ne. laugh.gif

Torej ni rešitve, joj! sad.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2875 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 September 2011 - 10:15 AM

Aja.. jaz za pranje las porabim ravno enih 5min, za susenje pa tudi ene 5, LOL.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2876 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 14 September 2011 - 01:05 PM

QUOTE(Nincha @ 14. 9. 2011 - 11:05) View Post

Ana, jst mam podobno dolžino pa si jih perem na en ali dva dni. :S Meni to vzame vsak dan vsaj dve uri, saj vmes lahko delam druge stvari, ampak pač moram bit doma pa z balzamom na glavi. :S Pa ni šans, da si ne bi naredila takšne nege ot jo mam, zadnjič zvečer sem spustila balzam in sem dala samo leave in rekonstruktor gor in sem skor dobila živčni zlom, takoj zjutraj sem si jih šla še enkrat prat. down.gif

Je pa pod tušom ful težje ja, jaz an morju vedno obolim, ker nikjer ni banje. Pa saj niti ni drugega, ampak VSE naokrog pošpricam.
Mam pa še jaz eno vprašanje - a ve spite z lasmi v čopu ali s spuščenimi? Jaz sem do zdaj veeeeeednooo spala s spuščenimi, pa so me na morju babe navadile, da se spi s čopom (čisto spuščenim, rahlim) in so lasje res ful lepši, nič jih ne pomečkam v spanju. Se mi pojavi pa drug problem, ker se mi potem na laseh poznajo sledi gumic. :S In mi jih je škoda potem likat zato. Če pa ne zategnem dost, pa v spanju dol popadajo elastike. What to do? sad.gif

Ja, jaz mam isti problem, meni se ful mečkajo. Kaj anredim? Umijem si jih zjutraj ali dopoldne, ker se mi ne mečkajo. Če si umijem zvečer, je konec, samo likam lahko zjutraj, ker mam lase v vse smeri!
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#2877 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 14 September 2011 - 01:11 PM

QUOTE(Sarah @ 14. 9. 2011 - 11:01) View Post

V umivalniku je meni najlazje, imam pa oboje tus in banjo. oops.gif

Kako velik umivalnik pa imate?! ohmy.gif laugh.gif Jaz si sploh ne predstavljam, da mi si glavo umila v umivalniku, sej sploh ne bi mogla dobro izprat vsega. Ful mi je smešno, ko si predstavljam. laugh.gif
Zakaj pa vam je lažje v banji, a ker sedite al kaj, ne štekam? Ker meni je recimo ful lažje v tušu, itak v banji vedno stojim, pa kljub zavesi vse pošpricam, medtem ko je v tušu z vseh strani pregrada (bodisi zid bodisi steklena vrata) in voda ne more nikamor.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2878 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 14 September 2011 - 01:11 PM

QUOTE(Ana @ 14. 9. 2011 - 10:55) View Post

Kako pogosto si ve perete lase?

QUOTE(Frčica @ 14. 9. 2011 - 10:59) View Post

QUOTE(Ana @ 14. 9. 2011 - 11:00) View Post

Pa še en problem imam:

Mi imamo doma bano, pa tudi v prejšnjem stanovanju je bila bana, zdaj pa imamo tuš kabino. ohmy.gif Grozno. Ve si perete lase pod tušem? Meni je to grozno.

Je pa pod tušom ful težje ja. Pa saj niti ni drugega, ampak VSE naokrog pošpricam.

Sem tudi jaz ze razmisljala o lijaku, kot pravi Sarah, vcasih si jih na morju operem v lijaku. Kaj pa vem, en kup las imam pa sklanjanje pod pipo mi tudi ni najbolj prakticno (nizka pipa, nizek lijak, jaz imam pa kar veliko cm : )).
Odkar imam malega, poskusam prihraniti cas tako, da stopim v tus kabino kot bi se sla tusirat in pac drgnem cupo. Na zacetku mi je bilo tecno (lasje vsepovsod po meni), sedaj sem se pa ze kar navadila in porabim za pranje pol manj casa, kar ni zanemarljivo, ker pri meni gre pranje, podobno kot pri Ninchi, v ure.. surrender.gif Postalo mi je skoda tako izgubljati cas, blah! Sem se naucila, da je balzam enako ucinkovit tudi, ce ga nimam pol ure na laseh pa, da so nohti enako urejeni tudi, ce jih ne obdelujem pol ure (vedno jih urejam, ko si perem lase, ker so ravno prav mehki, enako tudi obnohtna kozica).

Malo mesano, ponavadi s spuscenimi, vcasih s copom, zadnje case je bolj prakticno s copom, da se mali ponoci ne zapleta v lase, ko ga hranim/podiram kupcek (kaksen izraz lol). Nimam problematicnih las in se rahlo skodrani so, tako da lahko grem spat tudi z vlaznimi in niso nic zalezani. Ceprav se mi zdi, da so lepsi, ce jih pred spanjem do konca posusim na zraku.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2879 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 14 September 2011 - 01:58 PM

QUOTE(Frčica @ 14. 9. 2011 - 10:59) View Post

enako

QUOTE(Coco* @ 14. 9. 2011 - 14:11) View Post

Kako velik umivalnik pa imate?! ohmy.gif laugh.gif Jaz si sploh ne predstavljam, da mi si glavo umila v umivalniku, sej sploh ne bi mogla dobro izprat vsega. Ful mi je smešno, ko si predstavljam. laugh.gif
Zakaj pa vam je lažje v banji, a ker sedite al kaj, ne štekam? Ker meni je recimo ful lažje v tušu, itak v banji vedno stojim, pa kljub zavesi vse pošpricam, medtem ko je v tušu z vseh strani pregrada (bodisi zid bodisi steklena vrata) in voda ne more nikamor.

Ne. Ne stopiš sploh v banjo, le postaviš se pred njo in si sklonjen naprej in navzdol in umivaš samo lase wink.gif .

QUOTE(_Planet_ @ 14. 9. 2011 - 9:30) View Post

Po Melvitinem brez sulfatov me zaenkrat se nic pretirano ne srbi lasisce, ampak mi ne naredi najlepsih las, prevec do skripanja jih ocisti, lasje so prve dni nekoliko slamnati.
Aha, potem bom pa raje preizkusila tega, se ti da prepisati se njegove sestavine? ninja.gif

Jst imam tudi bolj suhe zdaj po tem umivanju, ko sem uporabila Baby šampon (pa imam že tko suhe, tako da to ni najbolj dobrodošlo). Bom probala naslednjič še beauty baby, če bo kaj boljše.

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2880 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 14 September 2011 - 01:59 PM

QUOTE(Neytiri @ 14. 9. 2011 - 14:54) View Post

Ne stopiš sploh v banjo, le postaviš se pred njo in si sklonjen naprej in navzdol in umivaš samo lase wink.gif .

yes.gif

Mene precej moti, da mi sampon in ostali proizvodi za lase tecejo po obrazu, telesu, da imam lase vsepovsod po telesu, zato si jih raje umivam posebej (= mocim samo lase/glavo). No, kot omenjeno zgoraj, po novem ne vec, pa ze proti koncu nosecnosti mi je visenje nad banjo delalo probleme.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users